Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hipokrytka

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) Jak w temacie - czuję się jak hipokrytka. Jak nie miałam chłopaka-chciałam z kims być. Jak już z kimś jestem - nie chcę mieć chlopaka. Mam 18 lat. Mam chłopaka (nazwijmy go X). Jest wspaniały. Wprost idealny - opiekuńczy, kochany, jestem jego oczkiem w głowie. Jesteśmy ze sobą miesiąc, znamy się od 3 miesięcy... problem polega na tym, że mam wrażenie, że go nie kocham... zależy mi na nim, jest dla mnie ważny, dobrze się przy nim czuję, świata poza mną nie widzi a ja... Nie wiem co mam robić. On mnie kocha, ja jego chyba jednak nie. Boję się z nim zerwać, bo nie chcę go ranić, nie chcę go stracić. Poza tym idą święta i tak *ujowo kogoś zostawić przed Bożym Narodzeniem... Pytanie - dać sobie czas, czy pie*rzyć to i zerwać z nim? Kobietki, pomóżcie. :(

Gość gość
daj sobie czas,przemyśl to spokojnie po świętach,nie działaj pochopnie ale też nie przeciągaj w nieskończonosc bo to egoizm,nie jesteś hipokrytką,po prostu pogubiłaś się i sama nie umiesz określić swoich uczuć

Znacie się krótko,jesteście ze sobą jeszcze krócej.Gdyby mnie ktoś po m-cu powiedział "kocham Cię" wyśmiałabym ;). Jeśli nic nie czujesz nie patrz,że idą Święta i zwyczajnie zakończ to.Nie warto być z kimś z litości.Daj mu szansę na kogoś z kim będzie naprawdę szczęśliwy...

Gość gość
Powiem tak! Jest Ci dobrze, bo ktoś koło Ciebie skacze jak pajacyk na gumce i to może być fajne. Jeśli ty tego nie robisz dla niego, to wcześniej czy później sam do tego dojdzie, że coś jest nie halo. Jak mu bzykanie Ciebie spowszednieje, to sam da sobie spokój, gdy zobaczy, że w tym nie ma miłości. A Ty będziesz miała porównanie w innym związku. Może trafisz akurat tak, że będziesz właśnie taką zabawką jak teraz Twój pseudo chłopak?

Gość gość
krysztopolska! jedyne wytlumaczenie

Gość gość
@pogubiona #Gusia Esti - no niby tak, ale on jest strasznie pewny swoich uczuć do mnie. De facto nie od razu zgodzilam się na bycie z nim, on już po msc znajomości chciał ze mną być, ale ja nie chciałam, bo to za szybko i w ogóle musiałam się upewnić czy tego chcę... Istna porażka, nie nadaję się chyba do żadnych związków.. po raz drugi zdarzyło mi się coś takiego. Wydawało mi się, że to jest to, a tu bum. Nie wiem, może to przez moją krótką znajomość sprzed pół roku z facetem z typu 'jakim to nie jestem alvaro' który ma Cię w d***e, a ty jesteś na każde jego skinienie...

Gość gość
Jeszcze nie uprawialismy seksu... Jest mi dobrze, że wokół mnie 'skacze'? Jest mi dobrze, że się interesuje moją osobą, tak jak ja jego. Nie jest mi obojętny tak jak Ty stwierdziłaś.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jesli znacie sie tak krotko a Ty juz czujesz , ze go nie kochasz to dalej bedzie tylko gorzej. Ale , ze z przywilejow , adoracji i poczucia , ze sie kogos ma bardzo trudno jest zrezygnowac to mysle , ze bedziesz w to brnac dalej.

Gość gość
No właśnie nie wiem czy go kocham, czy nie... Czasem mam wrażenie, że tak, czasem, ze nie... (jakie to śmieszne) niby ktoś kiedyś powiedział, że jeśli zastanawiamy się nad czym kogoś kochamy to znak, że przestaliśmy go kochać... echhhhh -,- :(

Gość gośćszarik
za Taki4e teksty idzie do piekla etatowy zj***e

Gość gość
gośćszarik - whaaat? O.o