Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gośćastrofanka
Jestem Ciebie ciekawa... Dobrej nocy.

Gość gość
Poczytaj pismo milojcie się

Gość gość
gośćzmarsa dziś Oj obrzydla! Zebys wiedzial(la). Co zrobic? Oka sobie nie wydlubie. Jakos do smierci dowegetuje.... Smutek i zal. To od Ciebie zależy.

Gość gość
"Kierujemy sie moralnymi zasadami,wartosciami rodzinnymi,nie ktorzy tez slowem Bozym" Taak? Zdradzając żony, używając przemocy fizycznej czy psychicznej, gwałcąc? To są te morale??? Nie mam więcej pytań..

Gość gośćWaszPan
Normalni nie gwa/lca,a ci co gwa/lca,katuja,znecaja sie to ich miejsce jest w lagrach,obozach i nie celebrujemy ich jak wy celebrujecie galerianki i upadek moralny kobiet w kazdym aspekcie zycia. XXX astrofanka wstyd to jest za ta z 7 strony jakas"ann",ona to dopiero napisala i jeszcze mloda zonka,inzynier pani. XXX gosc z marsa nie podawaj fejsa bo cie zgnoja na nim! Ja fejsa sie pozbylem sam tego prywatnego. Pozniej prowadzilem stronke pod pseudonimem propagujaca "ducha narodowego",pokazywalem oblude i falsz politykow.Gloryfikowalem bohaterow. Usuneli mi konto sami,bo to nie na reke "wladzy" bylo,tak sie zalatwia sprawy w Polsce! Komunisci rzadza dalej.

Gość gośćzmarsa
Nie mam feca, nigdy nie mialem i nie zamierzam miec. Wszystko sie z Toba zgadzam. To ktos steruje podswiadomie naszymi kobietami zeby rozbic lad i porzadek. Po co im rodziny. Przeciez lepiej wychodowac samych singli. Tylko te tepe tlumoki nie zastanowią sie ze jak nie ma rodziny to nie ma dzieci. A tu o te dzieci wlasnie chodzi, bo im tak bardzo przeszkadzaja! S*******ny jedne. Oni moga miec! A ciemny lud juz nie. Ciemny lud tylko do roboty! Bydlo, takich do lagrow. Mam nadzieje ze cos sie wreszcie zmieni kiedys, cos drgnie. Nastanie ktos kto chwyci to za ryj i zrobi z dziadami porzadek.

Gość gośćzmarsa
Tak asrofanka, jestem taki ostry dla zony. Ale kiedy mnie do tego zmusza. Jak by to ona rzadzila w naszej rodzinie to bida z nedza by byla i komornik na glowie. Nie wiem czy tylko ona tak ma. Ale z tego co widze to wiekszosc tez. Poprostu kobieta i pieniadze to jak woda i ogien. Parza, trza sie ich pozbyc. Nie wazne co bedzie jutro. Dzieci glodne, do gara nie bedzie co wlozyc, w mieszkaniu zimno bo na ogrzewanie nie ma. Ale jak wkolo wszyscy trabia: wydawac,wydawac! Wplywaja podswiadomie ile to juz kazda rodzina na swieta przeznaczy. Tesknie za czasami kiedy tylko byloTvp1 i Tvp2, o internecie nikt nawet nie slyszal. To byly czasy. A teraz niby czlowiek bardziej swiadomy, ale czy szczesliwszy. Bo mozemy sie dowiedziec ze zamiast kobiety mozna zyc z innym mezczyzna i zamiast dzieci miec psa czy kota? Oczywiscie kobieta z kobieta tez. Ahhh

Gość gość
Kobieta hetero nie potrafi wytrzymać 10 minut w towarzystwie innej kobiety. Jak myślicie, dlaczego kobiety wolą pracować z mężczyznami? Bo facet robi co ma robić bez wbijania innym noża w plecy. Tam gdzie dwie kobiety - tam zaraz intrygi i podkladanie świni. Zresztą, w stosunku do facetów też (tych którzy nie dadzą się zbałamucić kręceniem tyłkiem na tyle żeby dało się przewalić na nich cześć swojej roboty).

Gość gośćastrofanka
Cos w tym jest... Ja tez wole towarzystwo mezczyzn. Ich konstruktywne myślenie. Cenie ludzi konkretnych, rzeczowych i myslacych... Niektore znajome moich kolezanek mnie przerazają... Lelum po lelum a k****a golą reką. Jeali chodzi o wydawanie gosczmarsa to ten problem rowniez mnie nie dotycZy. Pensja mojego meza wplywa na moje konto. A dlaczego? A no dlatego, ze to ja zajmuje sie finansami w domu. Doskonale wie, ze o nic nie musi sie martwic... To byla jego decyzja bym nimi zarzadzala i gospodarowala bo wodzial jak w latach narzeczenstwa dysponowalam swoimi pieniazkami zarobionymi. Kiedy chce, bierze karte i ma do nich dostep, ale to ja zajmuje sie oplatami, odkladam kase na paliwo, na zycie. I moje pieniazki sa przeznaczane na zywnosc i rowniez oplaty a nie na pobyty w galeriach. Wiem, ze gdybym rozpieprzala kase na byle co to szybko by zmienil zdanie. Moze nie mam 100 par butow, kosmetyków. najlepszych marek, ale nie potrzebuje tego. Oczekuje szacunku, ciepla, szczerosci i otwartego umyslu...

Gość gość
Ja po 7 latach malzenstwa zostawilam meza dla kobiety i kazdego dnia upewniam sie, ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu :) Nie chce juz nigdy zyc w zwiazku z facetem, jestescie zbyt wielkimi egoistami i prymitywami.

