Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie macie poglądy polityczne?

Polecane posty

Ja nie popieram żadnej partii politycznej i raczej nie interesuje się tym. Poglądy mam raczej prawicowe, chociaż z prawicą nie zgadzam się w wielu kwestiach. W sumie to nawet nie wiem jak się samookreslić politycznie, nigdzie nie pasuję :P a wy?

Gość gość
Ja jestem zwolenniczką "złotego środka" czyli nie jestem prawicowa ani tym bardziej lewicowa a gdybym miała wybrać partię do której jest mi najbliżej to powiedziałabym że Nowoczesna.p, w życiu jestem b.tolarancyjna obojetne jest mi czy sąsiadem moim jest Ukrainiec, Azjata czy nawet Arab byleby nie wtrącał się w moje życie.

Gość gość
srakie

Gość gość
Miało być Nowoczesna.pl

Gość gość
Dla mnie lewica jak i prawica jest dziurawa.

Gość paulinka123343493
Bardziej prawicowe niż lewicowe, ale skrajny kapitalizm tez jest zły. Mysle, ze w jakimś tam stopniu państwo powinno pomagać np bezrobotnych, chorym itd, bardziej niż teraz bo są to raczej smieszne kwoty, ale też nie powinno się z drugiej strony finansować leni. Nie byłam w tym roku na głosowaniu bo żadna partia mi nie pasowała

Gość gość
finansować lenie powiadasz?:D nie mam siły psuć ci nastroju:P

Gość gość
Do 19:05 słusznie a najbardziej podobało mi się zdanie .że "państwo nie powinno finansować leni"

Gość gość
każde państwo istnieje po to żeby robić na leni:) największych leni jacy istnieli we wszechświecie:) przeraża mnie, ze nie wiecie po co żyjecie:D

Gość gość
Śmieszne jest gdy ktoś jest tolerancyjny dla innych narodowości to nazywają go jakimś ,,lewakiem" :-)

Gość gość
Gdybym miała określić, z którą partią mi po drodze, to chyba z żadną. Nie lubię skrajności, bo stąd tylko krok do fanatyzmu, a wielu polityków głosi bardzo radykalne poglądy. I z niczyim programem nie zgadzam się w pełni.

Gość gość
19:23, bo lewactwo pomyliło tolerancję z przywilejami i słowo "tolerancja" się wypaczyło. Tylko z jakiej racji przywileje dla kogoś, kto przyjechał nie wiadomo skąd, z pustą głową i pustymi rękami, ale ani myśli się dostosować do gospodarzy i tylko łapę po nieswoje wyciąga?

Gość gość
Do 19:23 Dlaczego osobę tolerancyjną nazywasz lewakiem. Nie jestem lewicowa tylko tolerancyja i uważam się za osobę ludzką humanitarną.

Gość potykacz
Mam poglądy centroprawicowe.

Gość gość
Też jestem przeciwko darmozjadom którzy przyjeżdzają do Polski żebrać np. Rumuni wprost ich nie znosze pomimo że jestem tolerancyjna ale jak ktoś rzetelnie pracuje to mi nie przeszkadza.

Gość gość
Tolerancja dla ludzi ma swoje granicę i trzeba wiedzieć kogo tolerować a kogo nie.

Gość gośćść
ja jestem narodowcem :)

Gość gość
Jestem anarchistką, mam w d***e rząd i polityków

Gość gość
Mam poglady prawicowe, ale ani PO, ani PiS się w to nie wpisują. Oni są pseudo prawicowi

Gość Disc0Devil
Trudno to określić, mam prawicowe poglądy, ale większość polskich partii prawicowych mi nie odpowiada. PIS uważam za partie narodowo-socjalistyczną więc nie bede sie o tych zgniłkach wypowiadał ale Ruch Narodowy też mi nie pasuje, bo wyglądają mi na katolickich fanatyków, a ja nie cierpie chrześcijan i popieram całkowitą separacje państwa i religii. Wierze w wolność jednostki i prawo do aborcji, eutanazji, a tym bardziej zapłodnienia in vitro. Korwin w niektórych sprawach mnie przekonuje ale teorie spiskowe o globalnym ociepleniu go ośmieszają. W sprawach klimatu wierze klimatologom, a nie politykom, tak samo jak w sprawach zdrowia wierze lekarzom, a nie listonoszom. Poza tym nie popieram gospodarki w 100% wolnorynkowej. Nikt z was nie chciałby żyć w Anglii za czasów rewolucji przemysłowej. Muszą istnieć jakieś prawa chroniące robotników i środowisko naturalne. Lasy bez wątpienia muszą być dobrem wspólnym, w Anglii był wolny rynek i lasów już nie ma.

Gość gość
@Disc0Devil Pan totalnie się skompromitował. Niech się pan dowie co to prawica a potem zacznie wypisywać takie brednie. Przecież to co pan pisze to plagiat programu Palikota i jego bandy. Prawa do aborcji czy in-vitro chcą lewacy, przeciwko kościołowi jest lewica. Wolność jednostki rozumiem bo to nawet głosi nacjonalistyczny Ruch Narodowy ale ten pan pański pogląd gospodarczy to raczej PSL. No ludzie dowiedzcie się co to prawica i lewica a nie takie głupoty wypisujecie na forach.

Gość gość
skrajna prawica

Gość gość
KORWiN only.