Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gość
12:16 Na pewno zachowuję się tutaj zgodnie z przewidzianymi normami kultury. Wygłaszam subiektywne opinię ale robię to w sposób kulturalny. Natomiast język osoby do której się zwróciłem jest taki, że ona powinna się wstydzić takiego słownictwa. Każda szanująca się kobieta powinna się wstydzić że przeklina. Kobieta z klasą umie się z klasą wysławiać.

Gość gość
Odrażające są kobiety, których nawet nie stać na okazanie pozorów kultury. Słownictwo tego typu jest nie tylko niestosowne ale także obrzydliwe w ustach kobiety.

Gość gośćWaszPan
Dokladnie to pokazuje jakie sa aroganckie kobiety w tych czasach od wolnosci co dal im Pan bo beczaly ze praw swych niemaja i trzebabylo im nic nie dawac. Kobieta z budowy gdyby nie ty to jakis tata mialby etat za dobre pieniadze a twoj maz mialby ugotowane,posprzatane,doopka tez by byla. Tak swej kariery patrzylas ze zapomnialas ze zupa niewstawiona i pipka nieumyta a tu maz z pracy ma przyjsc przeciez. Kradniecie etaty mimo iz macie jeden gwarantowany w kuchni!

Gość gośćastrofanka
Nie- nie jestem krolewnà. Tak- jestem chamska I wulgarna. I nie warto z wami prowadzic zbedne konwersacje...moglibyscie popasc w dolek intelektualny. Uwazacie sie za bog wie kogo/co... Wrzucacie wszytkie kobiety do 1 wora.... nie podoba sie, ze mamy swoje prawa, swoje zdanie, ze znamy swoja wartosc, ze jestesmy ambitne I NIEZALEZNE! PALANTY:)

Gość gość
Autorze wątku, od kiedy jesteście razem?

Gość gość
12:25 Co ty do mnie mówisz? Czy ja dobrze słyszałem? Mówisz o intelektualizmie i ambicjach? W ustach kobiety, która nie ma poszanowania nie tylko dla swojego adwersarza ale przede wszystkim dla siebie, bo język którym się posługujesz jest niegodny kobiety, brzmi to wszystko niczym miernej jakości groteska żeby nie powiedzieć farsa. Naucz się najpierw bycia subtelną, kobiecą, kulturalną to porozmawiamy o szczeblu zwanym intelektualizmem, na razie nie widzę takiego pola. Stwierdzam to z przykrością.

Gość gośćzmarsa
11:49 wielka kierowniczka budowy. Tylko ze to faceci musza z********ac zebys miala swoj smieszny etar! Przyznaj sie ile razy fachowcy ktorych masz pod soba musieli ratowac ci doope? Ile razy mowili nic sie nie stalo poprawimy to tylko baba, nikt sie nie dowie. Ja dziecka nie urodze ale ty domu nie wybudujesz. Bo nie umiesz, nie wiedzialabys nawet jak zaczac. Nie teoria ale praktyka sie liczy w takich zawodach. I zgodze sie z kolega kilka wyzej. Masz robote tylko przez to ze jestes tania konkurencja.

Gość gość
Nie koniecznie trzeba skończyć studia żeby być kierownikiem prac budowlanych.

Gość gośćWaszPan
Wszystko byloby wporzadku gdybyscie te swoje prawa wykorzystywala jaknajbardziej w dobrych celach,niestety wasza rozpusta zyciowa siega zenitu,wasze ambicje zatrzymuja sie na etapie sciagniecia majtek,niewiedza jak trzeba zyc wartosciowo jest zaczatkiem patologi w rodzinie-to sa wasze prawa te wszystkie negatywy. Was trzeba naprawic,zresocjalizowac wlasnie poprzez zabranie wam waszych praw na rzecz obowiazkow. Za duzo narzekacie,uzalacie sie nad soba,robicie ofiary losu z siebie na kazdym kroku.

Gość gośćastrofanka
To bylo do mine? Jesli tak...to zapomniaLos dadac " Prosze Pani".

Gość gośćzmarsa
Jak ty pani to jak p***a wyglada?

Gość gość
12:35 Kiepską ironię stosujesz co w połączeniu z twoim chamstwem wychodzi nadzwyczaj słabo, żeby nie powiedzieć mizernie.

