Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet, a taki obleśny k00tas

Polecane posty

Gość gość

miałyście tak dziewczyny? fajny facet, ale jak zobaczyłam jego przyrodzeni, odechciało mi się z nim kochać - nie to, żebym pierwszy raz widziała w życiu męskiego psenisa...

Gość gość
gorzej jak się trafi na przerośniętą piczę

Gość gość
bardzo maly?

Gość gość
atrakcyjne dziewczyny mają zawsze zadbane cipki i pachnące - z doświadczenia

Gość gość
obleśny - jakiś taki skórsko wisi, kolor pod fiolet wręcz, blady fuj

Gość gość
a wczesniej ilu mialas facetow? p.s to dla ciebie takie wazne?

Gość gość
Może ma wenera , przystojni lubią się puszczać.

Gość gość
Tylko tacy ci zostali zużyta panno, pogódz sie z tym :D

Gość gość
czy ważne??? pewnie, że ważne, co przyjmuję w siebie...:/

Gość gość
A nie pytalas co mu sie stalo ? moze mial jakis uraz czy cos?

Gość gość
Uraz to trzeba mieć mózgu, żeby takie rzeczy publicznie wywlekać

Gość gość
Ale i tak mu dałaś

Gość gość
eee, jak się kogoś kocha to się akceptuje wygląd. Bo rozumiem że tylko o wygląd chodzi. Gorzej gdyby śmierdział :p A tak na marginesie to mnie się żaden kootas nie podoba :p wyjątkowo nieurokliwa część ciała ;) a ci faceci tak się cieszą z posiadania tejże części ciała :D

Gość gość
Jaką trzeba być świnią, żeby publicznie pisać coś takiego o osobie, z którą się uprawiało seks?

Gość gość
jak dla mnie to osoba ktora zalozyla ten temat jest bardziej obleśna niż przyrodzenie faceta o ktorym pisze, jesteś wulgarna i odrażająca, poza tym spojrz na siebie w lustrze

Gość gość
Pisze anonimowo więc o co się burzycie ?? Taka prawda że większość facetow ma wstretnego

Gość gość
ja tam jestem kobietą i uwielbiam patrzeć na tę część ciała u mojego faceta... wręcz uwielbiam!!!:)

Gość gość
Ale się hipokryci oburzyli. Poszukajcie sobie tematów o cyckach, tyłkach czy wargach sromowych kobiet i tam krzyczcie jakim prawem tak można :P x Akurat penisy też mogą być ładne i nieładne. To chyba oczywista sprawa? Żeby nie było, je mam doświadczenie z jednym facetem, ale od czego jest net? Akurat mam ogromne szczęście bo penis mojego faceta jest po prostu bardzo ładny, i rozmiar zacny :) Gdyby nie był pewnie by nie było problemu, ale cóż - cieszę się, że jest jak jest :D Zanim objedziecie laskę bo uważa, że ktoś ma brzydkiego penisa zastanówcie się czy sami nei krytykowaliście kogoś bo miał "zwisy", rozstępy, brzydki nos czy wydatne wargi sromowe.

Gość gość
gość 2015.11.20 wyjątkowo nieurokliwa część ciała oczko.gif a ci faceci tak się cieszą z posiadania tejże części ciała smiech.gif xxxxxxxxx a dziewczyny tak się cieszą, gdy mają go w sobie...

Gość gość
gość dziś No, nie wiem, nie wiem, podobno dla większości dziewczyn stymulacja łechtaczki jest o wiele bardziej przyjemniejsza od penetracji :p Więc wychodzi na to, że posiadacze kootasiska są bardziej szczęśliwi gdy mają go w niej ;)

Gość gość
podobno dla normalnych dziewczyn, przyjemniejszy jest normalny stosunek, a nie samo pocieranie łechtaczki podobno jeśli jest inaczej, warto skorzystać z porady seksuologa

Gość gość
Ja uwielbiam kootasa mojego ukochanego jest piekny moge go brac do buzi I lizac jajka Na okraglo!!!

Gość gość
gość dziś Ja uwielbiam kootasa mojego ukochanego jest piekny moge go brac do buzi I lizac jajka Na okraglo!!! xxxxxxxxx zdrowa dziewczyna!

Gość gość
No jak się pseudo panowie obrazili. Buhahahahaha. JASNE, ŻE MACIE WISZĄCE, ŚMIERDZĄCE (NAWET PO KĄPIELI) ŚMIERDZĄCE ZBUKI, nad którymi nie potraficie wyjsć z zachwytu. Obraza majestatu. Buhahahaha. Gdyby nie to , że tymi worami robi się dzieci, i czasem otrzymujemy od was trochę przyjemności, to żadna nawet by nie spojrzała na ten sino-fioletowy instrument.

Gość gość
chyba masz skłonności lesbijskie - ja tam jako kobieta lubię się bawić penisem faceta...

Gość gość
Co się tak w*******z cipo?

Gość gość
bo nie ma Go i jest sfrustrowana - a Ty się dziwisz ;) nie zachwywywałbyś się tak jakby Cię pozbyli fujarki... mam nadzieję, że już wszystko jasne :) miłego wieczoru również dla tej pani ziejącej jadem, bo brak berła :)

Gość gość
gość dziś No jak się pseudo panowie obrazili. Buhahahahaha. JASNE, ŻE MACIE WISZĄCE, ŚMIERDZĄCE (NAWET PO KĄPIELI) ŚMIERDZĄCE ZBUKI, nad którymi nie potraficie wyjsć z zachwytu. Obraza majestatu. Buhahahaha. Gdyby nie to , że tymi worami robi się dzieci, i czasem otrzymujemy od was trochę przyjemności, to żadna nawet by nie spojrzała na ten sino-fioletowy instrument. X Głupia d****a

Gość gość
gość dziś bo nie ma Go i jest sfrustrowana - a Ty się dziwisz oczko.gif nie zachwywywałbyś się tak jakby Cię pozbyli fujarki... mam nadzieję, że już wszystko jasne usmiech.gif miłego wieczoru również dla tej pani ziejącej jadem, bo brak berła usmiech.gif xxxxxxxx dobre!! i do tego jakże prawdziwe!! :D

Gość gość
gość dziś "Normalny stosunek" nie jest przyjemniejszy tylko potrzebny aby zajść w ciążę :p Dla większości dziewczyn, a podobno normę stanowi większość ;) o wiele przyjemniejsze są pocałunki, pieszczoty CAŁEGO ciała w tym też łechtaczki :) a sam penis i penetracja jest w tym najmniej ważna :p