Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest fajnego w serialu rodzinka.pl??????

Polecane posty

Gość gość

duracki serial ukazujący jeden wielki bałagan...nigdy tak u mnie w domu nie było, takiego chaosu, takiego czegoś. Burdel na kołach, rodzice jacyś podstrzeleni. no ja ne rozumiem fenomenu :) a wy za co to lubicie? bo możecie poczuć się lepsze, że u was aż takiego bardachu nie ma? a może się pocieszacie że nie tylko u was rodzice to takie duze dzieci?

Gość gość
Gdy dorośniesz i będziesz miała dzieci w wieku tych serialowych, to zrozumiesz.

Gość gość
ten serial to patologia, promocja lewactwa, dzieci okropne, pystkate, wulgarne, chamowate, zwłaszcza ci dwaj najstarsi grani przez Zdrójkowskiego i Musiała prawdziwy rodzinny serial to była Rodzina Zastępcza, a nie ten syf ''nowoczesny''

Gość gość
Ja też nie przepadam - po pierwsze o kim jest ten film? Kto tak żyje? A po drugie na czym polega dowcip w tym serialu - ze dzieci robią z rodzicami co chcą, a ci bezradnie wzruszają ramionami. Dla mnie "Rodzina zastępcza" to byl i mądry i śmieszny serial o życiu rodzinnym.

Gość gość
16:40 nie wyobrażam sobie tak bezstresowo wyhcowac dzieci by miec potem takie chamy pyskate. jakiś respekt przed rodzicami chyba powinien byc, nie sądzisz????

Gość gość
po pierwsze o kim jest ten film? Kto tak żyje? x młodzi, wykształceni i nowocześni z Warszawy :D wyborcy PO, Nowoczesnej i Razem :D

Gość gość
o lemingach i ich powalonych dzieciach. o doamch gdzie dziecko rządzi rodzicem a nie na odwrót.. o rodzinach gdzie ogon psem kręci. Chuj im w d**e k***a mac z***bana k***a mac

Gość gość
a kto powiedział że to ma być o kimś, dla kogoś, jakiś konkret :D. ludzie to jest tylko serial rozrywkowy!!! pamiętacie, to nie jest reportaż, czy choćby film dokumentalny....może trochę nawiązywać do rzeczywistości, ale absolutnie nie należy tego niczym realnym utożsamiać! to rozrywka, a nie kreowanie wzorców! w tym serialu są głębsze treści, tylko trzeba być na pewnym poziomie rozwoju żeby to zrozumieć ;), tylko na pozór to pokazówka chamstwa...

Gość gość
16:48 przez cieibie nie moge przestac sie smiac . a ty czego dzieci nauczysz klnięcia chyba tylko

Gość gość
dla mnie świetny serial, przede wszystkim świetna gra aktorka mocno na plus w stosunku do wielu innych polskich seriali...

Gość gość
tak mnie w*****a ten serial ze k***a rzucilam k***a butelka. te k*****y z telewizji

Gość gość
Serial jak serial, ale żeby aż tak poważnie do niego podchodzić :O

Gość gość
16:54 ciebie to w kaftan chyba trzeba

Gość gość
Ja tam lubie rodzinke. Czepiacie sie niewiadomo czego. To serial rozrywkowy a nie dokumentalny. A zapomnialam, ty sami fani trudnych spraw i szpitala siedza. Wiec co sie dziwic. Mojej sp.babcia tez uwazala ze jedyby godny serial do ogladania to klan no tam to sie toczy prawdziwe zycie...

Gość gość
Czepiają sie bo sa zgorzkniałe i sfrustrowane tym całym życiowym kieratem jaki sobie zafundowały i w głowie im sie nie mieści ze rodzice zadowoleni z zycia/pracy/rodziny/zdrowia mogą olewać takie zachowania u dzieci i tu bynajmniej nie o brak szacunku chodzi i wychowania. Ich dzieciaki to od kołyski rozstawiane po katach były i znały miejsce w szeregu :D zero luzu, spontaniczności czy tolerancji. To nie serial dokumentalny i nie piejcie jak kury na grzędzie jak to nie przystoi. Nie chcesz-nie oglądaj. Włącz sobie jedna z druga swoje mózgo-je:by słoiki i szpital jak nie pasuje