Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kinga_Tuchola

Czy wypada mi wysłać zaproszenie na facebooku staremu nauczycielowi?

Polecane posty

Gość Kinga_Tuchola

Cześć. Chciałabym się Wam porazić, bo nie wiem czy moje zachowanie będzie w porządku i czy mi wypada to zrobić. Gdy chodziłam do mojej szkoły średniej miałam bardzo fajnego nauczyciela historii, który miał niesamowicie dużą wiedzę i uwielbiamłam go słuchać, gdy się nią z nami dzielił. Była też kwestia takiego zauroczenia mojej osoby względem niego, co sądzę, że było odwzajemnione. Darzyliśmy się ogromną sympatią, to się w końcu czuje po tym jak ten człowiek się do mnie zwracał, jak chwalił, jak wysyłał na olimpiady przedmiotowe, no i te spojrzenia. . Potrafiliśmy się sobie wpatrywać długi, długi czas, nikt na szczęście tego nie widział, dzięki czemu ukończyłam bez problemu szkołę, nie będąc prześladowana, tak samo jak i nauczycielowi nic się z tego powodu nie działo. To były piękne czasy, jak tylko o tym sobie przypomnę, o moim zaangażowaniu i zapale do nauki tego przedmiotu. Zawsze byłam przygotowana i chętna do sprawdzenia pracy - czego to się nie robi dla takiego uczucia :) Wyszło mi to na dobre, bo dostałam się na studia jakie chciałam i bardzo dobrze sobie radzę gdyż mam dużą wiedzę, przekazaną od tamtego nauczyciela, a w to co mówił potrafiłam wsluchiwać się godzinami. No cóź, sentyment pozostał, uczucie nieco opadło, ale chciałabym zostać z tym nauczycielem w kontakcie na szczeblu znajomości a'la koleżeństwa. WIem, że ma on swój profil na facebooku i chciałabym go zaprosić do grona znajomych, ale nie wiem czy mi wypada? Szkołę tą ukończyłam 3 lata temu, ale on mnie pamięta i gdy spotykaliśmy się na ulicy pierwszy się witał i pamiętał nawet moje imię. Chciałabym w swoim nauczycielu mieć dobrego znajomego, w końcu już i tak nie jest moim nauczycielem, porozmawiać o tym co u mnie słychać, że dostałam się na studia i wynik z historii bardzo mi w tym pomógł, jest tylko jedno pytanie.. czy mi wypada wysłać do niego to zaproszenie, czy nie odbierze to jako narzucenie się?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować