Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do męzczyzn

Polecane posty

Gość gość

Pytanie dotyczy wyglądu... Mam kilkanaście długich pionowych rozstępów na brzuchu oraz 4 blizny po operacji. Nie są one po ciązy, Przytyłam w trakcie leczenia, skóra się rozciągała, kremy nie pomagały, zabiegi również. Aktualnie ważę 63 kg przy wzroście 172 cm. Biegam, ćwiczę pilates. Ale jednak trudno mi zaakceptować rozstępy. Jakie ma to dla Was znaczenie? Potrafilibyście zaakceptować taki mankament? Mam 26 lat i od prawie 2 lat unikam bliższych kontaktów z mężczyznami. Nie potrafię się przełamać...

Gość gość
Brzuch to nie wszystko, jak masz ładną buzie i fajne nogi to brzuch nie jest jakimś dużym problemem ;)

Gość gość
dopóki nie będziesz miała figury Sharon Stone nie masz u mnie szans facet 170 z brzuchem i ogolonym karkiem

Gość gość
@Gość 00:04 - Dzięki za odpowiedź. Na twarz i nogi nie narzekam, inni też nie. Nogi, wiadomo zawsze mogłyby być dłuższe ;)

Gość gość
No ja osobiscie sie brzydze rozstepami.Nie ma jakiegos sposobu by to usunac??? Operacja plastyczna czy cos???

Gość gość
W sobotę wieczorem żaden normalny facet ci nie odpisze bo jest ze swoją kobietą.

Gość gość
Rozstępów nie da się usunąć na zawsze. Można je tylko spłycić. Zabiegi laserowe mam już za sobą.

Gość gość
Nie wierze ze nie mozna z tym zrobic cos wiecej...z tymi rozstepami.Mysle ze ti jest najbardziej szpetne u ciebie.Nie blizny.Facet rozumie blizny ale rozstepy chociaz masz nie ze swojej winy to jednak obrzydzaja...przynajmniej mnie...skoncentruj sie na nich I rob wszystko by sie ich pozbyc...

Gość gość
Nie słuchaj debili jak jakis Cię pokocha to i Twoje rozstępy

Gość gość
Z tym to może być różnie. Twoi przedmówcy też mają rację. Nie ma co się oszukiwać wygląd jest ważny, Po kilku spotkaniach starałam się delikatnie wybadać temat i zawsze rozsądniej było się ewakuować.

Gość gość
W sumie to gosc powyzej ma racje.Jezeli facet naprawde cie pokocha I zobaczy twoje rozstepy to moze przezyc zniesmaczenie ale przemysli to I zaakceptuje pod warunkiem ze bedziesz chciala cos z tym zrobic.Ale ty mu nie pozostawaj dluzna wtedy I zapytaj go o pomoc w rozwiazaniu tego problemu ;) bedzie dobrze ;)

Gość gość
To nie jest tak, że narzekam na to, że mam rozstępy i nic z nimi nie robię, Jak już pisałam wcześniej na laserze byłam kilka razy, ale efekty nie powalają. Teraz działam kwasami...

Gość gość
To dobrze ze cos robisz ;) nie przestawaj ;)

Gość gość
namęczysz się, wydasz kasę a potem zajdziesz w ciążę i w pi.zd.u z misternym planem

Gość gość
Ciąża mi na razie nie grozi, później raczej też nie, Planowanie ciąży = kolejne leczenie...

Gość gość
wiesz co zrob? kup przez neta silny korektor do ciala. normalnie rano wetrztj go i caly dzien sie trzyma i nie brudzi

Gość gość
Faceci też mają rozstępy to po 1/. Na plaży widziałam nastoletnie dziewczyny w bikini a na piersiach, udach rozstępy. Rozstępy nie tylko powstają w wyniku szybkiego przytycia czy chudniecia, ale też w wieku dojrzewania. Dziewczyno na rozstępy nie ma żadnego leczenia, one nie znikną tylko je jakoś nieznacznie zamaskujesz. Musiałabyś przeszczepiać cała skórę, co raczej nie możliwe. Zaakceptuj się i nie zaniżaj swojej wartośći.

Gość gość
facet którego brzydziłyby moje rozstępy nie miałby u mnie szans,podziękowałabym mu bardzo szybko,swoją drogą gdyby mnie było stać na zabiegi laserowe zafundowałabym sobie je dla siebie,nie dla faceta