Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babcia jest idiotką!

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec ma wszystko w d***e,nie pracuje,leseruje całe życie. ponieważ potrzebowałem pomocy więc przy najbliższej okazji powiedziałem babci że mam problemy ze zdrowiem,duże ryzyko niedokrwistości i anoreksji, waga spadła mi poniżej normy, że zaczęły mi się sypać włosy i że będę musiał się leczyć a ona na to "ale ty przecież dobrze wyglądasz,głupoty gadasz". Jak pokazałem jej wyniki to powiedziała ze nie rozumie i ona też takie karteczki dostaje. Ja p*****le. Co ja mam teraz zrobić, k****, przecież ja mogę wylądować w szpitalu.

Gość gość
A mamę masz?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
a jakiej ty ponmocy od babci oczekujesz? masz zle wyniki to niech cie lekarz leczy

Gość gość
zbieraj zlom i sie dokarmiaj albo zdychaj nierobie.

Gość gość
Yyy po 1 anoreksja to jadlowstret psychiczny, paniczny lek przed przytyciem, nie wiem kto Ci powiedzial, ze masz zagrozenie anoreksji... Moze anemii. Po 2 to prowo :D Idzie sie do lekarza w takiej sytuacji

Gość gość
zlozyc tatusiowi pozew o alimenty

Gość gość
ma 20 lat i nie jestem ubezpieczony bo ojciec nie ma pracy, studiuję i k***a nie ma siły żebym miał umowę o pracę z ubezpieczeniem! Co najwyżej na zlecenie ale nie o to chodzi. Skutkiem anemii jest anoreksja. Niech ona go zmusi do roboty bo jedynym jego zajęciem jest wynoszenie rzeczy z domu i sprzedawanie w lombardzie, narobił potwornych długów i teraz nic nie robi.

Gość gość
masakra facet z anemią i anoreksją :O :O

wiem, że potrzebujesz pomocy, bezpieczeństwa i relaksu.. moglibyśmy popisać czy coś jeśli masz ochotę, z przyjemnością Ci pomogę. nie zmieniając tematu pomocy możesz szukać w szpitalu czy to też przy bliższej okazji porozmawiać z jakimś kuzynem, kuzynką. z jednej strony jesteś kobietą to łatwiej Ci pomoc otrzymać ale z drugiej strony musisz uważać żeby Cię tym nie skrzywdzili, bo ważne jest żeby nie zapominać, że najlepiej sam sobie pomożesz i się wiele nauczysz na właśnych samotnych doświadczeniach. a tata jak wybrał tak wybrał. prezydentem nie będzie, najwyżej pierdzącym na starość w fotel z wodą w kolanach, wódką we krwi i piwem w brzuchu. caluje goraco

Gość gość
Prowo 100% ANEMIA MOZE BYC SKUTKIEM ANOREKSJI glabie

Gość gość
gość dziś masakra facet z anemią i anoreksją pechowiec.gifpechowiec.gif Wiem że masakra ale to nie moja wina. Odżywiałem się normalnie ale z czasem zaczęło dziać się coś dziwnego. Zacząłem badania i wyszło że za mało czerwonych krwinek i coś z leukocytami, hormony też w złych ilościach. Na więcej nie było mnie stać. Teraz od pół roku nie mogę isc dalej, nawet nie wiem jakie leki mam brać.

Gość gość
No to moze masz anemie, ale jak sie normalnie odzywiasz i nie odchudzasz, to nie masz anoreksji!!! To jest choroba psychiczna mozgu, a nie choroba braku krwinek.

Gość gość
jak studiujesz to jestes ubezpieczony

Gość gość
Znaczy autor cos na pewno ma z glowa skoro nawet nie wie czym jest anoreksja. Swoja droga genialny pomysl isc na studia nie majac kasy na jedzenie