Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julek1100

Pomocy, przesadzam z masturbacja

Polecane posty

Hej, mam 31 lat jestem z Kielc. Mam problem, zdarza mi sie masturbowac publicznie, jestem atrakcyjny ale niesmiały i długo nie mialem dziewczyny, męczy mnie to ponieważ nie mam zamiaru byc nieprzyjemny dla kogos lub kogos wystraszyc i stwarzać sobie problemow. Jeżeli jest jakaś dziewczyna która chciała by dać mi trochę ciepła, niekoniecznie seks, ale znajomość, przyjazń, potrzebuję towarzystwa kobiety. Chciałbym z kims o tym porozmawiać, poprostu spedzic z kims czas. Możecie pisać co o tym myślicie. Dziewczyny dajcie znac jeżeli chcecie się zapoznać. Na chamskie wypowiedzi nie zwracam uwagi.

Gość gość
Dlaczego czujesz potrzebę robienia tego przy obcych?

Może dlatego ze nigdy nie czułem się prawdziwie kochany, jest to może dziwne lecz szukanie miłośći, akceptacji, ciepła kobiety

Gość gość
A byłeś kiedyś w związku? Kochałeś kogoś?

Niestety nie byłem z nikim na dłużej, jedynie związek na odległość ale nie wyszło ponieważ daleko mieszkamy od siebie i nigdy sie nie spotkalismy, poza tym tylko przelotne sytuacje...

Gość gość
To naturalne, że potrzebujesz ciepła i bliskości.

Zgadza się, niestety brak bliskośći objawia sie u mnie w ten sposób, nie robie tego z premedytacją, nigdy bym nikomu krzywdy nie zrobił i nie zrobiłem, wiem ze są osoby ktore krzywdzą innych i dlatego jest to delikatna sprawa i ktoś sie może wystraszyć...Było by fajnie spotkać sie czasem z jakąś dziewczyną żeby trochę ze sobą pobyć, pospacerować, napewno by mi to pomogło, niestety jestem bardzo nieśmiały i nie piję alkoholu, nie imprezuje wiec trudno mi jest kogoś znalezć

Gość gość
A próbowałeś na jakichś portalach randkowych?

Próbowałem, ale dużo jest oszustw lub kobiety mają bardzo wygórowane kryteria, zdarzyło się że dziewczyny sie odezwały ale potem juz wykasowaly konta itd. no nie mialem szcześcia w portalach, chyba ze nie sprawdzałem tych co trzeba

Gość gość
A przez znajomych?

Ze znajomymi bardzo rzadko sie widuje i wiekszość, albo pije albo pali "zioło" a to nie dla mnie, właśnie nie mam za bardzo opcji i dlatego już napisałem tutaj

Gość gość
A jakiej kobiety szukasz?

Gość gość
Witaj, Napisałabym gdybyś podał maila,wydaje mi się że tak byłoby łatwiej. Magda

Szukam kobiety która raczej jest romantyczką i patrzy bardziej na charakter, jest wyrozumiała, wizualnie nie szukam modelki, raczej taki normalny wygląd mi się podoba

Gość gość
I koś się znalazł :)

Tak bardzo mi miło i czekam na maila, i dziekuję serdecznie za pomoc, rozmowę. Możemy kontynuować temat jeżeli ktoś chce coś jeszcze powiedzieć lub zapytać.

Gość gość
Proszę, życzę Wam powodzenia :)