Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Trzeba wierzyć w lepsze jutro.

Polecane posty

Gość gość

Pochodze z wielodzietnej rodziny, mój mąż rownież ,który jest o 12 lat starszy ode mnie .jesteśmy po slubie 16 lat . Na poczatku mieszkalismy u moich rodziców, było ciężko bo mieszkało 12 osób w dwu piętrowym domy.Mąż miał stałą pracę i niewielkie zarobki, po roku od urodzenia syna ja rownież dostałam pracę na czas nieokreslony ,gdzie pracuję do dziś, jednak zawsze z najniższą krajowa.Po 3 latach kupilismy dzialke i zaczelismy mozolną budowę domu, gdyz nie wzielismy żadnego kredytu na budowe . Wtedy tez urozdilam 2 dziecko, bylam na urlopie wychowawczym.Budowa szła nam bardzo wolno ,gdyz nie mielismy zbyt dużego dochodu a na finansowa pomoc rodzicow nie mielismy co liczyc. byl to bardzo ciężki okres dla nas. Jednak po 4 latach od rozpoczecia budowy, wprowadzilismy sie mimo ze góra nie byla wykończona ,jednak z czasem wykonczylismy caly dom.Kupilismy dobrej marki auto.Żyliśmy i żyjemy skromnie zeby tego wszystkiego sie dorobić. Ja i moja rodzina ubieramy sie w lumpeksach, nie kupujemy towarow z najwyższej półki ale w miare możliwosci.Mlodszy syn ma 12 lat a ja jestem w ciąży z 3 dzieckiem , mam nadzieje ze bedzie dziewczynka bo mąż zawsze mażył o córuni. wiem ze dużo bliskich osob zazdrosci nam tego czego dorobilismy sie w naszym życiu, ale duzo osób podziwia nas ze mimo tego że bez kredytu i bez finansowego wsparcia ze strony rodziny, tyle osiagnelismy. bo wielu moim znajomym pomagaja rozdice badz maja kredyt pod hipoteke na 30 lat. Ja i moja rodzina może spać spokojnie, gdyż nasz dom nie jest obciażony hipoteką i żadnym innym kredytem. Jedynym moim marzeniem sa wakacje, gdyz nigdy nie bylo nas stasć nawet na najtańsze wakacje, bo każde nasze oszczędnosci byly pakowane w dom i dom i dom.Więc teraz przyszedł czas na wymarzone wakacje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować