Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula8888

Poproszę o opinie o Niemcach w łóżku

Polecane posty

Gość paula8888

Jacy są? Czego można się spodziewać? :)

Gość gość
ogiery :)

Gość gość
Super. Ja mam kochanka z Berlina. Zachwalam szczerze. Polacy się do nich nie umywają (próbowałam więc wiem, Polacy to smętni marzyciele bez grosza przy dooopie ale za to z dużym ego).

Gość gość
no i chlejom az sie wywracajom :)

Gość gość
przyznać się, która biła niemca po chełmie?

Gość lawlieeet
Ja jestem od roku w zwiazku z Niemcem ale ze szczerej milosci nie dla pieniedzy poza tym nie jest az taki bogaty. Nie uprawialismy jeszcze seksu, on mial wczesniej partnerki, ale wie, ze nigdy nikogo na powaznie nie mialam. Opisze Ci zatem jaki jest tak po prostu i jezeli chodzi o czulosci bo w lozku to jeszcze nie wiem chcialabym sprobowac ale ja mam 16 a on 21 i moim rodzice by na to dziwnie zareagowali :) No wiec to bardzo cieply i wesoly czlowiek. Bystry,poukladany, jedynym minusem jest to, ze chyba wstydzi sie okazywac uczuc, ja pierwsza musze sie przytulic, inaczej bedzie stal i sie patrzyl jak wariat :p :p :p kocham Go ale jest troszeczke nie czuly wlasnie chociaz wiem ze mnie kocha pamietam jak "kto" przyslal do mnie z Niemiec kwiaty czekoladki i list rozumiecie LIST w tych czasa milosny :) :) cala rodzina sie zebrala i dokladnie wszystko ogladala ze spuszczonymi koparami ja wracam do domu a oni juz przede mna wszystko rozpakowali bo byli ciekawi kto mi to przyslal....mam w rodzinie sporo zolnierzy i patryjotow wiec wyobrazcie mnie sobie zarumieniona tlumaczaca ze dostalam to wszystko od "przyjaciela" z Niemiec :p :p :p

Gość gość
i tak wszyscy wiemy ze najlepszymi kochankami sa Francuzi

Gość gość
To bardzo poprawne politycznie. Teraz nie można źle mówić na Francuzów, bo zaraz coś wysadzą, albo zastrzelą.