Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wszystkiego dosc

Polecane posty

Gość gość

W szczegolnosci pracy ludzi tam pracujacych szefa najlepiej bym odeszla z pracy.

Gość gość
ja też jestem trochę przemęczony

Gość gość
Ja też mam wszystkiego dość, od września męcze sie z depresją, a za każdym razem kiedy mi sie troszke poprawia i mam lepszy humor to dostaje kolejny wp*****l od życia :O I każdy jest mocniejszy od poprzedniego. Próbuje pozytywnego myślenia ale to nie działa, nie zatrzymuje fali złych zdarzeń, które na mnie spadają.

Gość gość
hmm, nie odchodx chyba ze zarobki niesatysfakconuja, coż ludzie gonia za pączkiem, o pracy dla idei nie slyszalem :D, poszukaj wśród ofert, sa rozne

Gość gość
Zarobki tam nie satysfakcjonuja, male ale trzymalam sie tej pracy bo byla przyjemna atmosfera teraz jest tak napisze do d**y. Najlepiej bym odeszla. Ludzie zamiast zajac sie praca to spiskuja, obmawiaja knuja aby tu kogos wywalic wsadzic swojego itd. Szef idiota nie majacy rozumu sluchajacy kogos kto tak naprawde sam zle zyczy obmawiajac za plecami. Juz nawet mysle ze sam ta sytuacje stworzyl. Ehh chyba pujde na zwolnienie przymusowe i odpoczne tych geb widywac.

Gość gość
to wyscig szczorow sie zowie:P na daj sie zlapac w polapke nadmiernej wrazliwosci, jak wpadniesz trudno będzie sie wydostać, bądź sobą :)

Gość gość
Dzieki:-)