Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Po śmierci spotkam mądrych ludzi, filozofów, bo za życia większość debile

Polecane posty

inteligentni ludzie są albo w zakładach pozamykani, za myślenie, wybitna inteligencja jest określana schizofrenią

Gość gość
spier/dal/aj fubu

Gość gość
ja mam schizofrenie :)🖐️

Gość
Obyś po śmierci nie trawiła do piekła dla zarozumiałych kobiet.

Gość gość
Albo są izolowani od społeczeństwa pełnych debili i idiotów :-)

Gość Mysiasysia
Spotkasz się z Lucyferem bardzo inteligentny jest bo tak Tobą za życia manipuluję, że trafisz do bram piekła wiekuistego będzie boleć :D

niby czemu Lucyfer mną manipuluje? czy masz na myśli to,że trzymanie się z dala od pewnych spraw to życie "po bożemu" a nadmierne myslenie, rozważania, magia to już oddala mnie od BOGA? jest blisko BOGA i GO kocham i Lucyfer mną nie może manipulować

12.37 ale, że oni są izolowani czy sami się izolują? może pewne granice stanowią izolację. staram się spędzać z ludźmi czas, ale gdy wybija moja godzina odchodzę, by nie marnować zwojów na bezsensowne paplanie i słuchanie bzdur

Gość gość
hehe zrozum ze kazdy ma takich znajomych na jakich se zasłużył. poprostu obracasz sie w takim środowisku a nie innym. zacznij chodzic do teatru, na sympozja naukowe, wernisaże ... itd. tam poznasz ludzi o ktorych piszesz. do kogo masz pretensje ze zadajesz sie z patologicznym srodowiskiem ?

>>>Po śmierci spotkam mądrych ludzi, filozofów, bo za życia większość debile<<< x W piekle :P, będziesz swoją obecnością, męczyć bez końca tych, którzy zgrzeszyli :P.

Gość
To czemu piszesz że większość to debile? Kim jesteś żeby tak nisko oceniać innych ludzi. Może geniuszem po Mensie?

Gość gość
Nie musisz czekać na śmierć, naucz sie wychodzić z ciała, to spotkasz interesujących ludzi i nie-ludzi.

Mądrych i inteligentnych spotkasz po skończeniu Filozofii :) a tamten wyżej post to taki psot.

Gość gość
mam schizofrenie paranoidalna :)

12:41 i masz typowe stereotypowe założenie, żaden teatr nie wypłynie na inteligencję, mało tego, teraz nawet jest moda na bycie " kulturalnym" i największe obciągary chodzą do teatru, by uwieść bogatego sponsora:D nie zakładaj kto jest inteligentny, a kto nie nie obchodzi mnie zawód a stopień rozwoju wewnętrznego istoty tego stopnia nie mierzy żaden test, więc MENSA nic tu nie ma do rzeczy w Polsce był dosłownie JEDEN pisarz, który był zarazem wybitnie inteligentny i udało mu się przebić, bo zwykle te piekielnie mądre kreatury mają pecha i brak siły przebicia, nie oscylują wokół cielesności tylko ich byty kręcą się gdzieś nieustruktalizowane

12:45 :) wyczuwam kogoś bardzo takiego jak trzeba trafiłaś/eś w sedno! wyjść z ciała , a nie do teatru to jest sztuka

>>>żaden teatr nie wypłynie na inteligencję<<< x Zapewne należysz do tych, którzy nie widzą różnicy, między teatralnym przedstawieniem, a filmem w kinie :(. x To wyjaśnia cały bełkot, który nam serwujesz :(.

Gość gość
hehe tak wyjść z ciała a nie do teatru ehhh lepiej udaj sie do jakiegoś lekarza . tak jak pisałem obracasz sie w takim towarzystwie na jakie zasłużyłaś. ja nie mam znajomych debili bo od takich sie odcinam i tyle. ty z nimi przebywasz wiec masz to na co pracujesz. tak ciężko to ogarnąć ?

Gość
Życzę powodzenia w szukaniu transcendentnych przyjaciół. ;-)

Ja akurat znam kilku prymitywów, ale to nie oznacza, że spędzam z nimi czas. Na szczęście z każdym bliskim znajomym, mógłbym pójść do teatru i mieć o czym porozmawiać w czasie przerwy :).

transcendentni przyjaciele :) pięknie hej i jak Ci z tą paranoidalną? paranoja zatruwa trochę życie, ale bywa wesoło, co? :D bogate życie wewnętrzne

Gość gość
ale to z własnego doswiadczenia ? czy moze twoje srodowisko preferuje takie zachowanie .? bo nie ogarniam skad takie stanowisko.

@ misio1 dziś "Ja akurat znam kilku prymitywów" x W to nie wątpię. Pod monopolowym o 5-ej rano przecież stoicie razem czekając aż ktoś wam rzuci 50 gr, to może w końcu uzbiera się na denaturat. x x "Na szczęście z każdym bliskim znajomym, mógłbym pójść do teatru i mieć o czym porozmawiać w czasie przerwy" x Chyba nie do teatru, a pod teatr. To mówisz, że pod teatrem też rzucają po 50 gr drobnym pijaczkom? PS. Misiu-pierdzisiu, przyznaj, że żałujesz, że chciałeś mi stanąć na odcisk. Gdybyś mógł cofnąć czas nigdy byś mnie nie zaczepiał, co? He, kurfa, nie wiedziałeś z kim zadzierasz, biedaczyno...

Ludzie :( : x jak pozbyć się bezpańskiego psa, który wiecznie, wszędzie za Wami łazi :P ?

Gość gość
hej, to masz jakieś inteligentne pytanie? zobaczymy np. kto miał rację Kant czy Spinoza, mogę Ci odpowiedzieć :-) chyba ze lubisz tylko wkurzac ludzi

Misio1 dobrze wiesz kto jest największym prymitywem na kafe, więc nawet nie powinieneś kalać tematu swoją obecnością