Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym męża antyterrorystę

Polecane posty

Gość gość

Co wy o tym sądzicie? o życiu z policjantem/antyterrorystą/komandosem? i gdzie takowego spotkać haha :)

Gość gość
bylam z komandosem przez 7 lat. rozstalismy sie przed jego wyjazdem na misje.

Gość gość
długie te wyjazdy były?

Gość gość
kontrakt jest 2-letni, ale wiekszosc facetow przedluza na kolejne 2 lata. wiem ze moj byly tez zostal dluzej.

Gość gość
a jaki był w związku?taki facet kojarzy mi się z samcem alfa

czy ja wiem czy to takie fajne być workiem treningowym służącym do wyładowania nieludzkiego napięcia psychicznego, fizycznego i seksualnego?

Gość gość
chyba nie są to tyrani, zawsze taki facet kojarzył mi się z honorem i braterstwem, wpojonymi pewnymi zasadami

Poznalam jednego bylego zolnierza w sumie, to byl bardzo pomocny mezczyzna i byl dla mnie gentelmanem, twardo stapal po ziemi, taki normalny konkretny mezczyzna, w zyciu szedl po swoje twardo. Uwazam ze slusznie zreszta.

Gość gość
to falszywy stereotyp ze wojskowi sa agresywnymi samcami alfa. zdarzaja sie fanatyczni dowodcy ktorzy zarowno w pracy jak i w domu musza pokazac swoja przewage, znecac sie itp. mój byly facet jest lagodnym czlowiekiem, bardzo opiekunczym i odpowiedzialnym. słuzba nauczyla go posluszenstwa i wypelniania rozkazów co przekladalo sie na fakt, ze o co bym go nie poprosila, bez namyslu i bez marudzenia wstawal i to robil. to mi naprawde imponowalo, jak mozna czlowieka wyszkolic...

Szczerze jak ogladalam jakies filmy z wojkowymi to mi sie robily maslane oczy:) w mundurze taki wojskowy to jest widok. Nie powiem...

Gość 0Wiki33
dla samiec alfa nie kojarzy się z agresją a z odpowiedzialnością i umiejętnością dbania o swoich bliskich i zapewnienia im bezpieczeństwa.

Gość gość
nie myl pojęć. samiec alfa to osobnik dominujący, typ przywódcy, który wymaga posluszenstwa i uleglosci od innych, nie znosi sprzeciwu. nie ma to nic wspolnego z opiekunczoscia i zapewnianiem bezpieczenstwa.

taki mężczyzna dla mnie, oprócz dominacji i posłuszeństwa które wymaga na pewno potrafi zapewnić bezpieczeństwo

Gość gość
boksera albo rewolwerowca wam potrzeba. Co wy na dzikim zachodzie mieszkacie?:-)