Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznac jak dziewczyna bedzie wygladac za 20 lat

Polecane posty

Gość gość

jestem facetem majacym 36 lat, szukam dziewczyny w przedziale 22-28 chcialbym takiej, ktora bedzie dlugo ladna i mloda, ale nie wiem na co patrzec? na zdjecia matki? ale nie zawsze jaka matka, taka corka

Gość OMGgggggggggggggg
Popatrz na matkę, ojca- a może listonosza bo nie wiesz czyja ona tak naprawdę...:) A skąd wiesz, że np. za 2 lata nie umrze na raka? Albo p**dnie jej na dekiel i popełni sepuku? Chyba masz 16 lat, nie 36 skoro takie głupoty pleciesz...

Gość gość
Jak podobna do matki, to patrz na matkę. Jak do ojca, to ciężka sprawa, chociaż też można wywnioskować, czy np. nie ma genetycznych skłonności do tycia. Ale zawsze może się też roztyć z własnej winy :)

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak sklonnosci genetyczne tylko zwykle lenistwo i preferencje nie majace nic wspolnego ze zdrowym stylem zycia. Jesli dziewcze z samodyscyplina to za 20 lat bedzie mialo chociaz nienaganna sylwetke.

Gość gość
nie ma co się dyscyplinować dla trolla z internetu. Po mchu na korze ją oceniaj

Gość gość
za 20 lat to statystycznie przynajmniej będziesz trupem, to jakie ma znaczenie jak będzie wdowa wyglądać? no niestety statystyki męskiej umieralności są nieubłagane, więc nie myśl o pannach tylko szukaj słonecznego miejsca na cmentarzu i zbieraj na gustowny nagrobek

Gość gość
jestem chłopcem mającym 18-22 lata, szukam dziewczyny w przedziale 22-28 chcialbym takiej, ktora bedzie dlugo ladna i mloda, ale nie wiem na co patrzec? na zdjecia matki? ale nie zawsze jaka matka, taka corka

Gość gość
chłopcze 18-22 -letni (jakiś rozrzut masz synu), przecież w twoim wieku związki to góra miesiąc, byle zar.....i następna. A przez miesiąc żadna się nie zestarzeje. Więc lepiej idź kup gumy, żeby wpadki nie było a nie rozkminiasz

Gość gość
autorze ty masz 36 a ja 22,ale sorry troche za stary jestes jak dla mnie:Oto raczej ja moge miec wymagania z racji wieku;)

Gość gość
używki powodują szybkie starzenie się

Gość gość
Staremu prykowi się mlodki zachciewa :-D

Gość gość
tatusiowaty misiu szuka 22 latki i jeszcze wymagania.zejdz na ziemie chlopie i nie kompromituj sie i mowi ci to 22 latka:D

Gość gość
do 22-latki z godz. 19:08 twoja wypowiedz jest troche przykra i dosyc infantylna czujesz sie lepsza, bo jestes mloda?