Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gość
Mloda zonka. Niedziwne ze sie czujesz jak maszynka skoro nia jestes. Jeszcze sobie tego nieuswiadomilyscie? Bez waszych pip (na stale) sobie radzimy swietnie (np na boku walimy inne) wiec do niczego innego nam nie jestescie potrzebne jak tylko do dymania i spelniania naszych fantazji. Mamy honor i dlatego w zwiazku na kurfy niechodzimy w przeciwienstwie do was,ale dbajcie o ten stan rzeczy bo wstyd by chlop sie rozstal z kobieta za brak doopy w zyciu. Pipa boli to masz doope,doopa boli to masz usta,usta bola to w raczke bierz.

Gość gość
autorko powyższego posta, ale czego się spodziewasz ? większość fiu/tami myśli za przeproszeniem. W domu zrobić nic nie zrobi, nie usiądzie do lekcji z dzieckiem, nie wstawi pralki, wala gacie brudne po łazience, oszczywa deske, ochleje się piwem i jest wielki macho kur/wa je/bana mać przez całe 3 minuty sexu

Gość gośćastrofanka
Dlaczego Ja tu? Bo to kobiece forum??! I zastanawia mnie jacy mezczyzni sie tu wypowiadaja.... Nie chce generalizowac I wrzucac wszystkich do 1 wora, ale wiekszosc z was to kawal sqrvieli zepsutych do szpiku... Dno I 4 m mulu...

Gość mloda zonka
no akurat firma prosperuje dzięki mnie, ja się zajmuje kontrahentami, zamówieniami, spedycją. Mąż sam by sobie nie poradził-on jest od pracy fizycznej-choć fakt niezbyt ciężkiej.

Gość gość
Ciebie rozumie zes po porodzie chociaz wiesz usta tez masz a nimi nie rodzilas-niekoniecznie musisz w pipke jak boli,raczke tez masz wiec dzialaj.

Gość gość
jakbym czytała rescatora...litości. Po porodzie c**a boli, macica boli, krew się leje , skrzepy wyłążą, dziecko w nocy wyje, cycki od mleka bolą. Jeb/nij się w beret imbecylu. Co za prostak- choć smutne to że mikro kootas rządzi twoim życiem:D

Gość gość
Wy to się naprawdę z chujem na łeb zamieniliście. Nie każdy to lubi i nie każdy ma przymus ********.

Gość gość
a to trafne spostrzeżenie...najgłośniej ujadają chłopy z siusiakami jak u chłopczyka hahaha

Gość gość
Jesli sypiaja z takimi mężami (chamami i prostakami) to się nie dziwie. Widocznie ją nie kręci. My mamy inne potrzeby niż włożyć i wyłożyć

Gość gość
To mowie ze rozumie ale usta tez ma ja pier.... Nie kaze jej by pipki wystawila. Usta kobiety,uuusta.

Gość gość
Taka niestety prawda jest. Mowimy wam ze kochamy tylko po to zeby rznac za free do woli. Pralka upierze, sprzataczka posprzata,jeszcze nadstawi za mala doplata. Catering jest. To same sobie idpowiedzcie po co jestescie nam potrzebne? A co jak przyjda araby, nie daj boze ruskie i beda na was g***ty zbiorowe uprawiac? To podajcie jakis argumet za co mamy was bronic? Kazdy sie odwroci za te wasze fochy i pojdzie w swoja strone! A wy jak te s****wa zostaniecie.

Gość gość
Mloda zonka a ty to tak zapracowana jestes w zyciu ze masz czas tu pisac? Lepiej odpocznij bo jak maz wroci to cza pociagnac wacka.

Gość gośćastrofanka
Myslalam, ze przemawia przez Ciebie tylko wyrafinowanie, wynioslosc, ale Ty tak powaznie... O nas kobietach. O istotach, ktore decydujac sie na zwiazek malzenski- oddaja Cale siebie, dbaja o was, ufaja, szanuja, staraja sie spelniac wasze oczekiwania, rodza warm dzieci- najwieksza milosc I skarb. Brak mi slow...

Gość gość
do autora z 9;44 pralka upierze tak? to czemu swoich gaci nawet do niej wsadzić nie umiesz? kiedy ostatnio ugotowałeś cokolwiek? jesteś taka niedojda jak reszta wacków myślących za was:D żelazko go kopie bezmózga:D że niby sam by sobie poradził- chyba jakby do mamusi wrócił. Taka prawda szczekacie kootasami a herbaty sobie nie potraficie zrobić. A w łóżku- wsadzi wyjmie , wsadzi i po zawodach. po co mi taki chłop ?

Gość gość
Może nie każda lubi lizac c***a...

Gość mloda zonka
nie do ogarnięcia jest dla Ciebie że można mieć mały własny biznes nie wychodząc z domu? no tak - zamiast się uczyć, coś robić to odbębniasz swoje 8h dziennie za 2 tyś a reszta to tylko myśli pitolem...

