Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna złapała mojego syna na dziecko

Polecane posty

Gość gość

wyszlo ze klamala jemu ze bierze tabletki antykoncepcyjne a nie brala. wyrzyga mu bachora a ja i syn bedziemy sie bujac z tym

Gość gość
Ojojoj a syneczek nie wie jak sie dzieci robi? Biedny ten twój synunio, podupic to chciał...

Gość gość
ale jak sie bierze tabletki to szansa na ciaże jest 0,01% a ona chamsko mu kłamała ze bierze a jak zaszla to sie przyznała że nie brała. uwazam ze to chamstwo. moj syn chcial sie ksztalcic, doksztalcac robic kariere a teraz zrobi kariere dawania na chleb!!!!

Gość gość
Twoj syn nic nie musi to przede wszystkim. Laska pewnie liczy na ślub więc po prostu olać, płacić alimenty i tyle

Gość gość
To mógł robić karierę a nie bzykac panienke, proste chyba.

Gość gość
Mógł załozyc kondoma. Mialby pewnosc. Ale nie, przeciez lepiej odpowiedzialnosc na kobiete zwalic.

Gość gość
To jak chcial sie doksztalcac to mogl torobic a nie sie za d****i ogladac. Durexy kosztuja kilka zlotych. Ale jak sie chce lac w idiotki bez opamietania bo puszcza scieme o tabletkach to sie potem nie zalic

Gość gość
lac w idiotki bez opamieanie? wypraszam sobie on ma jedna dziewczyne, nie jest taki jak utrzymujesz

Gość gość
Co nie zmienia tego ze lal bez opamietania. Gdyby mial olej w glowie tovby slepo dziewczynie nie wierzyl, i gumki kupowal, przezorny zawsze ubezpieczony. A jego dziewczyna to faktycznie idiotka. Dziecko to nie zabawka, jak mozna powolywac na swiat nowe zycie i szczycic sie tym ze sie to zrobilo za plecami kogos. Dzieciak jakis ktory se ubzdural dzieciaka.

Gość gość
wypraszam sobie jak to syn ma posuwać matke, dno i wodorosty na tym forum chamstwo

Gość gość
Wyprosić to cie może dziewczyna synusia co najwyżej. A synus jak chciał tak bardzo się kształcić to mógł nie piepszyc lasek. A tak albo alimenty albo niech do roboty idzie na 3 zmiany. Bo widac mamusia nie nauczyła odpowiedzialnosci

Gość gość
"ja i syn będziemy sie z tym bujać" rozumiem że jestes z tych piekielnych mamuś, które matkują synom do śmierci?? On zrobił dziecko więc niech bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny, a laska niech ucieka od ciebie gdzie pieprz rośnie

Gość gość
mam w planch uczedstniczyc w zyciu mojego syna. dzieci ma sie zawsze a nie do 18tki

Gość gość
taka natura kobieca, złapać faceta na dziecko i potem taki musi tyrać na nią

Gość gość
No to szkoda ze nie bralas udzialu w zyciu i wychowaniu synunia do 18nastki- moze bylby rozsadniejszy i nie zrobil dzieciaka jako malolat.

Gość gość
ile razy mam tlumaczyc ze padl ofiarą oszustwa. dziewczyna mu mowila ze bierze tabletki i przy nim łykała a potem sie przyznała ze to byly tabletki na cos innego i go wrobiła bo chciala dziecka i dlaczego wszyscy wieszaja psy tylko na moim synu i na mnie a nikt nie zwroci uwage na perfidie tej dziewczyny ktora zrobila z mojego syna byka rozplodowego chcialybyscie by wasz facet przedziurawil prezerwatye i potem jej uzyl wiedzac ze noe chcecie dzieci na razie? wtefdy nie byly byscie tak laskawe

Gość gość
A synus jak szedł z nie do łóżka to nie myślał? W sumie to czego się spodziewać po kimś kto ma taka głupia matkę

Gość gość
Jaki ty masz problem autorko? Syn niech sie dalej uczy, dzieciak spada na barki dziewuchy. Zaplacicie alimenty i z glowy. Zupelnie bym sie nie przejmowala jakby moj syn zmajstrowal dzieciaka jakiejs latawicy. Na alimenty bym mu dala i tyle.

Gość gość
racja ja cie popieram matko syna. u mnie to sam bylo, syn ledwie wzial slub a ta zamiast skonczyc doksztalcanie to od razu sie rozmnozyla i moj syn teraz tyra na nich za dwoje jak wol roboczy

gość dziś ile razy mam tlumaczyc ze padl ofiarą oszustwa. dziewczyna mu mowila ze bierze tabletki i przy nim łykała a potem sie przyznała ze to byly tabletki na cos innego i go wrobiła bo chciala dziecka wspolczuje :(

Gość gość
ale ja nie bede sobie od ust odsuwac by dac dzecku mojego syna, w ktore zostal wrobiony

Gość gość
kobiety są perfidne, nauczka dla syna, że lepsza i tańsza d****a

Gość gość
A Ci synowie wasi to przepraszam bardzo jacys uposledzeni umyslowo sa? Szli do lozka nie wiedzac ze seks powoduje dzieci? Madry facet kupilby gumki i po sprawie. A niemadry to nawet na lykanie witaminy C przystanie byle pobzykac. No szkoda mi Twojego syna WCALE jak sie idzie na latwizne i zrzuca antykoncepcje na dziewczyne to mozna zakladac ze z tego bedzie ciaza.

Gość gość
powinien się teraz wypiąć na tę latawicę, chciała dzieciaka to niech sama teraz utrzymuje

Gość gość
a niech się wypnie i narobi sobie długów,których nie spłaci do końca życia

Gość gość
"ale ja nie bede sobie od ust odsuwac by dac dzecku mojego syna, w ktore zostal wrobiony" A ktos ci kaze? Niech dziewucha idzie do sadu, od studenta nic nie wyrwie, wy jak za wiele nie macie tez wielkich alimentow nie zaplacicie. Albo porozmawiac z dziewucha, niech odda dzieciaka do adopcji i z glowy klopot.

Gość gość
czemu miałby teraz płacić? Prostytutce też byś płaciła jakby zaszła? Okłamywała, że bierze tabletki to teraz niech ona ponosi konsekwencje.

Gość gość
Synuś chciał konserwacji członka to wpadł.Ile lat ty teściowo brałas tabletki coś taka madra?

Gość gość
pewnie,że płaciłbym,bo cieszyłbym się,że mój potomek jest na świecie,