Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość majaMini
Jeżeli chcecie poprawić jakość swojego życia seksualnego i wprowadzić trochę kolorytu to sobie załóżcie konto na http://wzaufaniu.pl/ można tam kupić wiele akcesoriów, które sprawią, że do łóżka wróci fantazja

Gość gośćzmarsa
Dokladnie jest tak kolego jak piszesz. Ja tez mam dwojke. Tak samo dalbym sobie rade, moja zona zadnych wartosci ich nie uczy, ani patryjotycznych ni spolecznych. Wychowuje je na spoleczenstwo konsupcyjne bo sama taka jest. Żreć, spać, srać itd. I co tylko wkolo kto pierdnie to ma racje, k***a wszyscy tylko nie maz. Sam utrzymuje rodzine i jakos daje rade. Mi jej dochody nie potrzebne, bo raz by cos oplacila a potem wypominki do konca zycia by byly. Pies ja drapal i wszystkie inne. Jak im tak zle to gdzie ten ich honor. Nikt pasozyta na sile nie trzyma. Siedza na sile z nami, niby takie swiete. To co na kolanach w kosciele przysiegaly? Milosci wiernosc! A co wyprawiaja? Tylko to ze smyczy spuscic i nie wie gdzie z dupa ma leciec. Kazdemu da tylko nie mezowi. Taka moda drogie panie, a wy ulegacie temu bo nie macie swojego zdania i ciezko wam to ogarnac waszym malym rozumkiem. Przeciez te badania naukowe ze kobiety mysla tylko jedna polkula nie sa z palca wyssane! Co wy sobie myslicie ze byla jedna Tacher czy Merkel i wszystkie takie bedziecie? Takich kobiet w populacji to nie procenty, nawet nie promile tylko garstka. Do zliczenia na palcach. A teraz koniec, nie marudzic i pozmywac gary po obiedzie!

Gość astrofanka
gosczmarsa! współczuje małżonce:) wasze życie rodzinne musi być wręcz przepełnione radością, szczęściem, poszanowaniem i zrozumieniem... brawo Ty -idioto

Gość astrofanka
oby do policzenia na palcach i to u jednej ręki było takich bezmózgowców :) pozdrawiam serdecznie życząc owocnych konwersacji:)

Gość gośćWaszPan
Astrofanka co ty pierdo.....? Gosc z marsa ma racje,zyjecie konsumpcjonizmem bo wam te gowno w waszych ulubionych serialach pokazuja. Za nic niemacie szacunku do historii naszej ktora jest fundamentem naszego zycia a przynajmniej powinna byc. Prawdy niemozna przy was mowic bo to "niepoprawnie politycznie" wiec trzeba zyc z obluda na ramieniu. U was liczy sie tylko by "miec" ale nie liczy sie by "byc". Smieszne jestescie. W sumie pokusze sie teraz o teze ze to wy niszczycie harmonie zycia,dobro na ziemi i pokoj ludzki :p

Gość gośćWaszPan
Astrofanka dla ciebie specjalnie ale dla innych kobiet. Zbieralem kiedys podpisy o petycje by wam prawa odebrac a w swoim miescie mam klub przeciwko zastopowaniu waszej ideologii chorej feministycznej. Spotykamy sie i rozmawiamy jak szkodzicie przez wasze bezmyslne postepowanie i zyciem "z dnia na dzien"polskiej rodzinie. Dojdziemy do wladzy to zaspiewasz:"witaj fartuszku i garnuszku" :D:D:D

Gość gośćWaszPan
A czy mloda zona i pani inzynierjo sa jeszcze? Pewnie jedna z druga pomiataja podwladnymi bo maja taki kaprys pokazania kto tu kur/wa rzadzi! :D

Gość gośćzmarsa
Na pewno ich nie ma kolego Naszpan. Nie pomiataja teraz podwladnymi. Zmywaja potulnie gary. Haha! Tyle co moga powiedziec i wypowiedziec to w godzinach pracy jak do neta sie dorwią. Tak wlasnie ta charuwa ich wyglada. Popieram Twoje zdanie! Jestem tego samego. To media za pomoca naszych nieswiadomych zagrozenie zon i kobiet co tam kto ma probuja rozbic tradycyjny model rodziny. A po co? Bo te bezmyslne krowy bedac niezalezne beda charowac dzien i noc za miche zupy! Wystarczy to po plecach poklepac albo najlepiej po d***e i wmowic: takich jak ty potrzebujemy. A najlepiej dodac jeszcze ze zaden mezczyzna by sie tak na tym stanowisku nie spisal. Zal. Wszyscy wkolo sterują nimi jak moga! A im sie wydaje ze niby madre sa. Feminizm urodzil sie we francji, ale wtedy byla wojna! I swiatowa, wojna w ktorej mezczyzni wykrwawiali sie bezsensownie w okopach. Ale nie tylko, na mrozie, po pachy w wodzie, zawszeni. I tak nam sie teraz nasze panie odplacaja! Pora by je teraz wyslac w kamasze! Na samą mysl zesraly by sie ze strachu. Popieram wasz ******ntyfeministyczny. Potrzeba wylac wreszcie kubel zimnej wody na te zgnilizne!

Gość gość
Nie każdy ma potrzebę pokazania kto rządzą tak ja ty

Gość gość
To raczej faceci są pasożytami. Myślicie że jesteście tacy wspaniali bo łaskawie pójdziecie do roboty. Nic nie robicie oprócz tego. Mecz, tv, piwko i koledzy. A zony sprowadzacie do roli służki, kuchty, niańki i waszej darmowej d****** Dziwicie sie ze kobiety chca pracować. A to dlatego ze wy jesteście skąpi. Dajecie jałmużnę a nie pieniądze. A nie kazda kobieta chce was błagać o każdy grosz.

Gość gośćWaszPan
Racja gosc z marsa,rownierz popieram twoje poglady. "My" sie wykrwawialismy a one sobie o prawa walczyly,blee. Zaloze sie ze kazda plakala na pogrzebie zdrajcy moskiewskiego pacholka,ah jakze obludny byl to pogrzeb,niech mu ziemia ciezka bedzie pies moskiewski.Fanfary bily mu a te ryczaly.ok,wracajac do tematu. Ja moze pokazuje wladze swoja ale nie z kaprysu,nie bo mam taki a nie inny humor i nie bo lecze kompleksy a dlatego by wlasnie czasem moja rodzina nie zyla jedna chwila. Pokoju i stanu rzeczy takiego jaki masz oraz wolnosci nie masz dane raz na zawsze! Gdyby nie moja twarda reka do zycia i patriotyzmu w naszym zyciu to dawno byly by nic niewarte kobiety moje! Bylyby prozne,bez wartosci i skrajnie liberalne jak to chca politycy i mass media.

Gość gość
U mnie,gary zmywa zmywarka:PMój ukochany mężuś:classic_cool:ją kupił,żeby mi się rączki zbytnio się męczyły:)

Gość gośćWaszPan
18:20 Cale wy,na wygode,rozumiem pelno sztuccow,szklanek ale znajac wasze podejscie to 2 szklanki wlozycie i wlaczacie nie patrzac na prad ile naciagnie+tabletki do zmywania i eksploatacje urzedzenia byleby raczek niezamoczyc,ale chociaz dobrze wypielas sie za ta zmywarke czy gderalas ze umeczona jestes bo musialas nacisnac przycisk"start"?

Gość gość
Nadęty d**ek z ciebie

Gość gośćzmarsa
Żeby tylko żylka im nie pekła od tego wciskania guzikow!

Gość gość
Dziwne ze tobie od tego ujadania nie pękła... Jak wściekły pies łańcuchowy.

Gość gość
Czy się dobrze wypięłam,czy nie...tego się ty dzieciaczku, nie dowiesz:P

Gość gośćzmarsa
Moj synek kiedys wrocil ze szkoly dumny bo wiedzial co to husaria. Od kogo sie dowiedzial? Chyba nie od matki, bo ona tylko wie gdzie jaka galeria i promocje. A skad? Bo sledzi na okraglo! I mowi ze nikt jej nie bedzie dyktowal jak ma zyc! Smieszne.

Gość gość
Z***biscie. Tez wiem co to husaria. A historii częściej uczą kobiety.

Gość gość
Do 18:47 Same dajecie od tyłu bo wam wmowiono ze wiecej wchodzi! Hahaha! Glupie krowy! Wystarczy wam gowno w papierek zapakowac i zareklamowac dobrze, a najlepiej wmowic ze to taki trend, teraz to modne na szyji nosic i bedziecie chodzic z gownem do łeba podwieszonym!

Gość gość
My sobie możemy chodzić z przyczepionym do ,jak to napisałeś "łeba",a tobie to nawet siusiak wystarczająco nie urósł,żebyś mógł coś do niego przyczepić :P

Gość gośćzmarsa
Do18:59 I o czym wy caly czas myslicie? O tym samym co my! Ale wystarczy ze jakis pedal w tv wam wmowi ze faceci to niewyzyte samce co tylko o jednym mysla i wy od razu wierzycie! Jak bezrozumne istoty jakies. Takich przykladow jest wiele! Zero myslenia. Nie potraficie swoich emocji trzymac na wodzy. Za was mysli macica i hormony!

Gość gość facet
Taki jest fakt , oczywiście mała garstka kobiet od tego odbiega, ale kobiety są leniwe,zarozumiałe i nie szanują tego z czego korzystają i osoby która na to pracuje. Przewija się tylko sformułowanie te wszystkie sprzęty to jest normalne ,że muszą być A i tak usłyszysz , że są zatyrane obowiązkami domowymi.

Gość gość
gośćzmarsa Pewnie zona w domu Cie bije i boisz sie nos wytknac spod stolu, a tu udajesz gieroja. Uwazaj bo jak to przeczyta, to znow dostaniesz wpier/dol :D

Gość gośćWaszPan
Hehe,wasza linia obrony sprowadza sie do siusiaczka,ze mamy malego,ze jestesmy bici przez zony,ze mamy kompleksy,haha. Niemacie nawet mocnych,powaznych argumentow na obrone swoja a dlaczego?,a dlatego,ze to co piszemy jest prawda-czy to ja,czy gosc z marsa,czy facet.Kobiety czesciej ucza sie histori? Nie badz smieszna,bo wy znacie sie na historii jak ja na fizyce kwantowej. Zreszta z historii zadnych nie wysuwacie wnioskow,to widac po waszym zyciu.Nie szanujecie jej przede wszystkim,nie widzicie w niej autorytetow. Dla was autorytet to "bozenka z klanu",doda,te wszystkie jak to mowicie celebrytki chodzace bez majtek to sa wasze dobre przyklady i autorytety. Jestescie zachlysniete neoliberalizmem,konsumpcjonizmem,polityka multi-kulti-to wszystko dobrze nie wrozy ale ze jestescie egoistkami wiec zamiast myslec o przyszlosci"Bialych"dzieci to myslicie o sobie,ze to wam jest dobrze,ze to wy tak chcecie,ze co mnie przyszlosc obchod******ontekscie 30-50 lat a nie miesiaca czy roku oczywiscie. Zmniejszyc prawa i do garow tam szlifujcie talent swoj!

Gość gośćzmarsa
Taka prawda jest. Gowno wiedza jaki los przeszly ich babki i prababki jak armia czerwona szla wyzwolic europe. Az doopy im strzelaly! Gdzie dopadl to w********il ale ze rusek ma gest to podzielil sie z kolegami jeszcze! A ten ostatni dobil bagnetem! Wtedy to spragnione byly chlopa w domy i nie marudzily ze gacie prac trzeba. A co miliony kobiet w berlinie przezyly jak stalin swoim zwyciezcom w nagrode zrobil prezent i dal im wolna reke. Gwalcili wszystko nawet male dziewczynki. Ten belkot ktorym mowia wspolczesne nasze kobiety moze tez wynikac ze kazda wychowala sie w nedzy, na wsi. Teraz porobily studia poszly do miasta daly komu trzeba i madre. Ciekawe tylko ile ich tolerancyjni mezusie wytrzymaja? Kazdy facet kiedys peknie! Kiedys nie bylo czym nawet kromki posmarowac****aslo sie krowy a teraz prosze! Nie zarabia, nie daje mi na to co ja chce na moje potrzeby to nie ma seksu! A moze odwrocic role. Moje pieniadze sa na moje potrzeby a ty jak urodzilas to se radz teraz sama! Tylko zaden facet tak nie zrobi. Dlaczego? Bo mysli! A kruwska tepe nie mysla o przyszlosci, co bedzie jutro, tylko jak ten pies z lancucha spuszczony. Kupowac, kupowac, konsumowac. Meble zmieniac, okna, drzwi. Po co? Jak cos jest dobre to po co zmieniac? Jak by one byly dobre to tez by nikt nie narzekal. Boze! Co za babony glupie! Po to tylko j***c dzien w dzien zeby wszystko podczas jednego wypadu do galerii p**********ic! Trzeba miec myslenie nie?

Gość gość
Nie da się czytac tego belkotu. Genaralizowanie to sklonnosc ludzi o bardzo waskich horyzontach myslowych. Milego dnia Wam zycze smutni Panowie ;)

Gość gość
To wasz problem ze wzieliscie sobie takie zony i myslicie ze wszystkie sa takie. Trzeba było myslec zanim dobraliscie im sie do majtek i zmajstrowaliscie dzieciaka. A teraz nie mazcie sie jak male dzieci, tylko badzcie mezczyznami.

Gość TakaJednaAnn
Do dwoch - jakby to okreslic -stworzeń płci meskiej bo ludźmi a już mężczyznami to ich nazwac nie można. Mam na mysli pana marsa i jakiegos władce. Nie wiem czy zauważyliscie ale od dawna tym zepsutym światem rządzi dupa. A jeśli rządzi dupa to rządzimy MY kobiety drodzy szczekacze. To my rozdajemy karty, my wami sterujemy bo dla jednej d**y jestescie wstanie placic duza kase, takie kochanki z chorobami wenerycznymi wciskaja wam kity jacy to nie jestescie super a wy za te kity placicie. Żenicie sie tylko dlatego zeby miec stala d**e pod reka a jak polecicie na lewo i to wyjdzie, to grzecznie, z podkulonym ogonkiem wracacie do swojej PANI. Wasze marne życie sprowadza sie tylko do kopulacji i zapier/dala/nia zeby wasza Pani tez miala nagrode w postaci kasy za te cieple obiadki. I nie mów mi jeden z drugim ze jestescie panami pozal sie boże! Przyglądnij sie pajacom w rurkach na ulicy przez ktorych populacja spadnie,bo zamiast kobiet tacy wola już podobnych do siebie cieciów. I nie mów mi o koorestwie bo coraz wiecej jest kundli, którym starsze, kasiaste panie placa za seks - sprzedajecie sie tak samo jak my! Wiec to dziala w obie strony! Jesteśmy siebie warci mój drogi!

Gość TakaJednaAnn
Do dwoch - jakby to okreslic -stworzeń płci meskiej bo ludźmi a już mężczyznami to ich nazwac nie można. Mam na mysli pana marsa i jakiegos władce. Nie wiem czy zauważyliscie ale od dawna tym zepsutym światem rządzi dupa. A jeśli rządzi dupa to rządzimy MY kobiety drodzy szczekacze. To my rozdajemy karty, my wami sterujemy bo dla jednej d**y jestescie wstanie placic duza kase, takie kochanki z chorobami wenerycznymi wciskaja wam kity jacy to nie jestescie super a wy za te kity placicie. Żenicie sie tylko dlatego zeby miec stala d**e pod reka a jak polecicie na lewo i to wyjdzie, to grzecznie, z podkulonym ogonkiem wracacie do swojej PANI. Wasze marne życie sprowadza sie tylko do kopulacji i zapier/dala/nia zeby wasza Pani tez miala nagrode w postaci kasy za te cieple obiadki. I nie mów mi jeden z drugim ze jestescie panami pozal sie boże! Przyglądnij sie pajacom w rurkach na ulicy przez ktorych populacja spadnie,bo zamiast kobiet tacy wola już podobnych do siebie cieciów. I nie mów mi o koorestwie bo coraz wiecej jest kundli, którym starsze, kasiaste panie placa za seks - sprzedajecie sie tak samo jak my! Wiec to dziala w obie strony! Jesteśmy siebie warci mój drogi!