Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak otrzasnac sie po rozstaniu jesli stracilam zupelnie wiare w siebie

Polecane posty

Gość gość

Tzn jeszcze do tego rozstania nie doszlo, ale mozliwe ,ze niedlugo tak bedzie bo psuje sie miedzy nami od dluzszego czasu... Bedzie mi o tyle trudniej, ze stracilam wiare w siebie, np nie wierze,ze jestem ladna czy interesujaca, co prawda czasem sie komus sposobam, ale przestaam w siebie wierzyc :(

Gość gość
Witaj w klubie :(

Gość gość
A wczesniej wierzylas,ze jestes ladna i interesujaca?:):) Co za pustak:(

Gość gość
wyjdź do klubu, zaszalej z jakimś przystojniakiem a samopoczucie się polepszy. Mi pomogło ;)

Gość gość
Znam to. Tracisz wiarę w siebie i związek się rozpada. A druga strona jeszcze cię dobija bardziej. I nic nie rozumie.

Gość gość
13:06- no kiedys wierzylam, teraz juz ta wiara w siebie sie zmniejszyla i co dalej? nawet jesli nie mam racji, to bede sie zwyczajnie bala kolejnego odrzucenia itd

Gość gość
Nie siegaj do wyzszej polki to sie nie przejedziesz:(

Gość gość
Nie przejmuj się tymi chamskimi komentarzami. Po rozstaniu powinno być coraz lepiej! Skoro kiedyś nie byłaś taka niepewna siebie tzn. że przyczyną tego, że teraz jesteś pewnie jest twoj facet. Pozbędziesz się dołującego cię dziada i z czasem wszystko wróci do normy. Potraktuj rozstanie jak wybawienie i zrzucenie z pleców ciężaru, ew. wycięcie wrzodu na du/pie ;-)

Gość gość
gość dziś jakiej wyzszej polki??? jesli koles sprawia ze dziewczyna nie czuje sie przy nim atrakcyjna, pozadana, ladna i seksowna to na pewno nie jest on facetem z wyzszej polki. to zwykly zakompleksiony matol

Gość gość
widac koles wyczail, ze to zwykla zuzyta szmata:(

Gość gość
Na Twoim miejscu , poprosilabym o pomoc mojej tarocistki Sofii. Ona zawsze mi pomaga. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Spoko - ja też tak mam, z tym, że jestem facetem. Do tego minęło już 2 lata od rozwodu