Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysły na prezent od mikołaja dla 2 i 6 latka?

Polecane posty

Gość gość

jw.bo ja nie mam pomysłu dzieciaki maja bardzo dużo zabawek ,książek i brak mi pomysłu co wy kupujecie dla swoich pociech

Gość gość
u mnie 2 i 4 lata na malego mikolaja kolczyki i ksiazka kupa siku, dla starszego ksiazka obrazki dla maluchow boze narodzenie i ksiazka co by tu wtrabic pod choinke mala play doh kucykowe znaczki i lalka rojberka z imieniem, starszy gra zgadnij kto to junior disney i granna zegar. skromnie w tym roku. lacznie z kalendarzami adwentowymi zmiescilam sie w 200 zl (po jednej ksiazce na maleg mikolaja od babc****ewnie babunia jakies slodycze dorzuci w ekstrasie ;)). ogolnie prezenty juz mam z bani, tylko na rojberke czekam bo dzis zamowilam a ogolnie dla dwulatki jeszcze: stroj wrozki, karty zapachowe janod, domek dla lalek, little people fisher price, duplo, pralka i inne akcesoria agd, nawlekanki, puzzle fisher price dla maluchow albo z serii czu czu, interaktywne zwierzatka, lalki bobasy, lalki szmacianki, mis endo z ubrankami, pieczatki, farbki do malowania buzi albo palcami, domino, puzzle takie stempelki, pacynki na palec, opaski, spinki, przebrania, sortery, klocki drewniane, maly lekarz, wozek meble dla lalek, torebka julia z ks kids, ogolnie jakies torebeczki, portfeliki, jakas mini toalteka, pomyslow mam multum, gorzej z kasa w tym roku :) odbije sobie za rok :P

Gość gość
Ja mam 2-latka i 5- latka. Starszy od nas na Mikołaja dostanie samochód zdalnie sterowany, od jednych dziadków grę monopoly junior i transformersa, a od drugich klocki lego. Młodszy od jednych dziadków kuchenkę z akcesoriami, od drugich zestaw maskotki z bajki dora, a od nas może duplo albo little people.

Gość gość
u nas starszy zabawke łowcy duchów z małym mam problem zastanawiam się nad kuchnia

Gość gość
Stawiam na zabawki, aktywne, edukacyjne. Szczególnie od najmłodszych lat. I w tym roku tak będzie. Już przeglądałam oferty na matrasie. Mają fajne nowości, sama jeszcze nie wiem co wybiorę.

Gość gość
A jakie trendy w tym roku?

Gość Qnegundzia
Lego Duplo to bardzo fajny pomysł. Też kupiłam mojemu bratankowi, w zeszłym roku. W tym zamierzam poszukać jakichś gier edukacyjnych. I dzieciaki brata dostały ode mnie jeszcze, a raczej od Świętego Mikołaja takie listy: http://www.listymikolaja.pl/ Były zachwycone! Polecam naprawdę, bo widok uradowanego z takiego listu dziecka jest bezcenny. Oprócz listu, można zamówić też video, personalizowane pod konkretne dziecko.

Gość gość
Dla starszego tablice edukacyjna, puzle czy jakis fajny samochod.