Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóg naprawił moje życie! Warto żyć z Bogiem

Polecane posty

Gość gość

Warto wierzyć w Boga! Warto się modlić do Boga! Ja tak robiłem i robię nadal i powiem wam, kiedyś ćpałem nie mogłem sobie już ze sobą poradzić ćpanie,chlanie,jaranie a w domu byłem jak gnój totalny, nic nie robiłem, moja Mama i Tata pracowali ciężko a ja przed telewizorem lub komputerem nie robiąc nic pożytecznego i doszło do tego, że kiedy chciałem pomóc to tak mi się nie chciało ,że się nie mogłem przemóc żeby wstać i pomóc ,naprawdę, a żarłem za 5 okropne wspomnienia, ale zawsze wierzyłem w Boga i się modliłem do Niego, i modliłem się o pomoc i moja rodzina się modliła za mnie i wiecie co teraz to nawet papierosów nie pale , i nigdy w życiu bym nie pomyślał że będę się kłócił z moją Mamą o to że to ja będę mył garnki a nie ona hehe i żeby przypadkiem nie sprzątała bo ja posprzątam, teraz telewizji nie oglądam ,chyba że ktoś włączy a ja akurat siedzę w tym pokoju. Polecam nawiązywać więź z Bogiem nie mówiąc o tym że się będzie miało życie wieczne to w dodatku Bóg pomoże ci z twoim życiem ale musisz nie tylko słuchać Jego Słów ale i wypełniać Je. Módlcie się i nawracajcie bo Pan Jezus Powiedział "Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni." i jest tez napisane "niech odstąpi od nieprawości każdy kto wzywa imienia Pańskiego " Z Bogiem PS mi Bóg dopomógł i wam pomoże tylko Go posłuchajcie i polecam wpiszcie sobie na youtube nawróceni i posłuchajcie o ludziach którzy też byli na dnie w przeróżnym bagnie i Bóg ich wyrwał dopomógł im tak jak i mi dopomógł Bóg Jest! i wielu wam to zaświadczy jest napisane w Biblii kto szuka Boga temu Bóg daje się znaleźć właśnie dlatego ludzie nie znajdują Boga bo Go nie szukają dlatego Bóg im nie odpowiada bo nie wołają nie modlą się Pan Jezus powiedział "kołaczcie a wam otworzą" Z Bogiem a i polecam ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=GULc-aOpGco

Gość gość
Kiedy nastąpiła Twoja przemiana?