Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisiak123

Nie potrafię się zakochać

Polecane posty

Nie umie się zakochać, szczególnie chodzi mi o zaangażowanie w znajomość. Kiedyś zakochałam się parę razy co skończyło się źle dla mnie, zostałam zraniona kilka razy po ostatnim związku (byliśmy ze sobą rok) bardzo zaangażowałam się w ten można powiedzieć z perspektywy czasu patologiczny związek. Mi na nim zależało myślałam że będziemy ze sobą zawsze ale w po paru jego akcjach gdzie dowiedziałam się o jego kłamstwach rozstaliśmy się. Do niego zupełnie nic nie czuje, żałuje że byłam taka ślepa i nie zerwałam z nim wcześniej. Teraz jestem szczęśliwa bez niego i to bardzo ale niestety ranię innych chłopaków. Zdarzyło się kilka razy tak że pisałam z chłopakiem niby mi się podobał fajnie mi się rozmawiało, myślałam że z nim mi wyjdzie ale po paru spotkaniach, gdy widziałam że to może być coś poważnego i czułam ze to za daleko już zachodzi to wycofywałam się. Chodzi o to że zauważałam rzeczy które mi się nie podobały, nie miałam ochoty się spotykać i nie chciałam robić tego na przymus bo spotkania zaczynały być męczące dla mnie. Zauważała, że to nie jest to czego oczekuje i że nie chce mieć takiego chłopaka. najtrudniejsze były rozmowy z nimi bo robiłam nadzieje a potem zostawiałam. Nie wiem co jest ze mną nie tak. Nie chce ranić ale też nie chciałam ciągnąć znajomości, ponieważ stawała się naprawdę męcząca dla mnie i czułam w głębi serca że to nie jest to czego szukam. a co do byłego to teraz też wiem, że to nie było to. Nie wiem czy kiedykolwiek kogoś znajdę. Musiałam się gdzieś wygadaś na ten temat ...

Gość gość
ja myślę że jeszcze nie jesteś gotowa na kolejny związek. Daj sobie czas, nie rób nic na siłę.