Gość gośćzmarsa
Prawda boli najbardziej! A krówska prawdy sie dowiedziały i zaczeły ryczeć!

Gość gość
A batem je panie! Batem!

Gość gość
dziś Żalosny jestes. Mam doswidczenie 10 letnie i juz troche sie znam na rzeczy. Facet mlody inzyner tez spierza pewne rzeczy bo nie ma doswiadczenia. I nie o plec tu chodzi. I nie myl mnie z projektatem bo to projektanci spieprzaja to co my musimy wybudowa i to wykonawcy poprawiaja. Tak fizycznie nie jestem w stanie wybudowac domu bo jestem slabsza. Ale Ty jako facet czemu nie starowales na ciezkie studia techniczne co?? Bo jestes slaby inelektualnie i nadajesz sie tylko do kamieniolomow. Dobrze ze ja wsrod swoich chlopakow nie ma takik bezmozgow bo pewnie wszytko bym musiala tlumaczyc.

Gość gość
być kierownikiem prac budowlanych Kiedys tak wystarczylo technikum. Teraz juz jest inaczej.

Gość gośćastrofanka
Gosc 12.35 Nawet sie do Ciebie slowem nie odezwalam. Moje slowa byly kierowane do dziecka z Marsa. Reasumujsc- zegnam.

Gość gość
Ja jestem mężatką , mamy jedno dziecko do pracy chodzę na 8 h , mąż też . Tylko , że ja robię zakupy , zajmuję się dzieckiem , sprzątam , gotuje , często po nocach bo przecież jaśnie wielmożny pan jest zmęczony ( chociaż pracuje tak ciężko jak on ) , do tego ćwiczę codziennie , zawsze umalowane paznokcie , makijaż , kobieco ubrana . Jak pojawiło się dziecko trochę zaniedbałam się , wiadomo figura nie ta , nie było czasu na układanie co dzień włosów , byłam niewyspana a chłoptaś ochoty na seks nie miał . Teraz ma ale ja już nie mam . Bo co to za facet jak doopy nie ruszy w domu , obowiązki zwala na mnie a potem chce seksu ( 3 minuty ) jak ja po 3 minutach dopiero mam mokro po czym mnie zostawia bo on skończył ? Myślicie , że tylko kobieta ma ma super wyglądać . Jak ja widzę jego gacie codziennie w praniu , nie ogolony , gaci sobie ładnych nie kupi , nie pachnie super b mu się nie chce perfum używać czy chociaż kremu do twarzy i jeszcze mnie czeka wizja 3 minutek to mnie sie odechciewa tego seksu i wszystkiego innego . Niech sobie pójdzie na k***wki bo tam k***wka nie będzie oczekiwała od niego przyjemności , a wtedy fora ze dwora i znajdę sobie kogoś kto będzie chciał mnie też zadowolić . Tak to jest panowie żeby kobieta nie chciała seksu to musicie być kiepscy w łóżku , łajdakami na co dzień albo leniami i brudasami . Pozdrawiam .

Gość gość
Baby stworzenia Boże powinny stać w oborze , a że taki d**y los więc się j***e dzień i noc.

Gość gośćzmarsa
Do 12:45 pani budow kierowniczka. Ja mam techniczne mechaniczne. Ale oprocz tego ze samochod ci naprawic moge to bez twojego nadzoru dom wybuduje. Ot taka mala nieznaczaca roznica a jednak. A i w kamieniolomach moge robic. A ty co wiecej? 10 lat zawodu sie uczysz racujac w nim i jeszcze nie pojelas? To jak te szkoly pokonczylas i egzaminy zdalas? Na kolankach w kantorku wykładowcy?

Gość gość
To jeszcze ja 12:50 , tak tu piszecie że kobieta do garów , bo ona nic nie potrafi , że narzeka a prawda jest taka , że Wy faceci nie potraficie utrzymać sami rodziny i zarobić na nią i wasze żony też muszą zapieprzać do pracy . Nie dość że w większości pracujemy więcej i ciężej od was to jeszcze Wy narzekacie , żę obiadek nie zrobiony , seksu nie ma same wymagania . Jak kobieta zdradzi to jest dla was ścierwem i dziwką to facet który zdradza jest dla mnie męską dziwka . Do autora , pogadaj z żoną dlaczego tak się zachowuje .

