Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam rocki

Pizza na dowóz Katowice

Polecane posty

Gość adam rocki

Polecicie jakieś miejsce? Chodzi o smaczną pizzę i rozsądne ceny. Najczęściej zamawiamy na weekendach, na imprezy. Kojarzy Wam się jakiś sensowny lokal i smaczna pizza?

Gość jacek kalik
Na Staromiejskiej masz lokal Dominium. Od nich zamawiamy pizzę - na cienkim cieście, zawsze smaczną, z porządnymi sosami. No ale przede wszystkim - dowóz pizzy masz za darmo, na dokładkę druga pizza w dostawie kosztuje niecałe 5 zł, no i jeszcze przy zakupie dwóch pizz masz litr napoju za niecałe 2 zł. Najlepiej śledź ich stronę - tam wszystko opisują.

Gość gakaryska
A oni nie mają czasami jeszcze lokalu w Galerii Katowickiej? Jest różnica pomiędzy jednym a drugim? Patrzę w menu i w zasadzie jest dokładnie takie samo. Aranżacja lokalu również, a jedzenie? Pytam bo do galerii mi po drodze, a już na Staromiejską raczej średnio ;-)

Gość jacek kalik
Zdaje się, że mają, ale ja tam nie chodzę, u mnie właśnie po drodze jest ten lokal na Staromiejskiej. Nie wiem czy promocje będą te same - możliwe, że nie, sprawdź na stronie, ale już menu to na bank identyczne, jedzenie również to samo. Lokale działają na tych samych zasadach, przepisach, według tych samych standardów - wszędzie musi być smacznie.

Gość gakaryska
Sprawdzę jako to wygląda u nich - cenowo mi odpowiada, tym bardziej w promocjach. Pójdę w godzinach obiadowych. Od dawna nie jedliśmy pizzy, która faktycznie by pozytywnie zaskoczyła smakiem. Mam wrażenie, że w lokalach zapomniano jaka ma być pizza...

Gość handikes
Byłam w tym lokalu w galerii - faktycznie aranżacja zwraca uwagę, widziałam w dwóch innych miastach, że była dokładnie taka sama. Z kwestii istotnych odnośnie jedzenia - nie wiem jak to określić, ale czuć świeżość w składnikach, widać, że nie wrzucają na pizzę mrożonek - w sumie to przy cienkim cieście chyba każdą niedoróbkę łatwo zauważyć - ja przynajmniej na razie ich nie znalazłam.

Gość marta bryc
Potwierdzam - te promocje są w jednym i w drugim lokalu, tj. do 13 pizza za pół ceny. I to jest na tygodniu, bez weekendów. Polecam La Bellę - nie jadłam nigdy wcześniej takiej pizzy, oryginalny smak, ciekawe połączenie. I koniecznie spróbujcie ich sosu czosnkowego. Wiem, że można ją jeść bez sosów, ale ten jest akurat znakomity.

Gość gość
Maxi pizza. Jest pysznaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
co weekend pizza? masakra a czemu nie zamówicie na prywatkę cateringu? wcale tak drogo nie wychodzi, a o wiele zdrowiej! W Katowicach bardzo dobrą firmę masz na Józefa Wolnego 14 - Halo Catering - http://halocatering.com