Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czop a poród

Polecane posty

Gość gość

Witam panie.Wczoraj zaczął odchodzić czop z dużą ilością brązowej krwi, rozwarcie na 2cm akcji skurczowej brak dziś czop odchodzi nadal ale mniej i lekko podbarwiony krwią. Czy macie doświadczenie z tak zaczynającym się porodem? Ile mogę dni jeszcze przechodzić?

Gość gość
roznie bywa. u mnie po odejsciu czopa z krwia minal rowny tydzien do porodu.

Gość gość
Mi tak zaczął odchodzić czop od wtorku rano A w czwartek urodziłam. Tyle że u mnie zaczęły się wtedy też skurcze.

Gość H helix
U mnie czop odchodził przez 3 dni. Zaczął odchodzić we wtorek, a zaczęłam mieć skurcze i urodziłam w czwartek kolejnego tygodnia. Nie ma reguły. Poród może się rozpocząć dziś, a może za 2 tygodnie.

Gość gość
U mnie krwisty czop zaczął odchodzić w pn, w czw akcja się zaczęła, w pt w nocy urodziłam. Nie ma reguły. Powodzenia życzę :)

Gość gość
U mnie csop zaczal odchodzić w piątek rano a w sobotę rano zaczęły sie skurcze, urodziłam w sobotę wieczorem

Gość gość
To zależy jakiego koloru jest krew, jesli czop z brązowa krwią to kilka dni, jesli krew jest żywa, czerwona to bardzo szybko, ja miałam ta druga opcje.

Gość gość
ja miałam najpierw skurcze. ..potem czop z żywą krwią.kilka godzin później dziecko na świecie

Gość gość
Autorka:No to ja w czwartek miałam dużo brązowej brudnej krwi z czopek jakbym okresu dostała :P a wczoraj i dziś śluz podbarwiony na różowo i kłucie w pi pie :D ah te dzieci to nastraszą a okazuje się że jeszcze chcą posiedzieć w cieple

Gość gość
z czopem

Gość gość
mi czop z brązową krwią odszedł o 9 rano a córcie urodziłam tego samego dnia o 22 :-)