Gość gość
No tak bo Ty tez bez zadnej nabytej wiedzy nagle umiesz samochod naprawic. ZALOSNY jestes i tyle. A jak nie wiesz co to egzamin panstwowy i jak sie go zdaje to sam na kolanach w kantorku loda rob przeloznemu. Zawsze tylko bedzies fizolem i tyle. A to Twoj przelozony bedzie zarabial kase a Ty bedzisz na niego tyral. HEHE

Gość gość
gość dziś :) to puść się jak z kimś innym:) i wszyscy będą zadowoleni:)

Gość gość
12:50 i taka jesteś wielce pokrzywdzona przez to?? Ja mam 2 dzieci wychowuje je Sam pranie sprzątanie gotowanie itp. Na porządku dziennym jest to oprócz tego pracuje by utrzymać rodzice bo moja popier.... Żona poszła w tango zostawiła dzieci i poszła w tany jakoś nie narzekam że brak czasu na wszystko jest robię to z przyjemnością by było czysto w domu dzieci ubrane itp a ty królewna z cieniowa korona marudzisz że posprzątać musisz i wg od tego jesteś jak dupa do srania

Gość gośćzmarsa
Do13:13 i widzisz okazało sie kim jestes. Ja, ja i tylko ja. Bo zarabiam bo zdalam bo gowno nas ta obchodzi. Nikt wam nie kaze z nas mezczyzn ciezko pracowac fizycznie. Jestescie slabsze i to szanujemy. Ale jak np. ty jestes ta smieszna kierowniczka i nie zdajesz sobie sprawy ze to te fizole jebia na twoja pensja to wybacz, bo bez nich bys byla niepotrzebna. Jak sama napisalas nie wybudujesz domu bo za slaba jestes. Wiele jest ludzi z wiekszym wyksztalceniem i tez fizycznie pracuja. Ale nie tylko ja! Ja mam to najlepsze! Reszta to glupki! Siegasz dna!

Gość gość
Fajny ten wątek. Uśmiałam się :D Zwłaszcza rozbawiły mnie występy tych zahukanych pantoflarzy, którzy tutaj puszczają wodze fantazji i udają chojraków :D

Gość gośćWaszPan
Pani inzynier zaloze sie ze pomiatasz ludzmi na budowie a jeszcze jedno,stanowisko pod/pier/da/la/niem sobie osiagnelas skoro nie doopa. Wlasna siostre pod/je/bie/cie dla zyskow wiekszych. Nie interesuje nas to ze sie uczylas tyle lat skoro i tak zabierasz etat jakiemus tatusiowi,ktory musi sie po mopsach tulac a tak to bys pracowala w domu nad rodzina a maz by pracowal za wiele wieksza kase jak ty. Gary to wasze przeznaczenie.

Gość gośćWaszPan
13:25 niewiem co w tym smiesznego jest w zabieraniu etatow przez kobiety,manipulowaniu zyciem faceta,knuciem intryg,nieprzejmowaniu sie rodzina jako wartoscia nadrzedna w stosunku do zachcianek waszych,niedbaniu o mezow. Ja rozumiem ze macie teraz te prawa,ktore wam dano ale jestem ich przeciwnikiem bo widze co sie dzieje. Na kazdym kroku wypominacie wszystko niepatrzac na siebie. Wasz narcyzm przerosl kazda gore na ziemi. Kolega "z gory"sam wychowuje dzieci i nie placze jak wy gdzie wy macie jeszcze mezow do pomocy. Daje rade sam i cieszy go to a wy? Obiad ugotujecie i padniete,niewidziala sraka raka. Tylko lezec by chcialy.

Gość gośćastrofanka
Was pan zona music city dawac niezle pro doopie;)

Gość gość
Kobiecie popędu seksualnego starcza zazwyczaj do momentu ślubu /urodzenia dziecka (zależy co pierwsze wypadnie). Potem stary może uprawiać rękodzieło ale broń Boże nie skakać w bok. W końcu ślubował celibat. Bo boli po porodzie, bo cały dzień w domu, bo mąż na rękach nie nosi, bo bo bo. Każda wymówka dobra. Ciekawe tylko że jak królewnie zachce się drugiego dziecka to nagle i picza nie boli, i calomiesięczny okres się kończy, nawet mąż nie musi na rękach nosić. Same się wypinacie. Na chwilę. Bo jak zajdziecie to ból d u p y wraca