Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłam lolitą jestem zakonnicą

Pewien temat przypomniał mi czasy, gdy byłam uwodzicielską 13 latką

Polecane posty

Gość Byłam lolitą jestem zakonnicą

szczerze coś napiszę, sama jak miałam jakieś 14 albo 15 lat, zaczęłam odkrywać urok kosmetyków, malowałam się wtedy mocniej niż teraz ( mam 25) , dużo tapety, mocno na czarno podkreślone oczy, krótkie bluzki odsłaniające brzuch, obcisłe spodnie, dbałośc o tyłek. I wtedy pamiętam kiedyś była taka impreza i wział mnie do tańca wysoki, mega przystojny brunet, na pewno miał minimum 18 lat może nawet z 25 albo 28 , nie pamiętam czy mnie podrywał czy nie, ani o czym wtedy myślałam, ale gdyby mnie uwiódł to nie narzekałabym, tak mi ten temat to przypomniał, bo 11 lat minęło a mi to z głowy wyleciało, dzisiaj mam 25 i prowadzę zywot zakonnicy :( a mogłam wtedy uwiesc dojrzałego ( wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jest coś takiego jak pedofilia i dziwiłam się kiedyś jakiemuś facetowi przeszkadzał mój wiek) . Temat założyłam o wieku lat 13- gdy miałam 13 lat, na informatyce siedziałam na gg i pisałam do facetów, najchętniej do takich 18-29 lat, młodsi mnie nie interesowali, pisałam dojrzale i fajnie bylo tylko oni gadali, że nie mogą ze mną pisać, bo to nielegalne :(

Gość byłam lolitą jestem zakonnicą
chciałabym spotkać tego bruneta teraz, chociaż obawiam się,że już jest stary i pomarszczony, no zresztą i ja dorosłam :(

Gość gość
Prowokator zajmij się jakąś konstruktywną robotą w końcu :O

Jakiedys jak mialam z 15 lat to poznalam starszego o kilka lat mezczyzne i pamietam ze fajnie razem nam bylo i fajnie sie dogadywalismy tez tanczylismy i mi sie przypomnialo jak przecz twoj temat. Teraz on ma zone od kilku lat i moze juz tez dziecko czy dzieci, ja mam 21 l. Wspominam go z sentymentem i wiem ze on mnie rowniez:)

Gość gość
Prowo

Gość byłam lolitą jestem zakonnicą
wiedzialam, ze kretyni zaraz beda pisac, ze to prowo, a ja wam nie mam jak udowodnic, ze tak naprawde bylo!