Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam o chorobie...

Polecane posty

Gość gość

Poznałam chłopaka przez internet. Pisalismy ze sobą 3 tygodnie postanowiliśmy się spotkac. Było super. Pierwsze spotkanie rewelacja...nie mogliśmy się sobą nacieszyć. Po naszym pierwszym spotkaniu dowiedziałam się, że mam guza mózgu- gwiaździak. Powiedziałam o tym, że może mnie nie być kilka dni z tego powodu. Wiecie co usłyszałam? że on nie spotka się ze mną więcej, bo jest zbyt wrażliwy i nie chce cierpieć. Że ma świadomość, że jest tchórzem i egoistą, ale i inaczej nie potrafi i z chorą nie ma zamiaru się spotykać. Strasznie mi przykro...leżę i wyję jak głupia, bo nie sądziłam, że ktoś może tak potraktować drugiego człowieka. Oczywiście jest dostępny na portalu na którym się poznaliśmy i juz pisze z inną.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Ciesz się, że fałszywy doopek się ulotnił. Znajdziesz jeszcze takiego, który cię pokocha.

Gość gość
może macie racje...chciałam być szczera i powiedziałam o chorobie. Wydawało mi się, że mam do czynienia z wartościowym człowiekiem. Gdybym ja poznała kogoś przy kimś czuję się dobrze, jestem szczęśliwa to na pewno nie zostawiłabym go po takim wyznaniu. W prost przeciwnie...chciałabym dodać mu sił do dalszej walki z chorobą.

Gość gość
a dlaczego fałszywy?

Gość gość
nie masz gg? chetnie bym cie poznal

Gość gość
Dlaczego cham? Przecież się poznali dopiero. Z jakiej racji ma dźwigać razem z nią brzemię choroby. Nie przesadzacie trochę?

Gość gość
przeciez koles jest szczery. Mogl cie wykorzystac i porzucic.n ie kazdy chce byc z chora osoba.Powinnas informowac o tym ludzi

Gość gość
no i ponformowałam. tylko widzisz...potraktował mnie trochę jakbym była trędowata, albo za chwilę miała wyciągnąć nogi.

Gość gość
ale jest jeszcze coś takiego jak empatia i zwykła ludzka przyzwoitość. Jeżeli dzwoni do mnie non stop, wypisuje smsy 24 na dobę i zachwyca się, że nareszcie poznał wartościowa kobietę z pasjami a później tekst: 'nie chcę spotykac się z chorą" to mimo wszystko jest mega słabo i przykro...

Gość gość
No guz mózgu to nie jest optymistyczna diagnoza. A Ty od obcego faceta oczekujesz ,że będzie z Tobą jak mąż??? Obudź się dziewczyno..

Gość gość
oczekuje zwykłej ludzkiej przyzwoitości a nie deklaracji :) dzięki za zdiagnozowanie mnie przez internet ;)

Gość gość
Sorry,ale jestes niedojrzala. Bliskim jest ciężko dzwignac taką chorobę nawet ,a Ty od obcego faceta oczekujesz związku w takim momencie?

Gość gość
Zeby poznać drugiefo człowieka, trzeba z nim zjeść przysłowia beczkę soli.. Dorosnij dziewczyno

Gość gość
Ja wiem,ze ci jest przykro z podowu choroby ale musisz informowac ludzi,bo nie kazdy jest wstanie byc z taka osoba. Musisz sie z tym pogodzic

Gość gość
czy ty rozumiesz co ja piszę? w czwartek dowiaduję się, że mam guza mózgu a w piątek słysze od kogoś kogo zaczynam traktować jak przyjaciela- z chora nie będe się spotykał. Jeżeli masz takie samo podejście do drugiego człowieka to gratuluję. Można było sprawę załatwić inaczej, ale nie takim tekstem. Dla Twojej wiadomości będę walczyła i tak szybko się nie poddam, jeżeli chodzi o chorobę. Widocznie nie pasuję do tych nowoczesnych czasów, gdzie kazdy myśli o czubku własnego nosa. I nie pisz mi, że jestem niedojrzała bo guzik wiesz o mnie i o moim zyciu.

Gość gość
Taaaa..bardzo jestes dojrzała, że od kogoś kogo znasz 3 tygodnie oczekujesz,że będzie chciał być z Tobą w takiej sytuacji. Fantastka,romantyczna księżniczka. Życie to nie bajka,niestety. A może on się boi po prostu? To takie dziwne????

Gość gość
kończę. dobranoc

Gość gość
Jak Wam łatwo przychodzi ocena drugiego człowieka.Niedojrzała,czego Ty oczekiwałaś,a co Twój mąż?Dziewczyna dowiaduje się o guzie-jeden strzał,ktoś z kimś pewnie wiązała po cichu jakieś plany nie dźwignął tematu-drugi strzał żali się na kafe-kolejne strzały Opanujcie się!