Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorzka6

Purina PRO PLAN Medium Adult

Polecane posty

Co sądzicie o tej karmie? Osobiście mam okazję ją testować, w sumie to nie ja ;) tylko mój pies. Ciekawa jestem waszych opinii, bo moja jest jak najbardziej pozytywna. Karma ma dobry skład, mój pies je ją chętnie, nawet nie muszę mu nic dorzucać i szybko znika z miseczki.

Gość gość
s********j z ta reklama

To żadna reklama, wygrałam próbki karmy dla swojego psa i rozdałam ją też znajomym. Chodzi mi o opinie osób, które już ją stosowały, bo ja do tej pory zawsze kupowałam Purinę. Zawsze kupowałam z łososiem lub jagnięciną, a teraz moja psinka może popróbować inne smaki.

Gość gość
s********j z tego forum z ta reklama

Gość ksiaa
witam, ja też mam przyjemność ją testować. Jak na razie moja kruszyna ją uwielbia, tak jak radzili powoli ją wprowadzałam podając ze starą karmą. Ogólnie jest wesoły, sierść też taka mięciutka się zrobiła. Zawsze używałam karmy firmy Brit i też się zastanawiam czy nie zmienić na Purinę. Proszę o więcej opinii na jej temat. Dla mnie jak na razie jest super.

Gość gość
Mój psiur woli Bosch dla psów ras dużych, albo Royala dla owczarków niemieckich,ale poza tym karmię go mięsem