Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nic nie umiem, gotować, prać, sprzątać, jestem po prostu beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

nie nadaje sie na kure domową ani gospodynie, czego się dotkne to psuje, ostatnio wycierałam palme chusteczkami nabłyszczającymi i...palma usycha, liscie zaczynają brązowiec i bedzie do wyrzucenia :( kiedys gdy bylam sama w domu miesiąc podlewalam inne kwiatki np fiołka i zgnił, za duzo nalałam :( robilam domową pizze to zrobilam GOWNO, obrzydliwa byla, tzn dalo sie zjesc ale 10 x lepsza jest mrożona :O ja nic nie umiem, jestem głupia i prosta, nadaje się do tego by mi założyc homonto i moge orać pole jak robily to baby w XVI wieku

Gość gość
ale umiesz robić glębokie gardło więc jednak czymś nadrabiasz

Gość gość
ja w kuchni mialam podobnie, ale przez to, ze jakies kosmiczne przepisy wymyslalam, probowalam byc kreatywna, teraz gotuje prosto i idzie mi coraz lepiej, uwierz w siebie, to nie takie trudne akurat ugotowac:) wszystko metoda prob i bledow

Gość gość
oj do orania pewnie też byś się nie nadała;p poza tym one robiły też to co wszystkie kobiety czyli sprzątały prały gotowaly. Po prostu nie masz wiedzy, a do kwiatków złą rękę. GOtowanie trzeba ćwiczyć, przecież nie od razu się nauczysz;p

Zadaj sobie najpierw pytanie czy chcesz byc kura domowa i zajmowac sie domem? Nic nie musisz na sile, moze masz zadatki na buisnesswoman i za takie czynnosci bedziesz w stanie sobie oplacic, hm? :)

Gość gość
a pupczyć,sie umiesz?:-)