Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćM

Mam jadlowstret, wgl moglabym nie jesc

Polecane posty

Gość GośćM

Martwie sie o siebie, niedlugo nic ze mnie nie zostanie. To pewnie przez zmartwienia nie chce jesc, nie mam na nic ochoty i tylko sie wkurzam bo wiem ze cos musze zjesc i chudne w oczach, nje wspomne o tym ze bd miala niedobor witamin... Masakra. Mialyscie to? Macie jakies rady?

I jeszcze te glupie szlugi tylko pale. Martwi mnie moje przyszle zdrowie ale i tak z tym nic nie robie i tylko dokladam sobie zmartwien, bo wiem ze te blahe rzeczy nic dobrego nie przyniosa... Masakra.

Gość gość
to anoreksja albo nerwica. sama sobie z tym nie poradzisz.

Gość gość
nie dziwie się , gdyż produkty obecnie oferowane to są niezdrowe i pochodzą z masowej przemysłowej produkcji . Jest jednak nadzieja gdyż od 4 stycznia będzie można legalnie sprzedać lub kupić na targu np. gorące pierogi lub naleśniki od wiejskiej gospodyni.

Gość gość
co np. jesz przez caly dzien??

Roznie ale dzis prawie nic. Jak wstalam to dzis zjadlam 3 ciastka zbozowe z czekolada albo 4 pozniej dlugo nic, pozniej usmazylam placki z warzywami ktorych zjadlam moze z 3kesy i teraz myslac ze musze cos zjesc jeszcze to jablko. Lykam witaminy jakies jeszcze w tabletkach.

Przerazajaco malo, niedawno sobie uswiadomilam to. Ogolnie nigdy nie narzekalam na brak apetytu, zawsze mialam i lubilam zjesc.

Gość gość
Ja dziś zjadłam o 9 rano tylko jedną bułkę z masłem. Tak mnie mąż stresuje, że nie mogę jeść :/

Ja duzo mysle o wszystkim i o pewnym mezczyznie tez i to za duzo i chyba mam przez to wszystko scisniety zoladek. Co Ci faceci nam robia?:(