Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamstwo w Urzędzie Pracy, wyda się?

Polecane posty

Gość gość

Mój kuzyn ma 21 lat i z pewnych przyczyn musiał przerwać naukę w liceum i iść do pracy. Czyli ma wykształcenie gimnazjalne. Chce zarejestrować się w urzędzie pracy, ale głupio mu się przyznać, że ma tylko gimnazjalne i chce powiedzieć, ze ma średnie - myślicie, że mogą się skapnąć, że kłamie? Czy nie da się tego sprawdzić?

Gość gość
Ktoś się orientuje czy mogą to sprawdzić?

Gość gość
Przecież w urzędzie pracy trzeba dać świadectwo do skserowania i oryginał do wglądu więc jak ich okłamie. Jak nie ma kompletu dokumentów, to nie ma rejestracji w urzędzie pracy, chyba, że się przyzna to go zarejestrują z wykształceniem po gimnazjum

Gość gość
U mnie żadnych dokumentów nie trzeba było dawać. Dopiero na drugiej wizycie chyba, spytano się mnie czy się uczę i jeśli tak to kazano przynieść zaświadczenie ze szkoły. Ale nikt mi nie kazał przynosić świadectwa ukończenia lo czy coś. No ale ciekawi mnie czy w jego przypadku jakoś mogą dojść do tego, że to kłamstwo

Gość gość
A nie, sorry, faktycznie trzeba było przynieść świadectwo ehhh

Gość gość
wyda, bo trzeba mieć dyplomy, świadectwa. Rejestrując się miałam tego pełno. Oni robią kopie. Są zaoczne bezplatne szkoły. Najlepiej się tam zapisać.

Gość gość
ja mam wyzsze ale dałem świadectwo z podstawowym :D:D ( jeszcze 8 klasowe),bo nie potrzebuję ich jałmuzny za minimum.