Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy sądzicie o tym co sie dzieje na tym wideo?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
Co się ma dziac ? Koleś daje koncert .. nic sie nie dzieje

Gość gość
Sądzę że "Płoń!", to ostanie dobre wydawnictwo Furii.

Też lubie metal , ale zupelnie inny niż Ty .. Zauważyłem ze ty sluchasz tzw . black metalu a ja preferuje wszystkie gatunki poza black metal . NAjbardziej to podoba mi sie polaczenie rocka z metalem https://www.youtube.com/watch?v=3zHNfzXSqLQ#t=27

heavy metal juz dawno jest na dnie .. W h 1990 roku heavy metal był bardzo dobry , a potem robili slabe kawałki tutaj ktos wkleil wlasnie slabiutkie kwałki o 13 43

Gość gość
Ja muszę czegoś posłuchać, żeby wiedzieć czy mi się podoba czy nie,zawsze mogę wyłączyć.Nie zdaje się na cudzy gust,tak było z filmem''Ida",który obejrzałam dopiero w tym tygodniu i wcale nie był taki beznadziejny.Tak samo z muzyką.

disturbed to nie jest w żadnym wypadku nu-metal tylko mieszanka róznych gatunków muzyki hard rocka - nu metalu - metalu alternatywnego - melodycznego metalu .. typowy zespól nu-metalowy to System of a Down

Ile znasz zespołów heavy metalowych? Ja spokojnie mogłabym wymienić ci z pamięci ponad setke iznam muzyke każdego z nich. Mam nadzieje, że ty tez masz takie osłuchanie z tą muzyką, skoro wygłaszasz takie śmiałe teorie :) To Warning of Danger całkiem niezłe :)

nie wiem ile znasz zespołów i to nie ma znaczenia ile znasz .. Mogę ci tylko napisać tylko tyle , ze mam inny gust muzyczny od ciebie , bo nie słucham black metalu wcale .. A przez ostatnie 4 lata to mało slucham czegokolwiek .. bylem welkim fanem metalu jak mialem 20 lat .. teraz wole inne rzeczy niz muzyka :classic_cool:

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 odcinek 125: "nie ma życia i innych tematów poza metalem"

lubie polączenie metalu z rockiem - to jest moja preferencja nie przepadam i nienawidze black metalu ..

zespoł drowning pool ma g****o wspóljegno z nu metalem to jest mieszanka grundge metalu rocka , heavy metalu , metalu alternatywnego juz pisałem wczesniej lubie mieszanki rocka z metalem

Gość gość
Trochę nudny ten koncert i anemicznie wyglądają, powinni trochę poćwiczyć.Apocaliptica lepiej się prezentuje jak się rozbierze

uważam ze System of a down jest jednak słaby .. ale to zespol typowo nu-metalowy.

Gość gość
"Ile znasz zespołów heavy metalowych?" Trudno by zliczyć. Zresztą kafe i tak nie przepuści dużej ilości nazw, a najzwyczajniejszy świecie spam, przepuszcza. "Mam nadzieje, że ty tez masz takie osłuchanie z tą muzyką, skoro wygłaszasz takie śmiałe teorie :)" W końcu między Nami jest 11 lat różnicy, a z tym drżeniem przed potęgą epickiego heavy Metalu, to tak trochę z przymrużeniem oka.;) Zresztą wiesz, kto tego określenia używa.;) "Ja spokojnie mogłabym wymienić ci z pamięci ponad setke iznam muzyke każdego z nich." No i szacun, jak na Twój wiek. "To Warning of Danger całkiem niezłe :)" W końcu Omen z lat 1984-1987, to klasyk epickiego Heavy Metalu i obok takich zespołów, jak Manilla Road, Manowar, Brocas Helm, Cirith Ungol, czy Heavy Load, to jeden z najważniejszych zespołów dla gatunku. Z nowszych epickich heavy metalowych, znam jedynie Ironsword, mocno inspirowany Manillą i mniejszym stopniu Manowarem. À propos nowszych zespołów, znasz jakiś współczesny Thrash z typowo heavy metalowym wokalem, jak np. Artillery, czy Tourniquet?

Gość gość
Ostatnio miałam do posłuchania Dimmu Borgir,Darkthrone,Enslaved,Funeral to chyba doom metal,Satyricon,Burzum,Gorgoroth,Mayhem i Emperor.Znajomi z Norwegii i ze Szwecji przywieźli płyty. Polska scena blackmetalowa też jest imponująca, bardzo dużo zespołów,jest czego słuchać.Denerwuje mnie,że ktoś krytykuje,a nie zna:-(

ale to pytanie było do prawictwa, bo twierdził ze po 1990 nie powstało z heavy metalu nic dobrego, to zapytałam jak dobrze zna tą muzyke, skoro tak twierdzi :P Współczesny thrash z typowo heavy metalowym wokalem? Do głowy przyszło mi Evile, ale to jest bardziej wokal jak w metallice a nie typowym heavy metalu. Nic mi nie przychodzi do głowy w tej chwili, a ty znasz? :P

ja nie znam prawie wcale nowych zespolów wolę słuchac starej muzyki

nie znam , ale wiem że swego czasu wsród typowych metalli był popularny zespół KISS 15 lat temu