Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziwne zachowania 'kolegi'...

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, mam 20 lat, kolega z tematu jest w moim wieku. Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Do rzeczy... Znamy się od 5 lat, przez trzy ostatnie coś między nami ulega ciągłej zmianie. Raz ja mu się podobałam, raz on mi, ale jakoś nigdy nic z tego nie wychodziło, bo któreś z nas zawsze było w jakimś związku. Ostatnio doszło do dziwnej sytuacji. Spotkałam się ze znajomymi, on też tam był, nie przeszkadzało mi to bo to tylko kumpel. W pewnym momencie zgromadzenie się rozeszło, a ja zostałam z nim sama. Zaczęliśmy rozmawiać i rozmowa zeszła na tor uczuć. Przyznał mi sie że w ostatnim czasie (na poprzednim spotkaniu z większym gronem starych znajomych, było to może 4 miesiące temu) chciał mnie pocałować, chciał zapytać czy chciałabym z nim być, ale nie zrobił tego, bo się bał. Rozmawialiśmy i rozmawialiśmy i zapytał czy usiądę koło niego, bo akurat stałam. Usiadłam, a on w pewnym momencie mnie pocałował... Przerwałam mu, bo on ma dziewczynę. Przed tym pocałunkiem mówił mi że nie jest z nią szczęśliwy, że to, ze tamto... Potem pisał, że to nie było pod wpływem emocji, że on chciałby to powtórzyć. Po jakimś czasie napisał, że najlepiej będzie jak o tym zapomnimy. Gdzie w tym wszystkim sens? I czego on ode mnie chce? A może nie chce niczego konkretnego? Proszę o rady, bo pogubiłam się strasznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować