Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gośćWaszPan
No wg prawa wymyslonego na potrzeby jestesmy rowni ale w rzeczywistosci kazdy dobrze z nas wie ze kobiety sa nizej....,wiemy o co chodzi. Tamtej kobiecie wspolczuje ze niema ochoty na seks,to jakies chore.moze ktos cie zg****il i masz odraze,uraz,psycha ci siadla? Moze jestes poprostu niepotrzebna jako matka,zona? Seks jest spoiwem ktory musi byc a takie choroby jak twoja babo sie leczy bo uschniesz jak chwasty bez wody ;)

Gość gość
33 lata to stara dupa. proponuje zmienić na młodszą. Chociaż miałem kochane 3 lata starszą a powiedziałem jej ze z tego samego rocznika jesteśmy i lubiła sie gździc nie powiem, było tak że po południu to z łózka nie wychodziliśmy.

Gość gość
11:25 Wyrażaj się. On ma racje nie jesteście zdolne do kochania lecicie na pieniądze i wykorzystanie faceta jesteście zdolne do zadawania najokrutniejszych ran facetowi. Potraficie bez żadnych skrupułów katować emocjonalnie facetów. Żałuje że poświeciłem tyle lat na zwykłą iluzję naiwnie wierząc że mógłbym być być kochany przez kobietę.

Gość gość
To widac związałeś sie z jakimś k*********m a nie z kobieta. Oceniasz wszystkie na podstawie jednej.

Gość gośćWaszPan
11:25 niema co sie unosic. Ja tam sie nie unosze. Nieobrazam sie rownierz bo wiem,ze to prawda co pisze a unosza sie jedynie te kobiety ktore widza co sie dzieje i moga utracic swoje prawa dzisiejsze ktore nigdy niepowinny byc im dane zreszta. Cos czuje ze cena garnkow podskoczy o 200% bo zapotrzebowanie wzrosnie o kilka milionow na nie. Do kuchni kuchty,rodzenia i bzykania!

Gość gość
Co Wy sobie za zimne klody za zony bierzecie. A moze nie umiec ich rozpalic. Jak szybko konczycie to sie nie dziwi ze zonie sie nie chce wysilac na 3 minutowy stosunek.

Gość gość
11.29 Nie nie zgwałcił mnie nikt po prostu nie mam potrzeb seksualnych i mi z tym dobrze. Nie tylko ******ie się liczy w zyciu. Ale dla takich jak ty to niepojęte bo chujem myślisz.

Gość gość
11:37 Żyję już trochę na świecie przydarzyło mi się związać z kilkoma kobietami w sumie kobiet miałem niemało. Wszystkie mnie tak potraktowały w zamian za serce zostałem potraktowany gorzej niż klient domu publicznego. Żałuję że całe życie poświęcałem kobietom z którymi byłem nie było chwili której nie dawałbym partnerce.

Gość gośćWaszPan
To nie jednostkowy przypadek z kim on sie zwiazal! Wy myslicie ze doopa prezesowi,kierownikowi zaplacicie za wieksza pensje lub mezowi za luksusowe zycie. Dlatego te prawa co macie teraz obnazaja wasza kurefska nature i dwulicowosc. Natomiast prawa jakie ja wam chcialbym dac przywrocilyby lad,porzadek,wartosci rodzinne itd. Dla was selfie z gola pipa to pestka i im wiecej ryjow "lajkuje" to wy tym bardziej w piorka obrastacie bo wlasnie takie macie mozdzki prozne dlatego wiem ze kuchnia by was zresocjalizowala i obowiazki malzenskie,matczyne.

Gość gość
Brak popędu to zaburzenie, można z tym żyć ale nie jezt to osoba zdrowa wg medycyny.

Gość gość
Ja tam się nie k***ilam nigdy i nie wrzucam w neta fotek gołej p***y. Ale dla ciebie kazda kobieta jest szmata k*****e złamany. Leczysz swoje kompleksy poniżając kobiety.

Gość gość
Młoda żona dla swojego faceta męża powinnaś zawsze być gotowa i odnosić się do niego tak mój panie i władco brać do pyska z Polykiem dusić się i pytać się czy tak mu dobrze jest i po zakończeniu podać mu piwo lub jakiegoś drinka i mówić ja twoja poddana nałożnica czy mogę dla ciebie jeszcze coś zrobić a nie pokazywać wielka biznesmenke. nie nadajesz się do niczego jak tylko ciągnięcia, bez faceta była byś nikim bo najprostsze czynności sama nie wykonasz założę się. Bez facetów tempe szczaly jesteście zerem

Gość gośćastrofanka
Wasz Pan...

Gość gość
Czym zajmuje się lekarz seksuolog?

Gość gość
gość dziś Ale Cie musiala ponizac jakas kobieta ze tak dajesz czadu i ponizsz teraz inne. Czyli nam kobietom z sexu sie przyjemnosc nie nazley. ma,my byc tylko waszym workiem na sperme tak??

Gość gośćzmarsa
Do 11;18 A do czego ty wiecej sie nadajesz? Do dawania doopy i do garow! Ogarnijcie sie babska! Czy my zarabiamy 10 tysi czy dwa to caly czas musimy was utrzymywac. Tak zgadzam sie pracujecie ale wasza praca psu na bude potrzebna. Albo dostajecie robote za dawanie albo na rozmowie pracodawca stwierdza ze potrzrbuje takiej do gnojenia i szmacenia podwladnych. Wszystkie kierowniczki, brygadzistki, liderki: kim sa?. Zarabiacie? Tylko to dalej maz utrzymuje caly ten cyrk zwany rodzina a wy kase macie na wlasne potrzeby tylko. I nie wazne ile. Tysiac, dwa wszystko trza przej***c! Nie wazne ze trza oplacic prad, media nawet rate za dom czy przedszkole dzieciom! Trza przej***c o tyle bo przeciez tak wszyscy robia! Takie naiwne jestescie ze wierzycie we wszystko. Co w tele. radio i necie uslyszycie. Jak te malpy. Takie tepe jestescie ze jakby ogloszono ze teraz wszyscy kopuluja bo to modne w tym sezonie to pruły byscie sie bez zahamowan. Jak takie cwane jestescie to czemu nie dacie nam spokoju? Tylko przyzwyczailyscie sie do dobrego jak kobyła do bata i siedzicie cicho bo macie stabilnosc. W swiecie bez mezczyzn wszy by was na stojaco zjadły!

Gość gośćWaszPan
Nie pierdo.... mi aseksualna kobieto ze seks nie jest chocby wazny. Ogarnij sie,idz do seksuologa i tobie powie ze masz jakis uraz na tym punkcie. A jak niemasz to do garow a do seksu niestety musisz sie zmusic i dawac z siebie nie 100 ale 200%

Gość gość
Ja żałuję czasu który dałem kobietom. Starałem się kochałem robiłem wszystko aby było dobrze, praca , uczucia , seks to wszystko było na najwyższym poziomie. Miałem jeden cel widzieć kobietę szczęśliwą akceptowałem kobiecą próżność wszystkie kobiece cechy. Jak to bywa z zakochanymi facetami nie dałem złego słowa na kobietę powiedzieć. Teraz już wiem że nie było warto.

Gość gość
Warto, ale z kobietą, która to doceni.

Gość gość
Ja jako kobieta zarabiam wiecej niz maz bo jestem kierownikeim budowy. Wszystko osiagnela dzieki swojej ciezkiej pracy nie dawaniu duuupy. Nie wiem czy wiesz najpierw trzeba skonczyc ciezkie studia techniczne pozniej zdac ciezki egzamin panstwowy na uprawnienia budowalna itd. Konta mamy osobne ale to ja wydaje wiecej na zycie, oplaty itd. Nie mam tej kasy na swoje waciki. NIE WKLADAJ WSZYTKICH DO JEDNEGO WORA.

Gość gość
Niech się bawią w to inni, młodsi adepci kandydaci na bycie torturowanymi emocjonalnie jednostkami. Ja już jestem bez wiary w kobiety. Moi koledzy którzy was zaliczają bez skrupułów mają rację przynajmniej mają seks bez bólu.

Gość gośćWaszPan
11:49 haha-dobrze napisane. Nie ponizam kobiet ale przypisuje im wlasciwe miejsce w zyciu. Skoro ty niewrzucalas fotek to dobrze i ogolnie stwierdzilem to. Mnie zadna nie skrzywdzila ale wiem,ze niepowinno tak byc jak jest. W seksie dwie strony czerpia przyjemnosc tylko kobieta musi wiedziec ze ma dac. Jak da to jak ja chlop bierze to wlasnie czerpie przyjemnosc proste.

Gość gość
Dobrze ze nie jestem z taką gnida jak ty. Mnie mój facet nie zmusza do seksu. Do arabów wypieprzaj. Tam wolno gwałcić żonę jak nie chce dać.

Gość gość
To niech k***** szmata traktuje faceta normalnie a nie ze nie nadaje się do niczego bo ona firmę ma huj z jej firmy ludzie mają się szanować a nie wywyzsza się bo firmę internetowa prowadzi i waciki sprzedaje i wielce zmęczona a co k***a mąż już nie zmęczony? i nie worek na sperme tego nie powiedziałem i nikt mnie nie poniżal tylko wk****a mnie takie p********ie głupich szmat co nic w życiu nie robią a najwięcej mają do klapania dziobem

Gość gośćWaszPan
11:49 haha-dobrze napisane. Nie ponizam kobiet ale przypisuje im wlasciwe miejsce w zyciu. Skoro ty niewrzucalas fotek to dobrze i ogolnie stwierdzilem to. Mnie zadna nie skrzywdzila ale wiem,ze niepowinno tak byc jak jest. W seksie dwie strony czerpia przyjemnosc tylko kobieta musi wiedziec ze ma dac. Jak da to jak ja chlop bierze to wlasnie czerpie przyjemnosc proste.

Gość gość
Taaaak facet ma przyjemność a kobieta to juz niekoniecznie. A potem z konsekwencjami np.ciąża zostaje ta według ciebie beznadziejna baba. A ty pobzykasz i zawsze możesz iść do innej.

Gość gośćastrofanka
Gosc z Marsa.... A co Try k***a wiesz o marsie idioto....juz sie chujkom w doopach poprzewracalo. Brak tu dojrzalosci emocjonalnej, mentalnej.... W********ac do clubow ruxchac tape dzidy bo tam moze dzieki swoim wypocinom zaliczycie cos na swoim poziomie! Dziadostwo j****e! Roztrzelac w p**du;)

Gość gość
12:10 I ty się nazywasz kobietą? Z twoich ust wypływa język który nie może być nawet posądzony o cień kobiecości. Jesteś wulgarna chamska arogancka typowa klubowa rozpieszczona królewna która ma jedyny cel zaspokajanie swojej próżności.

Gość gość
Odezwał się kulturalny.

Gość gość
Poza wyglądem nic sobą nie reprezentujecie zero jakiejkolwiek dojrzałości, zdolności do przeżywania emocji uczuć. To u was nie istnieje liczy się popęd seksualny i to wszystko.