Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kuzyn okazał się fałszywym gnojkiem

Polecane posty

Gość gość

Mój kuzyn miał imieniny . Co prawda nie zaprosił mnie ani nic ale chciałem mu zobić niespodziankę i wpaść. Gdy wchodziłem do niego otworzył mi drzwi i powiedział "co ja tu robie" a ja ze na imieny twoje wpadłem a on że mnie nie zapraszał że u niego jest jego dziewczyna (której mi nie przedstawił) i że jakbym wcześniej powiedział to by może pomyślał ale i tak nie miał mnie w planie zapraszać. Byłem wściekły i powiedziałem żeby wsadził sobie w dupe swoje zasrane imieniny . On się tylko zaśmiał i powiedział że przygłupów nie zaprasza. On 23 lata ja też a zachowuję się jak skończony pajac. Chyba wgl zerwę z tą rodziną kontakt skoro mi na każdym kroku obrabiają dupę.

Gość gość
To jakiś idiota jak nie chcę swojej rodzinie (ty jesteś częścią rodziny )przedstawić dziewczynę . Ciekawe czy jak umrzesz kiedyś to przyjdzie na twój pogrzeb . Wątpie.

Gość gość
tak to już bywa że jak co do czego to nikt o tobie nie pamięta zazwyczaj i bardzo często jest tak w rodzinie. Ja nie pamiętam już nawet swoich kuzynów nie wiem co robią i wgl. Tylko jako dziecko troche coś pamietam bo potem juz przestali sie do nas odzywać i wyjechali do innego miasta. Nie odzywają się do mnie mają totalnie gdzieś to ja też nie będe sobie nimi dupy zawracać

Gość Laura2777777
Następnym razem go olej i tyle :)