Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przezyc 3 tyg za 600 zl?

Polecane posty

Gość gość

Trzy osoby, w tym 3 letnie dziecko... Jeden miesiac będzie taki, zwykle szło nam na jedzenie ok 1500, nie wiem jak my damy rade. Chyba zupy zacznę gotować.

Gość gość
bigos i pierogi :D

Gość gość
samemu gotowac fasole grochy jajka makarony ryze jest tyle tego ..za 450 zyje z corka i co powiesz?miesiac

Gość gość
Jak to tylko raz to się da, przecież chyba masz zapasy kasz, ryżu, makaronu, konserw, mrożonek (my na tym, dokupując tylko owoce, część warzyw i jakiś nabiał moglibyśmy spokojnie przeżyć dobre 2 tygodnie w 4 osoby)? Jak zapasów nie masz to będzie bardzo ciężko, monotonnie i niezdrowo, ale przewegetujecie.

Gość gość
Ja tyle wydaje na 4 osoby / 3tyg ejj :D mozna. Podstawa-gotujesz sama i kupujesz na promocjach. Ja korzystam z polki w piotrze&pawle, na ktorej sa produkty z termin przydatnosci ok.dwutygodniowym. swietne produkty za 1/3 ceny albo i mniej. Nie robie zapasow wiec w to mi graj. Procz tego gotuj na 2-3 dni. Zupy sa pyszne i tanie. Krem z dyni. Pomidorowa. Pierogi z soczeeica-zrob wiecej i zamroz. Pieczen do tego kasza i surowka z burakow-zetrzyj je sama. Itp itd...

Gość gość
Dzięki, no jakoś będzie trzeba :) Cale szczęście, że moja córka je wszystko. Jakieś kasze, makarony etc mam. Zwykle sama gotuje, ale raczej mięsne rzeczy. I u nas idzie bardzo dużo owocow i warzyw. No jakoś może przewegetujwmy...

Gość gośćNnnn
Na śniadanie owsianka z dodatkiem owoców. Ewentualnie naleśniki (np jaglane, przepis znajdziesz na smakoterapii) lub jaglanka z owocami. Zdrowo i smacznie Kotlety z soczewicy, kotlety jaglane, makaron z warzywami, kasza z warzywami. Możesz zrobić pasztet z soczewicy lub pasztet warzywny. Pokombnuj, poszukaj fajnych przepisów na blogach.