Gość gość
Powiedziała kobieta - mistrzyni świata w dbaniu o własną d u p ę :D

Gość gośćzmarsa
Do 13:12 bardzo dobrze napisane. Tylko dbajo o swoja d**e. Nawet dzieci sa w stanie poswiecic! Wyrafinowane i bezwzgledne. Jak raz takiej staniesz na drodze to koniec. W pracy tak samo! Moze byc 10 lub 100 chlopa i sie dogadaja. Chyba nie musze dawac przykladu. A wystarczy male biuro czy sklepik w nim ze trzy panie i mormalnie wojna na calego, w ktora nierzadko czale rodziny zaangazowane.XXX astrofanko co mam Ci napisac, dajesz szanse i nadzieje facetom takim jak ja na lepsze jutro. Tylko takie jak Ty to juz wymierajacy gatunek jest niestety. Ze swieczka szukac.Madra, zaradna, gospodarna do tego wyrozumiala i dowcipna. Taki model kobiety odbiega calkowicie od tego do ktorego nas nasze panie przyzwyczaily.

Gość gość
ty wyzej, z*********j do roboty bo nawet tego pojedynczego seksu w miesiacu nie dostaniesz :D

Gość gość
No pewnie, w końcu kto to widział żeby żona z pożądania dawała a nie za kasę. Za darmo umarło :D

Gość gośćzmarsa
Do 16:31. Widze ze boli cie to bardzo i nie mozesz ogarnac tego swoim malym rozumkiem ze w XXI wieku ludzie moga zyc jeszcze jak ludzie a nie jak bydlo nastawione na konsumpcjonizm. Jak bys swoja inteligencja wyprzedzal chocby pawiana to nie komentowal byc glupio. Czy ja tu opisuje ze brakuje mi seksu? Czy pisze ze jestem takim jak ty nieudacznikiem co tylko piwko, mecz i odbebnic te swoje 8 godzin? Moze dla normalnych ludzi takie wartosci ktorym wy holdujecie sa niczym! To w co wierzycie nie jest nikomu potrzebne do szczescia. Niestety zyjemy w czasach w ktorych walczy sie z normalnoscia a wszystkie odchyly, patologie i dewiacje wynoszone sa na piedestal! Mniejszosci narzucaja wiekszosciom co maja robic. Pedaly, transy i inne zwyrodnialce zasiadaja w lawach sejmowych wydawalo by sie najbardziej katolickiego kraju europy. Nasuwa sie pytanie: kto ich wybrał? W niedzielne południe w programie pt. Miedzy ziemia a niebem katolicki ksiadz glosi ze troje dzieci to patologia. Niby przeprosil pozniej za to ale jednak wypowiedzial. Czy przestal tak myslec? Czy takie przeprosiny pod naciskiem cos znacza? Wiem ze trudno ci zrozuniec to co pisze skoro ilorazem inteligencji nie dorastasz chorej umyslowo małpie. Skad mozesz to wiedziec, jak twoje konwersacje w twoim srodowisku sa tylko na poziomie czterolatka. Czlowiek jak stanie tylko na chwilke i poslucha o czym wkolo niego tacy ludzie jak ten osobnik wyzej rozmawiaja to zastanawia sie czy ta glupota nie jest smiertelna. Jak by dzien swira naokolo ogladac. Wstac, srac, jesc i jeszcze o pogodzie. A jak chcecie barany za seks placic to mnie to juz nie obchodzi, moze nie znana wam jest inna forma. Wszak spoleczenstwo konsupcyjne inaczej nie potrafi funkcjonowac. A waszych obelg sie nie boje, bo takich jak wy to dziurką od nosa wciagam. I obiema rekami jestem za wprowadzeniem kar cielesnych i pietnowaniem. Jak bys musial chodzic cepie z wypalonym znamieniem na czole za korzystanie z uslug kurtyzany to od razu by ci p***a opadla i nie pyskowal bys na forum do madrzejszch od siebie i nie narzucal im calej tej zgnilizny ktora jestes karmiony!

Gość gośćWaszPan
Dokladnie tak jak gosc z marsa pisze. Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem kar cielesnych ale nie za pastwieniem sie i przekroczeniem granicy tej kary. Trzeba uwzglednic kare smierci rownierz i niemiec skrupol osadzic takiej osoby. Oczywiscie przed usmierceniem jej musialaby pozyc z kilka miesiecy cierpiac psychofizycznie gdzies w jakims rynsztoku. Kara ta adekwatna do popelnionych,bestialskich morderstw z uwzglednieniem wyjatkow takich jak defraldacja pieniedzy skarbu panstwa przez urzednikow ale tez pedofilia,gwa/lty itd. Rozne osoby rownierz powinno sie pietnowac by poczuly,ze zachowanie ich lub czyny nie sa,nie byly zgodne z moralnym aspektem zycia Polakow. Chocby seks dzieci w wieku 17 lat i nizej. Konsekwencje ich czynow bezmyslnych spadaja na rodzicow,opiekunow. Tworzy sie w ten sposob patologia rodzinna w wiekszym lub mniejszym stopniu. Polityka obyczajowa naszego narodu prowadzi do upadku moralnego spoleczenstwa za czym idzie stopniowe popadanie narodu w anarchie ale skutkiem takiego obrotu sprawy jest rownierz wybarwienie sie narodu polskiego,bedziemy narodem bezbarwnym,bez plciowym,nie jednolitym a powinnismy byc silnym,dumnym,zwiazany wiezami historycznymi,kulturalnymi,obyczajowymi,moralnymi narodem. Wszystkie odchyly powinny byc zresocjalizowane w miare mozliwosc.Dewianctwo powinno byc stlumione w zarodku.