Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ddorota1

Rzygam już samotnoscia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś wstawanie rano też nie ma sensu, bo wieczorem trzeba iść spać, twoja logika jest z du'py wzięta, jedynie wymówka aby racjonalizować jakieś wymyślone kompleksy

Gość żaden ze mnie Bond
Dorota1111 dziś 6 lat to jak 100 lat. Ja odkąd miałem 20 lat to zawsze miałem jakąś kobiete, najdłużej chyba byłem 2 miesiące bez kobiety i to chyba tylko raz czy dwa, zawsze się jakaś gdzieś nawineła, ale ja zawsze byłem w terenie więc zawsze były okazje na poznanie kogoś, dlatego trudno mi pojąć jak można być tyle czasu bez partnera/partnerki. I nie wszystkie moje związki były udane ani idealne, było sporo niewypałów nim trafiłem na tą "pasującą" której od ideału daleko tak samo jak i mi.

Gość małpka do pary
Może kobiecie "trudniej" poznać faceta niż odwrotnie, szczególnie że nasza kultura uważa kobiety uganiające się za facetami za "szmaty". Nie widze jednak nic złego w tym aby kobieta pierwsza pokazała swoje zainteresowanie facetem, bo niby ma być równość i równouprawnienie.

Gość gość
Dorota1111 dziś 17:26 x Będzie 5 lat ale po dość dlugim związku. Przez te 5 lat zero epizodów z poznawaniem i kobietami.

Gość Dorotka1111
17:57 Jak Ci się udało w 2 miesiące pozbierać?Ja po rozstaniu byłam tak przybitaże prawie 2 lata się zbierałam w całość. Nie wyobrażam sobie by kogoś kochac a za dwa miesiące kochać kogoś innego A potem jeszcze innego.

Gość gość
@gość dziś gość dziś wstawanie rano też nie ma sensu, bo wieczorem trzeba iść spać, twoja logika jest z du'py wzięta, jedynie wymówka aby racjonalizować jakieś wymyślone kompleksy X Spokojna Twoja rozczochrana. Nikt na tym nie straci, nikomu krzywda się przez to nie stanie. Jestem jaki jestem. Dawno temu osiągnąłem świadomość, że nie ma sensu bym się o to starał. Widziałem już od lat młodzieńczych jakie priorytety ma płeć przeciwna w doborze partnerów, jakie cechy z góry skreślają potencjalnego kandydata itd.