Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wstydzicie lub boicie się przyznawać do swoich poglądów

Polecane posty

Gość gość

np w swoim srodowisku boicie się przyznać ze jesteście za PIS albo PO albo że jesteście wierzący (obojętnie jakiego wyznania)

Gość gość
No ja sie troche cykam, bo moje poglądy są prawicowe i anty-islamskie, a mieszkam w kraju, gdzie Arab siedzi na Arabie :D Do tego, prawie każdy nie-Arab jest lewakiem :D

Gość gość
gość 22:10 w Szwecji mieszkasz? :D

Gość gość
Oczywiście że się obawiam.Mówienie o pewnych sprawach w miejscach publicznych jest niewskazane i można zaszkodzić samemu sobie.Trzeba udawać kogoś kim się nie jest dla dobra własnego i innych.Niestety.

Gość gość
u mnie w pracy wszyscy "nowoczesni"ale ja sie odwazyłam i jak są jakieś dyskusje to głośno mówię że jestem wierząca i chodze do kościoła o poglady polityczne nawet nie pytają bo wiedzą jakie mam

Gość gość
Gość W Szkocji :D

Gość gość
nie boje sie przyznawać do swoich ATEISTYCZNYCH POGLĄDÓW, ale mówie o nich tylko, gdy ktos o to zapyta( u mnie w pracy cała gromada PIS lubów)

Gość gość
wole nie mówić bo by mnie zlinczowali POpaprańcy

Gość gość
jestem czarnuchem!

Gość gość
Zawsze się przyznaje,bo uwielbiam dyskusje z moimi oponentami :p

Gość gość
O religii i polityce w pracy czy innych miejscach publicznych staram się za dużo nie dyskutować a lubię bardzo.Zresztą ludzie wolą gadać o byle czym także sprawa ułatwiona.

Gość gość
gdybym była lewaczką to wstydziłabym się ale jestem prawaczką i jestem z tego dumna

Gość gość
Do 22:35 Napisz mi kto dla ciebie jest ,,lewakiem"?

tak sobie się wstydzę. w ogóle się wstydzę, wiadomo, nie jestem ekspertem, więc zawsze moje poglądy polityczne mogą zostać wyśmiane. a bać się boję w obecności niektórych członków mojej rodziny zapatrzonych w pis i paru innych zapatrzony w po generalnie popis generuje fanatyków jak każdy ruch totalitarny

a religijnych nie wstydzę się w ogóle, zresztą to tak średnio moralne zapierać się swojej wiary z powodu bycia obśmianą przez jakichś osłów.

Nie boję się i nie wstydzę, to moje poglądy i mogą się komuś podobać albo nie. Natomiast nie zawszę się nimi chwalę - mam grono znajomych, którzy są bardzo prawicowi, lubię ich ale nie podzielam ich poglądów - z nimi po prostu o pewnych tematach nie gadam i tyle.

Gość gość
Nie. Mam swoje zdanie a jak się komuś nie podoba to jego kłopot.

Gość gość
22:35 skoro nie wiesz kto to lewak to musisz mało interesować sie polityką a ja ci tego tłumaczyć nie bede wiec 🖐️ pewnie jesteś lewacką k***a :D

Gość gość
generalnie popis generuje fanatyków jak każdy ruch totalitarny x :D powiedziała bezrozumna fanatyczka Korwina :D nawet nie wiesz, jak jesteś śmieszna :D

Gość gość
ja mam raczej poglady prawicowe i jestem ateistka

Gość Laura2777777
mam taka zasadę, że o polityce i religii nie rozmawiam z ludźmi ,których mało znam bo łatwo się można o to pokłocic :) A jesli chodzi o inne sprawy to raczej szczerze mowie co mi sie podoba, a co nie itd

Gość Laura2777777
Bo np komuś może przeszkadzać, ze np nie chodze do kościoła, czy jestem prawicowa itd, czasem nie warto być całkiem szczerym bo luzie tego nie docenia, od razu ocenia po pogladach ...Moge za to pogaać o tym jaka lubie muzyke, a jaka nie , jakie filmy lubie ogladac czy jakie czytac ksiązki, to takie bezpieczniejsze tematy