Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Niepubliczne Bajka Leszno OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Polecacie to przedszkole? Co sądzicie o warunkach lokalowy ? Chciałabym zapisać córkę od września następnego roku,więc muszę się powoli orientować :)

Gość gość
Witam. Moja córeczka uczęszcza do przedszkola Kolorowa Ciuchcia na ul.Zacisze. Przedszkole jest naprawdę świetne.Bardzo fajne Panie ,dziecko wraca szczęśliwe. Również opłaty są niskie.

Gość gość
uwielbiam to przedszkole!!! Bajka, to raj dla dzieci, jeśli jesteś młodą mamą i chcesz dla dziecka jak najlepiej to będziesz zadowolona moja mała chodzi tu już drugi rok pokochała placówkę jak własny dom, warunki lokalowe ok - dość nowocześnie i czysto

Gość gość
Wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną nastawioną na kreatywną i twórczą pracę z dziećmi, to główny atut tego przedszkola. Gdyby nie te przedszkolanki, gdyby nie ich wiedza i doświadczenie, to dzieci nie byłyby tak zadowolone szczęśliwe i adaptacja nie przebiegałaby tak pomyślnie!

Gość gość
dla mnie największym atutem tego przedszkola jest osoba prowadząca przedszkole,która posiada niesamowite doświadczenie w tym temacie i daje możliwość rozwoju tej placówki na najwyższym poziomie córka jest zachwycona pobytem- nic dziwnego,dla dzieciaków jest tu mnóstwo atrakcji i możliwości poznania świata od podszewki dziękuję

Gość gość
bardzo fajne, ciepłe przedszkole, rodzinna atmosfera, kiedy było zimno w przedszkolu było ciepło, dbali o odpowiednie ogrzewanie placówki, dzięki czemu dzieci nie chorowały podoba mi się opieka psychologa moje dziecko, co prawda nie miało problemów z adaptacją, ale w razie problemów z wychowaniem czy innymi problemami rozwojowymi mamy się do kogo zwrócić przedszkole kolorowe i przestronne, polecam

Gość gość
powiedzcie mi czy w tym przedszkolu odbywa się nauka jakiegoś języka obcego? jak tak, to którego? czy to się dodatkowo płaci? przyznam, że jestem poważnie zainteresowana tym przedszkolem, ale bardzo zależy mi na języku obcym chociaż jednym, żeby moje dziecko później łatwiej przyswajało wiedzę w tym zakresie dlatego proszę o odpowiedź

Gość gość
uczą języka angielskiego i to codziennie ;) sama nauka języka angielskiego nie jest dodatkowo płatna,bo jest w ramach czesnego, więc spoko wg mnie ;) córka bardzo lubi te zajęcia, może się rozwijać i bawić opieka jest profesjonalna, pracują tu wykształcone osoby polecam!

Gość gość
powiem wam, że muszę pochwalić zajęcia z języka angielskiego.. to nie jest taki angielski prowadzony byle jak i dla zabawy, tylko naprawdę wysoki poziom oczywiście dzieci nie stresują się i nie muszą się obawiać tych zajęć, bo wszystko jest na spokojnie tłumaczone i zrozumiałe uważam, że zajęcia prowadzone są z dużym zainteresowaniem i zabawą moja córka wiele się nauczyła od września, widzę że te zajęcia dają spore efekty

Gość gość
a ja cieszę się, że osoba prowadząca przedszkole, która posiada stopień nauczyciela dyplomowanego oraz wieloletni staż pracy pedagogicznej w tym na stanowisku dyrektora w placówce publicznej, dzięki temu można zaufać jej całemu zespołowi opiekującemu się dziećmi jestem zadowolona z tego przedszkola moje dziecko ma tutaj naprawdę jak w domu :)

Gość gość
witam,a ja chciałabym wiedzieć jakie jest czesne w tym przedszkolu i na co można liczyć w ramach tego czesnego? czy są jakieś zajęcia dodatkowe? jak tak, to jakie?

Gość gość
też bym chętnie chciała sie dowiedzieć, bo widzę, że oni strony www nie mają, a na fb nic nie jest napisane :( a szkoda :(

Gość gość
w ramach czesnego jest nauka języka angielskie, opieka psychologa, prowadzona diagnoza przedszkolna, zajęcia logopedyczne, rytmika,program podstawowy wg mnie jak najbardziej ok, jak za taką cenę

Gość gość
szukam przedszkola prywatnego ktore jest otwarte od 5 30 poleca ktos cos w lesznie?

Gość gość
przedszkole Bajka czynne jest od 6:30 powiem Tobie szczerze, że wątpię byś znalazła jakieś przedszkole, które jest czynne wcześniej niż 6:30

Gość gość
przedszkole Bajka, to strzał w 10! nie spodziewałam się, że mój maluch będzie tu tak otwarty i stanie się tak odważny jestem mile zaskoczona! przedszkolanki wesołe, miłe, do tego doświadczone, widać, że znają sie na rzeczy!

Gość gość
czy oni mają jakąś swoją stronę internetową? chciałabym zapoznać się ze szczegółową ofertą tego przedszkola

Gość gość
wie ktoś może kiedy będzie rekrutacja na nowy rok ?

Gość gość
warto obserwować facebooka, tam powinny być wszelkie informacje na ten temat ;)

Gość gość
polecam! Najfajniejsze przedszkole w Lesznie ;) nic dziwnego, że rodzice tak walczą o miejsca dla swoich dzieci :)

Gość gość
nie ma lepszego przedszkola w Lesznie przejrzałam naprawdę kilka placówek i żadna nie spełniła moich oczekiwań tak jak Przedszkole Bajka

Gość gość
czy można teraz zapisać dziecko już na rok 2018/2019 ?

Gość gość
z tego co wiem to tak, moja koleżanka niedawno zapisała tu swojego brzdąca

Gość gość
zdecydowanie polecam uczą angielskiego codziennie,co mega pozytywnie wpływa na rozwój malca :)

Gość gość
a jaką metodą uczą tego angielskiego?

Gość gość
dziecko zapisane, mam nadzieję, że będę zadowolona, a moje dziecko zadowolne i szczęśliwe w tej placówce :)

Gość gość
nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z tego przedszkola moja córka szybko się tak zaklimatyzowała co jest dla mnie dużym zaskoczeniem wspaniała atmosfera i niewysokie czesne

Gość gość
przedszkole na 5! naprawdę nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z wyboru a jednak! przedszkole fantastyczne mój brzdąc świetnie się tu zaklimatyzował :)

Gość gość
chyba ja bardziej przeżywałam niż moje dziecko jestem bardzo zadowolona , bo córka szybko się zaklimatyzowała zajęcia są ciekawe dzieci sę nie nudzą jest fajnie