Gość gość
Swiat powinien byc inaczej skonstruowany. Powinny byc specjalne urzedy do spraw rozmnazania i roochania. Niepowinno byc malzenstw ani partnerstw. Idziesz do urzedu,chlop ma wykaz ktora to baba niema dzieci lub jest dysponowana. Idziesz pod wskazany pokoj i rooochasz ja,zapladniasz lub nie,ale roochasz. Wracasz do domu i jesz kolacje,spisz,idziesz do pracy i zadna baba nie jeczy ci w domu za uchem.kazda baba powinna max 10 dzieci urodzic za swego nedznego zycia a minimum 5. Urzad mialby np 1000 pokoi. W wiekszych miastach wiecej urzedow. Jestescie automatami ktore mamy tylko dlatego ze sumienie nie pozwala nam was wyjepac na bruk bo wtedy to doopa zarabialybyscie. My sami damy rade ale wy nigdy i dlatego rola wasza w zyciu powinna byc z gory zalozona.

Gość mloda zonka
9;56 i dlatego taki prawik bez ambicji, grosza przy duszy jest sam...Bo paskudny charakter jestem w stanie zrozumieć...ale już zwykłe prostactwo i przedkładanie bzykana nad wszystko inne..nie. Jesteś sam i każda jedna kopinie cie w tyłek jak wypowiesz pierwsze 3 zdania. Powodzenia🖐️

Gość gość
Mloda zonka. Nie obrazaj ludzi. Bo nawet wysrac sie bys nie mogla jak by nie ci co to tylko te dwa tys. za swoja ciezko prace dostaja. A to co ty robisz, uwierz mi cywilizacja bez tego by nie upadla. Za takie gadanie to tylko w pysk warto ci dac i to tak zeby śpik warge przeciał!

Gość gość
Afrofanka to chyba nie na niby tak mysle, bez was radzimy sobie zajepiscie a roochac to mozemy inne,e tam urodzisz i wychowa sie,grunt to linia przedluzona,oby chlopczyk bo za duzo bab jest na swiecie. Niewidze sensu miec zone skoro ciagle zony cos chca wiec wniosek jeden, do niczego jak ino do dymania potrzebujemy was. A wy nas do wszystkiego i do kasy i do seksu i do obrony i do naprawy i do rzadzenia i do normalnie wszystkiego.

Gość gośćastrofanka
JeBbbbbbb side ;)

Gość gość
Mloda zonka ja sam nie jestem,mam zone,dzieci,przyjaciol,znajomych,prace. Kolega wyzej trafnie to powiedzial,jesli masz firme a zatrudniasz kogos to ile dajesz wyplaty tej osobie ktora za ciebie pracuje i ktora de facto ciebie wzbogaca? Dzieki jej masz to a sama w domu siedzisz wiec szoruj zeby i na pana swego czekaj by mu obcia/gnac z polykiem. Takie prozne jestescie.

Gość gość
jak tak czytam te wypociny niedowartościowanych pseudo facetów z babskiego forum to dziękuje Bogu ze jestem kobietą. Nie wyobrażam sobie żeby zwykła chcica kierowała moim życiem. To gorzej jak u zwierząt u was jest. Wszystko podporządkowane pod sex.. żadne inne wartości.. tylko sex... Już bardziej wartościowy chyba jest kamień na polu.

Wiesz warto porozmawiać z tą kobietą. Oczywiście są różne sytuacje. ale stres, w pracy może zabijać. Albo np. jak kobieta cały dzień zajmuje się domem i dzieckiem...to może być dla niektórych frustrujące no i wykańczające. Problem może leży gdzieś głębiej, że musisz prosić. Niestety, ale lepiej niż na forum porozmawiaj z żoną zapytaj o co chodzi. Może Ty też przestałeś o siebie dbać?

Gość gość
Astrofanka sam siebie nie dam rady bo mam max 10cm jak pisalyscie wrozki wiec jestem zakompleksionym dzieciakiem co tez pisalyscie wrozki. Astrofanka ile hooji mialas juz w sobie? Licz razem te w pipie i te w doopie i w ustach ;):p:*

Gość gość
Ja nie widzialem nigdy zadnej przy ukladaniu kostki, laniu asfaltu, na rusztowaniu, na dachu. Nigdy nie slyszalem zeby jakas zginela w katastrofie gorniczej. Dla was wszystko zawsze bedzie wielkim wysilkiem. Juz przy porannym otwieraniu oczu tak sie meczycie ze nie macie sil zeby z lozka wstac. Tylko do ******ie i rozmnazania jestescie. A jak przyjda araby to rzucimy was im na pozarcie!

Gość gość
a rzuć:D konia będziesz trzepał do samej śmierci bo ciebie nawet arabka nie weźmie:D

Gość gość
Ja trzepię od dawna codziennie i rżnę swoją codziennie, lub prawie codziennie. Nie męczy jej to.

Gość gość
A jak takie wielkie obronczynie kobiet jestescie to ty mloda zonka co masz firme to czy na rowni traktujesz pracownice swoja o ile robi u ciebie baba? Pewnie ganiasz ludzi a wyplate marna dajesz bo pazerne z natury jestescie,chciwe i materialistki. Jak patrzysz na swoj piekny dom to pamietaj ze sama nie doszlas do tego lecz bylas/jestes na samej gorze to twoja chalpe zafundowali ci twoi pracownicy bez nich ni hooja bys nie osiagnela tego wiec pomysl zanim zrobisz z siebie "arystokratke". To jest ta wasza proznosc i dlatego jestescie ino do jepania i nic wiecej.

Gość gośćastrofanka
A wyobraz sobie kretynie, ze 1- meza;) Sam nie dasz ready?! Popros kolegow z kobiecego forum;) bedziesz dobrym wore na rich sperme;)