Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy gustują w wyglądających zdzirowato pustakach, tandeciarach wulgarnych

Polecane posty

Gość gość

a jak kobieta wygląda na spokojną, z klasą to jest jakby gorsza, tak się czułam wiele lat, aż przyjechałam do Niemiec, tu non stop ktoś mnie podrywa, no nie ktoś , raczej wysocy, przystojni Niemcy, nie żadni arabowie, hindusi, czy niziołki, spotykam się teraz z takim ciasteczkiem, że szok :D w Polsce takiego bym nie miała, no chyba, że bym była piękna jak Adriana Lima, bogata jak Grycanka, zdolna jak Sasha Grey :D

Gość gość
Tak samo Polki gustują w tępych, wysokich, rozwrzeszczanych, ujadających na imprezach tępaków i aż im się oczy świecą, bo facet jest przebojowy i wali sucharami, a na spokojnego, inteligentnego faceta nawet nie zwracają uwagi. Jest 50-50. Do widzenia.

Gość prawictwo pospolite 152
bzdury , upraszczasz.. JA nie lubie ani zdzirowatych lasek , ani panienek które mają miotłe w odbycie , są sztuczne i nie potrafią nakręcic faceta

a co do Niemców . .Niemcy cie podrywają bo Niemki sa najbrzydszymi kobietami na kuli ziemskiej .. Wiec nie masz powodu do optymizmu , bo rywalki sa słabe

dlatego Niemcy piją tylke piwa , a najwiecej dzieci przychodzi na swiat w czasie oktoberfestu , bo Niemki to pasztety http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Betty+Heidler+20th+European+Athletics+Championships+ZPBlXRKsP8al.jpg

Po raz pierwszy zgodzę się z prawictwem :D. x Na tle rodowitych Niemek, nawet bezzębne Eskimoski miałyby branie :P.

a Polki sa ładne , ale mają jedną wade .. Brakuje im seksapilu jak amerykankom Amerykanki mają seksapil u Polek to kuleje .. https://www.youtube.com/v/dy4rA_esYo0 Oto dowód

Gość gość
Co to miotla w odbycie?

Gość gość
Bo faceci to wzrokowcy i lubi sobie popatrzeć na seksowne laseczki ... Bo dziewczyny ubrane w sposób jak autorka opusuje swoim wyglądem dają wrażenie łatwiejszych i przez to szanse na szybszy sex i co najważniejsze - odpicowene lalunie w droge skromne ciuchy mają przewarzne wygórowane ego i albo nudziary i z takimi nie ma o czym gadać... A z wyluzowanymi tandetnie ubranymi dziewczynami można sie lepiej bawić i w ogóle. mam 26 lat i już dawno to wszystko przrrobiłam wiec za prawde powiadam wam

Gość gość
Ja mam w sobie seks ;) wyslijcie zdjecie jakie wam sie podobaja