Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10zł do dnia wypłaty Jak przeżyć?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje fizycznie więc muszę jesc czy chce czy nie.. szczęście, ze jestem na zwolnieniu do końca miesiąca - mam zapalenie migdałów , jeden posiłek dziennie wystarczy. wyplata 10go.Nie smiejcie się, to mój 1 tak chudy miesiąc.. miałam mnóstwo pilnych i kosztownych wydatków. Niestety nie mam od kogo pozyczyc. Wiem że tutaj jest mnóstwo studentow, mam- moze cos poradzicie - chodzi tylko o jedzenie bo resztę mam. Mięsa nie jem-nie lubię, śniadań tez zazwyczaj nie, raczej obiadokolacje. W domu mam : wszelkie przyprawy,bułkę tartą,kostki rosolowe oliwę z oliwek dressing czosnkowy Miód Kasze manna, gryczana,jaglana Mąkę pszenna i krupczatke 3 op.makaronu Kefir , śmietanę Jajka Ketchup, majonez i musztardę Płatki owsiane Koncentrat pomidorowy Sosy w proszku Winiary, w tym jeden do rozrobienia Z jogurtem do mizerii Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Chyba musisz się sk***ić :(

Gość gość
ugotuj makaron oliwe wlej do rondelka,rozgrzej dodaj czosnek +chili lub papryke ostrą,polej gorący makaron,pycha,na ostro

Gość gość
Dzięki, spróbuję :) mam też zamiar wypróbować makaron z oliwą i oregano. Ciekawe bo nigdy nie jadłam,ale już sobie wyobrażam.:P Słuchajcie, znalazlam w spizarce jeszcze 6 opakowań makaronu, 2 op cukru,3 op mąki, zupki chińskie, budynie,fixy ...:) chyba przezyje!

Gość gość
Nawet gdybym miała umrzeć z głodu to bym tego nie zrobiła :) dla innych dziewczyn może byłoby to do przełknięcia ale nie dla mnie

Gość serce na dłoni
ja tobie dam trochę kasy albo jedzenie,nie musisz oddawać,nie szmać się jak inne,nie rób niczego wbrew swoim zasadom bo to prowadzi do autodestrukcji!ja też przechodziłam ciężkie chwile i się nie sk***iłam

Gość gość
z glodu nie zginiesz

Gość precz z PISem Ck8
Jak głosowałeś na PIS'uarów , to idz do swojego kaczego karła prosić o jałmużnę . . .

Gość gość
Przecież ja nikogo nie mam zamiaru prosić. Dziękuję ale naprawde byłoby mi wstyd wziąć od kogoś cokolwiek a już na pewno nie robilabym tego za kasę. Te zapasy które dziś znalazlam chyba mi wystarcza :)

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!

Gość gość
Ja bym dokupiła jakieś ziemniaki, można zrobić placki ziemniaczane.

Gość gość
13:08 tak naprawde z kg. ziemniaków nie zrobi się dużo placków. Z takim prowiantem co ma to Autorka może dokupić pieczarek i zrobić sos do makaronu, będzie ok. 5 porcji z 1 paczki makaronu i 0,7 kg. pieczarek, kasza gryczana+ jajka

Gość gość
osły przecież temat jest z listopada :-O

Gość gość
Spokojnie, już za tydzień święta zaczniesz chodzić po rodzinie i znajomych, najesz się u nich, a i pewnie wałówkę do domu na zapas dostaniesz.

Gość gość
znajdz sponsora

Gość gość
Zrob nalesniki, klup tylko mleko moze dzem.