Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudikkk

najlepsze lakiery hybrydowe

Polecane posty

Gość gość
A te lakiery z Makear w rzeczywistości maja taki sam odcień jak w internecie? Zamówiłam kila z innej firmy i zamiast czerwonego przyszedł pomarańczowy.

Gość Ewa Bez
semilac to dla mnie zdecydowanie firma, której trzymam się ze względu na jakość

Gość luuskaa1212
No właśnie to mi się podoba w tych lakierach Makear, że na buteleczce masz podany rzeczywisty odcień lakieru a nie jak w innych przypadkach jakąś naklejkę

Gość gość
denerwuje właśnie mnie to jak zamawiam czerwony lakier a gdy przyjdzie jest to jakiś pomarańcz wrrr... Muszę więc zamówić jakiś kolor dla testu :) Na stronie makear zamawiasz?

Gość oolivkaa
Potwierdzę, co już zostało tu napisane - Neonail! Jak dla mnie najlepsze hybrydy, które nawet samemu w domu można zrobić. :) Ja uwielbiam na lato kolekcję Termo - zmieniają kolor w zależności od temperatury Super są! :)

Gość gość
mi dzisiaj przyszły makear ale zrobię pazurki zrobię dopiero jutro po pracy. Nie mogę się doczekać. Zamówiłam neony N02 i N03 i pewnie zrobię sobie dwa paznokcie w jednym kolorze i 3 w drugim.

Gość Simona BC
Ja zamawiam hybrydy z semilac.pl i kolory są takie jakie zamawiam

Gość gość
oj różnie bywa, naklejki na lakierach niestety nie zawsze odzwierciedlają rzeczywisty kolor lakieru. Z makear właśnie nie mam tego problemu. Zamawiam czerwień to mam czerwień a nie pomarańczy czy bordo.

Gość ZdrowaMagda
Zdecydowanie IBD :) To dobra firma, mają dobrej jakości produkty, których używam się w renomowanych salonach kosmetycznych. Ja robię klientkom właśnie ich lakierami i są bardzo zadowolone, bo długo trzymają te lakiery. Najlepiej jest kupować w hurtowniach kosmetycznych, bo tam nie kosztują dużo (za 34,50 widziałam w http://www.cosnet.pl/), a poza tym można zawsze jakieś inne akcesoria tam dokupić i wtedy się jeszcze bardziej opłaca ;)

Gość gość
czy któraś z Was miała może lakier makear kocie oko? Jak wygląda w rzeczywistości na paznokciach?

Gość gość
ja mam, bardzo lubię. Fajnie prezentuje się za równo na co dzień jak i na wyjście. Na fb makear widziałam kiedyś filmik więc możesz sobie zobaczyć jak ten lakier wygląda, jednak na żywo prezentuje się jeszcze lepiej :)

Gość gość
też mam red cat eye. Bardzo go lubię szczególnie jesienią dlatego następnym razem już chyba sobie go zrobię, przypomniałaś mi o nim :) Mam tle już tych lakierów makear że nie wiem zawsze jakim sobie pomalować.

Gość jajka90
Mam kilka ładnych lakierów z kolekcji semilaca, jak dla mnie są najlepsze i na moją kieszeń.

Gość gość
to makear tez na twoja kieszen, bo cena ta sama, a trwałośc troszkę lepsza, no i lakier ma taki sam kolor na nakrętce jak w środku, a w semilacku się jednak rózni

Gość semonett
U mnie też Semilac jest na pierwszym miejscu. Dobrze się nakłada, jest trwały i nie kosztuje dużo, bo nawet nowości można miec już za 29zł. Teraz weszla nowa seria jesień2016. Mają świetne kolory.

Gość Emii1
najlepsze jakie do tej pory używałam i dalej używam to lakiery semilac, są bardzo wydajne i mają ciekawe kolory.

Gość daianaa
Neonail ma dużo kolorów, mnie nie uczulił nigdy. Teraz mają przesyłkę darmową, więc idealny moment zeby spróbować: http://www.neonail.pl/. :)

Gość gość
Polecam te z makear, dużo poczytałam na forach i zamówiłam jeden na próbę. Myślę, że śmiało możesz też zaryzykować. Też się nie zawiedziesz na pewno.

Gość gość
Polecam te z makear, dużo poczytałam na forach i zamówiłam jeden na próbę. Myślę, że śmiało możesz też zaryzykować. Też się nie zawiedziesz na pewno.

Gość gość

Gość gość gość

Gość gość
zamówiłaś tylko kolor czy też bazę i top z makear?

Gość Kaja313
Ja od jakiegos czasu przerzucilam sie na effectivenails.com najpierw skusila mnie cena bo 30 zl za 10ml to sie naprawde oplaca. Wzielam na probe i jakosc mnie zaskoczyla. Bardzo fajnie sie trzymaja, duza gama kolorystyczna, ostatnio tez ozdoby zamowilam; cyrkonie i pyłki. Sprawdz sobie ich strone, klientki moje sa mega zadowolone.

Gość Irka 51
Teraz używam tylko semilaców bardzo odpowiada mi ich konsystencja, a hard jest niezastąpiony.

Ja i moje koleżanki z firmy chodzimy do kosmetyczki, która pracuje na nowej włoskiej firmie (http://www.lu-cosmetics.com.pl/) i szczerze wam powiem, że są rewelacja. Ja akurat używam lakierów hybrydowych, ale np koleżanka twierdzi, że przy utwardzaniu na paznokciach iż żelu brak tego nieprzyjemnego pieczenia.

Gość Iguulla
U mnie świetnie się trzymaja lakiery MakeAr. Mam różnych firm i te najdłużej wytrzymują. Poza tym świetnie kryją i nie musze nakładać wielu warstw.

Gość ceeska
Zakochałam się w hybrydach :) Na początku chodziłam do profesjonalnego salonu ale po czasie stwierdziłam, że to nie takie trudne :) Kupiłam cały potrzebny sprzęt no i się zaczęło... nie jest to trudne, na prawdę, tylko wprawy wymaga :) Co do lakierów to polecono mi Mollon, francuska firma a lakiery bardzo fajne, trwałe , w składzie bez szkodliwych substancji. Wychodzi mi już coraz lepiej, kolejka się też powoli ustawia ;)