Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puszysta za kierownicą

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 28 lat, waże 160 kg i mam 178 cm wzrostu. Jestem przez to bardzo nieśmiała. Próbuje z tą nieśmiałością walczyć ale nie wychodzi. :( Moja ostatnia próba przełamania się to zapisanie się na prawo jazdy. Miałam już pierwszą godzinę wykładu ale mam problem. Boje się że się nie zmieszczę za kierownicą. :( Kursy będę miała na samochodzie Kia Rio, 5cio drzwiowy. ktoś jeździł tym samochodem? Może mi coś doradzić? Nie wiem co mam zrobić a znowu mam ochotę uciec :( Dzisiaj jechałam taksówką na fotelu pasażera w audi a6 sedan. Kolana wbijały mi się w deskę rozdzielczą. kierowca chciał cofnąć fotel ale coś się zacięło i nie mógł. Jak sobie popatrzyłam że miałabym się znaleźć na jego miejscu, to chyba nie ma szans żebym zmieściła się za kierownicą tym bardziej że mam bardzo grube uda i dużą pupę. Jak je to zmieszczę to nie wiem. Błagam doradźcie mi coś :(

zajmij się swoim zdrowiem (endokrynolog, dietetyk, może psycholog itd.) a w międzyczasie znajdź sobie inny cel jeśli to prowo to przyznam, że gładkie.

Gość Piotrlbn
Mam 25 lat 182 cm wzrostu i 130kg wagi i się mieszcze, podstawą to dobre ustawienie fotela i kierownicy. Mam takie autko w firmie i jest ok. Nie ma się czego bać tylko śmiało z********ac. pozdro.

Gość gość
Audi ma fotele dość nisko osadzone, co ja bardzo lubię. To może mieć znaczenie, bo im niżej siedzisz (w sensie im niżej masz pupę), tym wyżej są kolana, jeśli nie możesz wyprostować nóg, bo jest na przykład za mało miejsca. Zatem w aucie, gdzie siedzenie jest ustawione wyżej, często współczesne kompakty tak właśnie mają, jest szansa na inną pozycję. Ale i tak będzie ci ciężko, bo ta Kia, to co najwyżej kompakt.

Gość gość
Chodzę do endokrynologa, dietetyka ale to nie jest takie proste od razu schudnąć. Tym bardziej że lekarz nie może mnie ustawić z hormonami, nawet jak już jest dobrze to za parę miesięcy znowu coś się "psuje". Do tego jestem po 3 ciążach, po których też mi co nie co zostało. Piotrlbn, gość - dziękuję Wam za słowa otuchy i porady. Mam nadzieję że ktoś się jeszcze wypowie. M.

Gość gość
niech firmw robiaca prawko wynajmie Ziła dla ciebie,jest obszerny i odrazu se 2ke zrobisz:-P

Gość gość
Może zacznij intensywnie uprawiać jakiś sport? Np. pływanie albo jazdę na rowerze? To najlepszy sposób aby schudnąć, nie tam żadne tabletki czy ziółka :) A co do fotela - w samochodzie na kursie fotel MUSI się dac odsunąć, nie przejmuj się jakąs tam taksówką. Jeśli była to z korporacji to trzeba było napisac skargę. Taksówka musi być sprawna technicznie, niech cwaniaczek nie próbuje oszczedzać na naprawach!