Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanapomozciemi

Moj chlopak wymawia mi pieniadze

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Szmaty mysla,ze facet bedzie na wszystko kase dawal. Idz zarobic sama pustaku. & To że masz swoją matkę za szmatę, bo ojciec twój dawał na wszystko kasę, nie oznacza, że inne też są szmatami. Matka twa, pustak, zarabiała jednak sama?

Gość gość
To spakuj walizkę i powiedz, że sie wyprowadzasz i kończysz związek, bo Cie NIE STAĆ na bycie z nim. Może wtedy się ogarnie.

Gość gość
Ja się z jednej strony nie dziwię jego zachowaniu. Niestety już takie jesteście tylko kupować i kupować. Wielu się już na tym przejechało to zmienili postępowanie. Ja osobiście też byłbym ostrożny i raczej bym nie przeginał z tym obdarowywaniem i kupowaniem bo znam życie i wiem jakie są kobiety. Lepiej mieć się na baczności i rozsądnie myśleć.

Gość gość
Za lalkę do bzykania zapłacił by tylko raz.

Twój partner robi podstawowe błędy i moim zdaniem jeszcze nie rozliczył się z przeszłością.Nie można kogoś z góry obrażać i poniewierać bo ex nas skrzywdził/a.Twój chłopak ma z tym problem i chyba nie jest gotowy na związek z Tobą.Prawdziwy facet NIGDY nie wypomni kobiecie pieniędzy,sam wręcz zrobi wszystko aby jak najwięcej dać od siebie,coś kupić i zrobić opłaty.Dla mnie chora sytuacja.Mieszkacie razem i powinnaś płacić również za zakupy itp ale bez przesady!

Gość gość
Taki chlopak to katastrofa

Gość gość
Daj spokój. To nie chodzi o to że kobieta chce wykorzystać faceta ale gdzie tu miłość jeśli facet który więcej zarabia rozlicza się ze swoją kobietą co do grosza. W efekcie bardzo ją kocha tylko nie przeszkadza mu ze ona nie ma na nic a ona ma na wszystko. Bardzo cie kocha Autorko. Postaw się albo uciekaj bo życie ze sknerą jest prawdziwą udręką. Ja odchodząc powiedziałabym ze nie wyrabiam poprostu finansowo. Słusznie ktoś napisał ze on cię wykorzystuje bo ponad 50%mu się dorzucisz to jeszcze ma darmowe usługi seksualne.

Gość gość
Nie przejmuj sie idiotami,ktorzy wypisuja,ze chcesz zeby Ci Bog wie co kupowal. Ktos ,kto umie czytac i nie ma klapek na oczach oraz mieszkal z,kims,byl w zwiazku odrozni kupowanie np. prezentow,fundowania wakacji czy zapraszania na kolacje od zwyklego,codziennego zycia. Nie pozwalaj sie w ten sposob traktowac i nie ma zadnego znaczenia co przezyl z byla dziewczyna. Ty nia nie jestes,a wspolne zycie polega na wspolnych wydatkach,ale nie na rozliczaniu z kazdego grosza i robieniu notatek- ja ci tyle,a ty mi tyle. Bo nie kase tu chodzi tak na prawde. Faceta ktory by mnie tak traktowal koplabym od razu w cztery litery. A wszystkich "mezczyznom", ktorzy obrzuca mnie za to blotem serdecznie pozdrawiam:)

Gość gość
Widać, ze ma weza w kieszeni, ja bym sobie dała z takim spokoj

Gość gość
patrzcie jak to się polskie dziewuchy poniżają byle tylko "mieć faceta" i "być w związku" godzą się być konkubiną, oddają ostatnie pieniądze, wszystko podstawiają facetowi pod nos, robią za darmową kucharkę i sprzątaczkę - żałosne!!!

Gość gość
Tak to jest zalosne i smutne Dokladac sie na paliwo by przyjezdzal -masakra A jak kupuje Ci kwiatki na urodziny to tez musisz pol zwrocic?Czy calosc bo przeciez sa dla Ciebie ? Robienie zakupow na pol to dopiero fantastyczny wynalazek :) a jesz tyle samo co on to samo ? To lepiej w sklepie brac dwa wozki to moje to twoje :D Szczerze to kopnij go w d**e , albo postaw twarde warunki jak Ci baaaardzo na nim zalezy

Gość gość
jak postawi jakikolwiek warunek to facet od razu ucieknie - i nie będzie "związku" wiec będzie musiała dalej cwaniaka utrzymywać, żeby utrzymać fikcję "związku"

Gość gość
Jedno warte drugiego. Tamten czeka, żeby dołozyła sie do zakupów, a ta czeka na prezenty. A co ty, d***** jakaś, zeby za wydoop.cze.nie ciebie zaraz prezenty kupował. Żałosne dziewuchy.

Gość gość
na jakie prezenty ona czeka idioto??? ona chce tylko żeby nie wykorzystywał jej na każdym kroku - tak wg ciebie robi dzi/wka?

