Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na lysienie dla faceta, cos bez recepty?

Polecane posty

Gość gość

Co na lysienie dla faceta, cos bez recepty?

Gość gość
Ryby, smacznie i skutecznie :)

Gość gość
Zrób se kuracje kefirowo - owocową, włosy i paznokcie rosną jak szalone.

Gość gość
Kocia kupa jest dobra ale troche smierdzi:-P

Gość gość
Bez recepty nic dobrego nie kupisz. Jak już walczyć to wymierzać najcięższe działo. Finasteryd, Dutasteryd, Minoxidil

Gość gość
Mało kawy, dużo snu,******** świeżym powietrzu, dieta białkowa, duzo witamin.

Gość gość
Minoxidil uzależnia - jak sie już zacznie stosować to trzeba do śmierci bo inaczej włosy znowu wypadają. Te 2 inne nie wiem, ale może być podobnie.

Gość gość
Ziele pokrzywy i nagietka (po 1 łyżce) zalać szklanką spirytusu. Po 1 dniu wcierać w skórę głowy. Może pomóc, a nie powoduje reakcji zwrotnej.

Gość gość
dzieki

Gość gość
Jeśli się znamy, to pisz na którys z moich 2 adresów imiennych, mam dla Ciebie parę konkretnych wskazówek ale tylko na priva.

Gość AnielaSz
Jeżeli jeszcze nie jest za późno - to znaczy nie jesteś od kilku lat bez włosów i nagle chcesz aby odrosły - tylko jesteś w stadium łysienia, ale włoski swoje jeszcze masz, to szczególnie polecam stosowanie kolagenu. Zawsze miałam cienkie włosy i kiedyś kosmetyczka zaproponowała mi stosowanie kolagenu biologicznie aktywnego. Kupiłam słoiczek AP BIOAKTIV GRAPHITE (to właśnie grafitowy kolagen przeznaczony jest do pielęgnacji włosów, rzęs i brwi) i nakładałam 2 x w tygodniu po umyciu włosów na osuszoną ręcznikiem skórę głowy. Zawijałam się potem w ręcznik czekałam godzinę i spłukiwałam włosy letnią wodą. Po dwóch miesiącach moje włosy zrobiły się grubsze i jest ich dużo więcej, siwe włosy troszkę przyciemniały. Rozmawiałam o tym specyfiku z moją kosmetyczką i wspominała, że działa świetnie na łysienie androgeniczne - czyli to z którym walczą głównie panowie. Myślę, że jak regularnie będziesz stosował ów kolagen - to doczekasz się dobrych efektów :) Powodzenia!

Gość gość
"Bez recepty nic dobrego nie kupisz. Jak już walczyć to wymierzać najcięższe działo. Finasteryd, Dutasteryd, Minoxid" zgadzam się, dobre leki możesz kupić preparat na prostatę z palmą sabałową, hamuje działanie testosteronu na cebulki włosowe z polskich preparatów dobry jest też szampon Dermena Men, mnie pomagał, mniej włosy wypadały, to było widoczne już po kilku myciach