Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twoja telekomunikacja

Polecane posty

Gość gość

Sukam ludzi poszkodowanych przez twoją telekomunikację. Chcę się dowiedzieć jakie dodatkowe usługi wciskają ludziom przy podpisywaniu umowy z nimi.Za wszelkie informacje będę,bardzo wdzięczny.Z góry dziękuję.

Gość gość
Jak będę wiedzić jakie umowy dodatkowe mi wcisneli,to można je anulować i odciąć ich od dochodów.Można jak mi ktoś poradził dać wypowiedzenia umowy nawet nie będąc ich klientem(tak profilaktycznie),ale trzeba znać je w przybliżeniu,bo jest ich tyle że może zabraknąć czasu aby"obskoczyć"wszystkich w 14dni. Za info dzięki.

Gość gość
Mogą to być tacy jak polska energetyka pro,Polskie Centrum Telemedyczne może ktoś zna więcej?

Gość gość
A czy ktoś próbował u nich podejmować pracę ? gowork.pl/opinie_czytaj,781347 może to clue wszystkiego.

Gość gość
To jak traktuje ludzi Twoja Telekomunikacja to bandytyzm, zbrodnia, oszustwo, złodziejstwo i chamstwo najgorszego sortu. W tej firmie można pracować tylko jak się nie szanuje samego siebie, swojej rodziny i swoich bliskich.

Gość gość
Twoja Telekomunikacja jest tak bezwzględna, że nie cofnie się nawet przed działaniami, które mogą doprowadzić do śmierci klienta - abonenta !!!!!!!!

Gość gość120
gość120 dziś Moje pytanie . Jak długo spółka z o.o. z kapitałem 5000,00 zł (słownie pięć tysięcy złotych) może w nieuczciwy sposób pozyskiwać sobie klientów i nikt nie może z tym nic zrobić. W większości przypadków wygląda to w ten sposób, że dzwoni osoba podaje się za naszego dotychczasowego operatora i proponuje obniżenie abonamentu, nic nie wspominają o zmianie operatora, o zerwaniu umowy z dotychczasowym, o karach umownych. Wszystkie szczegóły ustalone telefonicznie. Ustalamy , że kurier ( nie pełnomocnik operatora) przywiezie umowę do podpisania. Po kilku dniach przyjeżdża kurier podpisujemy ufni ( bo jak nie wierzyć operatorowi z którego usług korzystaliśmy naście a nawet dziesiąt lat. Po jakimś czasie otrzymujemy przesyłkę z aparatem telefonicznym i zastanawiamy się, że nikt nam nic nie wspominał o takim PREZENCIE, ale dalej ufni odkładamy do szafki bo przecież mamy swój np. z faxem z którego czasem korzystamy. Dostajemy fakturę od SWOJEGO operatora i dziwimy się, że jeszcze nie została wprowadzona obniżka za abonament chociaż zaczął się nowy okres rozliczeniowy . Ale nadal czekamy . DOZNAJEMY szoku kiedy dzwonią z np. Orangę i mówią , że jutro nasz dotychczasowy numer przechodzi do TWOJEJ TELEKOMUNIKACJI ponieważ podpisaliśmy z nimi umowę . W tym momencie otwierają ci się klapki na oczach. Nie możesz zablokować przeniesienia numeru gdyż jest to fizycznie niemożliwe do zrealizowania. Twoja Telekomunikacja pomyślała i o tym bo masz nadany ich tymczasowy numer , na który oni świadczą ci usługi. Kiedy dodzwonisz się do TT chcąc wyjaśnić zaistniałą sytuację jesteś "OSŁEM" , który dostał umowę do podpisania w której jest wszystko napisane. Walczmy z nimi . Nie dajmy się zastraszyć. Gdzie są urzędy , które oszukanemu, najczęściej starszemu człowiekowi pomogą . Oszukana