Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjerka z dobrego salonu a nauczycielka matematyki w podstawowce

Polecane posty

Gość gość

kto ma wiekszy prestiz?

Gość gość
Nauczycielka:)

Gość gość
a dlaczego nauczycie;lka??bez jaj?? przeciez to nauczycielka w podstawówce a nie liceum.

Gość gość
Nikt

Gość gość
prestiżem się nie najesz!

Gość gość
prestiż w polskim wydaniu? chodzi ci o szpanowanie kasą czy posiadaniem pracy przed polskim plebsem?

Gość gość
Prestiz to odczucie subiektywne. Czyli twoje pytanie tak naprawde brzmi 'a co zdobedzie wieksze uznanie pani Jadzi z warzywniaka, pana Mietka z 3 pietra i 29 innych osob, ktore malo znam i ktorych nie obchodze'. I co, to jest przeslanka do wyboru zawodu? Serio? Istnieja naprawde tacy ludzie? W Europie w 21 wieku?

Gość gość
Nauczycielka czy w podstawówce czy liceum musiała skończyć studia.. Nie ma różnicy gdzie uczy. Ale czyżby nauczycielka dziecka fryzjerki zaszła za skórę? Czy może fagas ma dwie do wyboru?

Gość gość
Przecietna fryzjerka bedzie bardziej zadbana od przecietnej nauczycielki.

Gość gość
Fryzjerka, bo dużo więcej zarobi niż nauczycielka.

Gość gość
Przecietna fryzjerka to pani która jako tako coś zetnie w jakiejś wsi. A przeciętna nauczycielka to mimo wszystko cos umie, bo to nie jest kulturoznawstwo

Gość gość
A czemu pytasz autorze?

Gość gość
gość dziś Nauczycielka czy w podstawówce czy liceum musiała skończyć studia.. xxx dzisiaj dyplomy się kupuje - nie trzeba nawet chodzić na zajęcia skończenie studiów to żadne osiagnięcie dzisiaj - płacisz i dyplom muszą ci dać

Gość gość
nie muszą...ja mam siostre na prywatnej uczelni i u nich juz odpadlo 20 osób podczas 5 lat studiów...nie zdawaly egzaminow i nie mialy kasy na poprawki nawet.. a na uniwerku gdzie ja studiuje moge zdawac ile chce bo wykladowcy ida na ręke i nie place za to..cięzej więc wyleciec na uniwerku niz na prywatnej:)

Gość gość
ja ucze w szkole wychowania fizycznego i jakos nikt nie chwali mnie za to ,ze mam taki zawód.więc nie wiem czy to taki prestiż:(

Gość gość
Może dyplom kupisz na prywatnej uczelni ale jesli jest 5 osib na miejsce w szkole to kogo wybiorą? Z platej czy panstwowej? Wiadomo że panstwowej

Gość gość
Bo wuefista bez obrazy ale ma opinie kogoś komu w sporcie nie wyszło więc uczy wf

Gość gość
Mieszkam w Krakowie i pracuje w sekretariacie jednej szkoly i z doswiadczenia wiem ,że u nas bardzo często najlepsze nauczycielki sa po szkolach prywatnych. Dwie byly po UJOCIE i ciągle o tym mówily ,że skonczyly UJ ,tylko szkoda ,ze były tępe i nie radzily sobie z dziecmi. Więc nie oceniajcie ludzi po uczelni bo to jest zwodnicze.