Gość gość
moim zdaniem to on zachowuje się jak dzi/wka!!! wyskubać od dziewczyny ile się da! toż to naprawdę męska dzi/wka!

Gość gość
uciekaj od niego. on cie nie kocha. albo ustawisz go do pionu I przestaniesz pozwalac na wyzyskiwanie ciebie albo zwiewaj . nie plac za psa!! oszalalas? nie kupuj nic extra a jedzenie tylko osobno. nie daj sie wykorzystywac!!

Gość gość
Autorko, możesz mieć faceta dla którego zapłacenie za twoją kawę 10 zł nie będzie problemem, faceta co kupi ci te perfumy raz na jakiś czas czy różę, abyś czuła, że o tobie myśli. Możesz mieć takiego faceta, jedyną rzeczą, która cie przed tym powstrzymuje jest utrzymywanie tego pseudozwiązku. Najpierw się rozmawia z facetem, jeśli on nie wykazuje chęci zmienienia się dla ciebie, to z takiego związku się odchodzi. Na pewno czeka cie jeszcze wiele dobrego, niekoniecznie z tym facetem z którym teraz żyjesz.

Gość gość
Paczka papierosów posztuje 14-16zł. To ty jemu co dzień sponsoruj papierosy. Zobaczymy na ile dni starczy ci twojej wypłaty. Znalazły sie dwie kutwy.

Gość gość
cwaniak na tobięzeruje. Pierwsze- to faceci więcej jedzą- nie daj się wrobić ty na zakupy( droższe niż 20 zł za tv), pies jego- niech on sam płaci za wet itd, karmę też! - poza tym, sorry, niech on " płaci" ci za sprzątanie kłaków po jego psie! - jak sie rozliczamy, to sie rozliczamyy " drogi( w utrzymaniu) miiisiu... Makaron kupujecie na pól, ale ty zjadasz 1/ 4 paczki, on reszte, prawda? A to, że on wszystko kupował byłej( taak, jaaasne:D:D wierzysz w te bajeczkę?? skoro dał sie wykorzystywac swojej byłej, to jest JEGO WINA, a nie twoja. poza tym, szczerze???? kto płaci za twoja antykoncepcje i gina, skoro, gdyby nie on, nie musiałabys jej stosować? zapewne ty, prawda? koochana, podlicz sobie wszystko, nawet " usługi seksualne" - zobaczysz, jak szybko jego "miłosc' do ciebie wyparuje!!!!

Gość gość
Przecież to normalne,, że powinniście dawać po połowie na opłaty jedzenie, chemię .Co myślisz, że będzie skakał kolo ciebie.

Gość gość
gość dziś Jak to jest normalne to Ty nie jestes normalny

Gość gość
Przecież pisze, że nic jej nie kupuje, a innym dziewczynom chłopaki kupują. To o co chodzi, jak nie o te prezenty

Przecież tu nie chodzi o prezenty tylko o to,że facet zachowuje się jak c***a za przeproszeniem.Dziewczyna ma się z nim dzielić i rozliczać co do grosza.Nawet na paliwo aby przyjechać do niej żuli.To jest facet?Nie obrażajmy facetów proszę ....

Gość gość
po polowę jedzenie, chcemie- ok, ale- facet je z reguły więcej, dlaczego więc, na połowe? poza tym, kto sprząta- oboje tyle samo? dlaczego ona ma płacic za weta dla JEGO PSA? A czy on sam sprząta po swoim psie? ok, rozumiem za benzyne- gdy często albo daleko jedzie specjalnie dla ciebie- ale tylko,żeby do ciebie przyjechał?// facet cwaniak do tej potegi kochana, zarabiasz mniej, płacicie niby po równo, ale zapewne ty więcej robisz w domu- czego on nie widzi- bo zawsze jest obiad, czysto itp...ma darmowa panienke... odkłada sobie sam.. a ty pewnie wydajesz wszystko, co zarobisz, bo ci nie starcza, a on chce mięsko codziennie itp jak bardzo sie kobieta potrafi podkładac, żeby miec bylejakiego fiuta obok. Załosne A po kilku latach zacznie sobie szukac młodszej i szybciutko szybciutko zakocha sie w bogatszej i wezmie z nia slub - no bo z toba slubu nie ma- ma tak jak w małżeństwie, tyle, że zero obowiązków , same przywileje. no zyc, nie umierać

Gość gość
Z takim facetem wcale nie zaczynala bym zadnego zwiazku , masz to na co pozwalasz :(

Gość gość
Antykoncepcje kto sponsoruje ?

Gość gość
po co z nim zamieszkalas ? samo to ,ze upominal sie o zwrot na bezyne juz by mi wystarczylo zeby natychmiast zerwac taka relacje.

Gość gość
jestes juz taka ostatnia ,ze nikt inny cie nie zechce ?