Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za pozno na prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyna, mam 19 lat i wiekszosc moich znajomych juz ma prawko. Czy jakbym teraz zaczela nie jest za pozno na nauke, czy instruktor nie bedzie sie ze mnie smial?

Gość gość
Lepiej w tym wieku to juź się do trumny połóż, taka stara raszpla jesteś.

Jeździła ze mną osoba, która miała 21 lat i jakoś nie była wyśmiewana czy coś. Przecież wiek nic nie ma do tego kiedy zaczniesz się uczyć jeździć.

Gość gość
haha ,dobre 10/10 ,ja mam 36 i we wtorek zdaje drugi raz jazdę

Gość gość
Ty tak serio?

Gość gość
W ogole przeczytalam, ze od nowego roku bedzie trudniej zdac :( Jakbym zaczela w tym roku kurs, ale egzamin zdawala w nowym to zdawalabym jeszcze na starych zasadach?

Gość gość ta 36 latka
nie ,w przyszłym roku na nowych zasadach

Gość gość
Co roku gadają, że będzie trudniej zdać. Może i tak, ale co z tego? Jeśli chcesz, to próbuj. 19 lat to jest wiek w którym można dosłownie wszystko zaczynać :D Jak będziesz miała 25 lat, to też śmiało możesz robić prawo jazdy. Naprawdę trudniej będzie pod 40. Bez jaj :D

Gość gość
No co Ty, nie jest za późno. W każdym wieku można się zapisać na kurs na prawo jazdy, ja miałam 21 lat jak zapisałam się do szkoły www.koszela.com.pl, zdałam egzamin i teraz nie rozstaję się ze swoim samochodem

Gość Ela232
Ja mam niecałe 40 lat i jakoś nie miałam okazji wcześniej zainwestować w siebie i zrobić prawo jazdy. Ale jak się chce, to wszystko można. Znajomy polecił mi uczyć się do testów ze strony testynaprawojazdy.eu, są tam aktualne testy takie same jak na egzaminie państwowym- super przydatne, w dodatku wygodnie na telefonie albo tablecie. Dzięki temu testy poszły mi super, z jazdą nieco gorzej, ale nieważne - prawko mam już w kieszeni :)

Wiek tu nie ma nic do rzeczy, jak lekarz dopuści to można zdawać, o wiele starsze osoby uczą się jeździć;P

Gość gość
Ja miałam 21 jak zapisałam się do szkoły nauki jazdy Alien (http://www.alien.szczecin.pl/) i nie uważam, żebym wtedy była jakoś wybitnie stara ;)

Gość gość
Mam 47 lat i zastanawiam się czy zrobić prawo jazdy czy sobie odpuścić? Może rzeczywiście w którymś momencie jest się za starym?

Gość gość
Nigdy nie jest za późno ale jeśli ktoś nie widzi się za kierownicą to prawko może zamówić z offshoreidcardscom i po problemie!