Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solenizantkaaa123

Mam dziś urodziny, ukryłam datę urodzenia na fb. Wicie co się stało?

Polecane posty

Gość Solenizantkaaa123

Mam dziś urodziny. Ukryłam datę urodzin na facebooku ponad 2 tygodnie temu i wiecie co? Nikt ale to nikt nie pamiętał o moich urodzinach, nikt nie złożył życzeń. Ten wpis nie jest formą użalania się nad sobą. Coraz dosadniej jednak zaczynam zauważać, że życie wirtualne bierze górę. Nie pasuje do tego schematu.

Gość gość
Ja nie mam ukrytych a mało komu chce się głupie sto lat napisać. Tylko garstka osób.. Więc cóż..

Gość gość
Nie mam profilu na fb, ale od znajomych wiem, że takie rzeczy się zdarzają. Mój mąż miał urodziny pod koniec sierpnia i z tej okazji pojechaliśmy na krótką wycieczkę za granicę. SMSa z życzeniami przysłała mu tylko jego mama i mój tata ze swoją żoną. Na fejsie nikt życzeń mu nie złożył, bo nie ma ustawionej daty. Smutne, że jeśli nie zobaczysz/przeczytasz czegoś na portalu społecznościowym, to nie istnieje...

Gość Solenizantkaaa123
@Samotny_93 - chyba nie zrozumiałeś przesłania mojego wpisu. To coś w rodzaju eksperymentu, ponieważ od 5 lat (od założenia konta na fb) Data moich urodzin była widoczna, dostawałam bardzo dużo życzeń, wiadomości prywatnych, smsów, etc. Zawsze oscylowały wokół setki. Natomiast dziś - nic. Nawet Ci najbliżsi milczą. To trochę przerażające, przynajmniej dla mnie.

Gość Solenizantkaaa123
@Violcia17 - znajmy a bliski znajomy to jednak różnica, wydaje mi się, że powinien pamiętać datę Twoich urodzin. I tutaj z pełną świadomością powiem, że ja znam daty urodzin moich bliskich znajomych.

Gość gość
Mialam może 5 smsow, cos od rodziny i kilka na fb. Rozumiem że nie każdy wchodzi codziennie, że nie wszyscy są bliscy. Ale mimo wszystko trochę smutno.. Mimo że jest pewien plus.. A mianowicie wiem kogo obchodze:p

Gość gość
Ja też mam zablokowane urodziny na fejsie i życzenia dostaję co roku tylko od chłopaka, rodziców, babci i dwóch przyjaciółek :)

Gość gość
jak ktoś pamięta,to z tego powodu,że się jest dla niego ważną osobą

Gość gość
Ja Ci powiem że miałam podobnie, ludzie którzy składają z grzeczności (dalia znajpmi) nie pamiętali po ukryciu daty, ale bliscy znajomi i rodzina owszem. Wychodzi na to ze nikt Cię szczerze nie lubi i Nie uwaaza za kolegę /koleżankę. W obliczu kłopotów został(a)bys sam/a. Czas zweryfikować conieco ...