Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papaj

Jakich cech u mężczyzny poszukują kobiety?

Polecane posty

Gość Papaj

Witam! Mam do Was pytanie - co sprawia, że dany mężczyzna Wam się podoba lub nie podoba? Załóżmy, że jesteście w barze i podbija do Was jakiś facet. Jak ma się zachować, jak ma być ubrany, co powinien powiedzieć, a czego nie może robić? Chodzi mi tutaj o każdy, nawet najmniejszy szczegół (zapach, sposób wypowiadania się itd.). Opiszcie podryw idealny i idealnego mężczyznę.

Gość gość
każda kobieta ma inny gust więc temat bez odpowiedzi

Gość gość
jeśli jest arogancki to niech se arogncki bedzie gdzie indzie... beze mnie

No nie wiem może puszka piwa w ręku, czapka tirówka, nierówny zarost po goleniu i tekst: "Ej lala but ci się rozwala" oraz puszczenie w ten deseń oczka spod którego odkleja się ropa po niedawnej drzemce.

Gość gość
O właśnie. Nienawidzę arogantów. Podejdzie taki do ciebie i cała jego postawa mówi "Wiem, bejbe, że moja przez******tość cię onieśmiela, ale postaraj się i doceń, że zwróciłem akurat na ciebie uwagę, bo mogę mieć każdą". Desperacja też nie przejdzie. Taka w stylu "koniecznie muszę dziś wieczorem coś zaliczyć". Uwierzcie, panowie, to widać.

Gość gość
jeszcze jest "Ej laska podpaska ci klaska"

Gość gość
Dobra barwa głosu,odpowiedni sposób poruszania,pewność siebie,stanowczość,charyzma,lekka arogancja

Gość gość
Normalnosc. Bez zgrywania kogokolwiek,bo to widac.

Gość gość
Moje ulubione teksty na podryw to: 'czy ta szmatka pachnie ci chloroformem?' albo 'nie zmieniajmy tego gwałtu w morderstwo' ;)

Gość gość
Do 22:40 Jak będziesz chodził zgarbiony to już widzę twoje powodzenie :-)

Gość gość
wyglad i ubior/styl czysty i pachnacy odpowiednia woda kolonska/perfumami usmiech, ale raczej przyjacielski niz podryw kulturalnosc i grzecznosc trzezwosc swobodne zachowanie, naturalne, bez niesmialosci ani nachalnosci umiejetnosc prowadzenia rozmowy

Gość gość
"gość dziś Dobra barwa głosu,odpowiedni sposób poruszania,pewność siebie,stanowczość,charyzma" ... tak ... mam bardzo duzo męskich cech (postrzegam mężczyzn tak jako oni kobiety) więc lubię ładnych, miłych, zdecydowaych itd ...

Gość gość
Do 22:46 No właśnie zapomniałem jeszcze ,,Zdecydowany".

Gość gość
" gość dziś Moje ulubione teksty na podryw to: 'czy ta szmatka pachnie ci chloroformem?' albo 'nie zmieniajmy tego gwałtu w morderstwo'" .... :D

Gość gość
nie zachwianych wartości- takich o których wiem,że on w nie wierzy i nigdy im nie zaprzeczy

Gość gość
posiadający dziewczynę, Goebbels był bardzo wykształcony, piekielnie inteligentny i był pierwszym człowiekiem Hitlera. Jego powierzchowność miała więc drugorzędne znaczenie. :D

Gość gość
Do 22:54 Dokładnie dlatego jego sposób poruszania ich nie obchodził.Pisze tutaj o zwykłych ludziach z ulicy a nie sławnych osobach :-)

Gość gość
"piekielnie inteligentny" .... sprytny?cwany?

Gość Zostanę Starą Panną
Wygląd zewnętrzny: Kolor włosów i oczu bez znaczenia. Wzrost też nie jest ważny, aczkolwiek mięśnie byłyby mile widziane. Ubrany musiałby być schludnie, ale nie jak jakiś pedał. Nadwaga automatycznie go skreśla. Inne cechy: Inteligentny, zabawny, dobrze wychowany. Jeżeli jest zboczeńcem który po pierwszej randce chce wskoczyć do łóżka to może się odwalić. Musi być szarmancki i męski. Nienawidzę zniewieściałych facetów. Jeżeli jest lewakiem to w ogóle może się do mnie nie odzywać. No i najlepiej jakby miał na sobie mundur.... :)